Şimdi Ara

SJ 5000X ELİTE KULLANICI KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA ARKADAŞLAR! HERKES DENEYİMLERİNİ BURADA TOPLARSA KAMERA HAKKINDA BİLGİLENMEMİZ DAHA KOLAY OLUR. KAMERANIN ARTILARINI, EKSİLERİNİ BURADA PAYLAŞIRSANIZ MEMNUN OLURUZ.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wboard -- 17 Aralık 2016; 22:19:22 >



  • Ben başlayayım. Kameranın ses kayıt özelliği çok kötü.Canlı müzik esnasında kaydetmiş olduğu ses inanılmaz boğuk.Bu ses problemini çözebilen oldu mu?
  • SJ5000X in en güzel yönü ekranı ve menüsü, bunun yanında gyro, motion detection ve g-sensör e sahip oluşu.

    Kaliteli bir aksiyon kamerası. Önceki serilerle aynı bataryayı kullanabilirsiniz, su altı kılıfını denemedim elime geçince denerim.
  • Bende katıldım aranıza. Motorsiklet'de kask kamerası olarak kullanmaktayım. Kısaca özetlemek gerekirse; Şarj fazla dayanmıyor her aksiyon kamerasında olduğu gibi, yeni arayüzle kullanımı çok kolay ve anlaşılır. Çekim kalitesi süper ses hiç fena değil AMA kabın içine sokana kadar. Kapta iken tam bir fiyasko (ses kayıt kısmı). Bunun dışında sormak istedikleriniz olursa 3 aydır kullanmaktayım tecrübelerimi artılar ve eksilerini yazar yardımcı olurum.

    Bir de kameranıza son frimvare 1.4.8 yüklemediyseniz kesinlikle hemen yükleyin.
  • merhaba yeni aldım ben de kamerayı. Bir kaç gün sonra tatile gittiğimde çekimlere başlayacağım kafa bandı da aldım suda kayıt yapmak için bir de monopod aldım.

    Kullanan arkadaşlar hafıza kartı olarak önerebileceğiniz güzel bir şey var mı? içinden çıkan 32 gb yeterli olur mu bilemiyorm ne düşünüyorsunuz?
  • Bende de var 1 adet cihazdan uzunca gopro arayısımdan sonra f\p umuduyla bu cihazı aldım ve suan tatildeyim...Su altı çekim için kullanmak için almıstım fakat 2 gündür cektigim videoların hiçbirini ne cihaz üzerinden nede pc den görüntüleyemiyorum ve suan 1500 lira falan verip gopro almadıgıma pişmanım 1 sene boyunca tatil planı yapıp dalış yapmayı planlayıp sonra da sorun yasamamıs olsam sasırırdım zaten sjcam tarzı ürünler her zaman sorunlu problemli lazım oldugunda yarı yolda bırakan cihazlar..Yasadıgım sorunun illaki bir çözümü vardır da bana lazımken işimi görmedikten sonra yemişim o sorunun çözümünü...Varsa paranız aksiyon kamerası almayı düşünüyorsanız en fazla xiaomi tarzı markalarınkini tercih edin derim ondan aşşağı marka değeri olmayan pazarda yeri olmayan markalar herzaman riskdir...
  • ayarlar konusunda bende sıkıntı yaşıyorum.
    örneğin yaptığım ayarlar kapatıp açınca defaulta dönüyor.
    sistem güncelemesi yaptım. olmadı...
    Cihaz kaynaklı bir problem olabilir mi? bütün cihazlarda mı aynı durum?
    malumunuz ilgili ayarları yapmayınca cep telefonu kamerasından pek bir farkı kalmıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba.

    Geçen ay aldım ben de ürünü. gayet başarılı diyebilirim. Ses olayını NOISE REDUCTION ın gayet iyi çözdüğünü soyleyebilirim.

    Benim kamera ile ilgili tecrübem çok fazla olamadı maalesef çünkü şu an kayıt yaptığım videoları sonradan izlediğimde hemen hemen hepsinin slow motion a döndüğünü görüyorum. Denemeler yaptığım her modda (araç, normal) video -atıyorum- 10 dk ise ilk 1-2 dksı normal akıyor; sonrasında videonun sonuna kadar slow motion çekilmiş veya kaydedilmiş. Bu muhtemelen bi ayar ile ilgili bir durum.


    Bu durumu veya sorunu yaşayan veya halleden varsa bilgi verebilir mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi günler.
  • Ürünü bende aldım kullanıyorum
    gayet güzel f/p ürünü 64gb class10 kart ile kullanıyorum
    özellikle su altında havuz çekimleri mükemmel diyebilirim renkler çok canlı çıkıyor
    şuanda gözüme çarpan eksik yönü ses oda çok dert değil
  • Bu cihazı almayı düşünüyorum su altıdalışında kullanmak için. Tavsiye edermisiniz arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Bende de 5000x elite versiyonu var. Güncelleme yaptım cihaza, kendi modeline ait firmware olmasına rağmen cihazın dilini Trükçe' ye çeviremiyorum. Dil seçimi ekranında Türkçe var seçebiliyorsun fakat bir türlü olmuyor. Diğer hangi dilleri seçersem seçeyim oluyor ama maalesef Türkçe olmuyor. İnternette ne videolar araştırdım, sjcam' e mesaj attım (amatörlükten kırılıyorlar tabi, bana whatsapp' tan kafalarına göre cevap veriyorlar.)firmware gönderdiler ancak yine olmadı. Bilen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
  • bende sjcam a sordum bana 5000 onerdi 1.6 dedim benimki elite tamam dedi attim kamera acilmadi yapamadilar hic bise bilmiyorlar kendi elite 1.5.5 idi yukledim kamera acildi ama turkceye bende ceviremiyorum adamlar bos pazartesi sorucam 1.5.1 surum dosyasi atsinlar agrimayan basimi agrittim ne guzel calisiyordu sorun yoktu demekki yeni surumler bos bakalim ne olacak 1.5.1 bulabileceklermi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar merhaba. bende cihazi yeni aldim ve cozmeye calisiyorum. su konuda yardim istiyorum, kamera ile cektigim videoyu bilgisayara nasil aktaririm. tesekkurler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.