Şimdi Ara

Sketchup Pro ilk denemem (ssli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı geceler öncelikle Sketchup Pro programına yani modellemeye ilk adımlarımı atmış bulunmaktayım. Tasarladığım bu telefon için sizlerden yorum almak istiyorum iyi kötü. Başka telefonalra bakmadan tasarladım ama haliylen çok telefon gördüğüm için beynimde kopyalar kalmış :) Sizlerden tek istediğim iyiyse neden iyi kötüyse neden kötü şeklinde yorum atmanız. Herkese şimdiden bol modellemeler hayırlı akşamlar buyrun ;

     Sketchup Pro ilk denemem (ssli)



     Sketchup Pro ilk denemem (ssli)



     Sketchup Pro ilk denemem (ssli)




     Sketchup Pro ilk denemem (ssli)




     Sketchup Pro ilk denemem (ssli)



    Ayrıca googleın altındaki ETERNAL yazısı klanım içindi :)







  • onden gorunuste 3boyut hıssıyatı kaybolmus. ısık ve golge konusuna dıkkat etmelısınız.ayrıca skectup yerıne blender kullanın. cok daha ıyıdır.acık kaynak ve ucretsızdır.

    tr kaynak ve ındırme

    anasite
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasezo

    onden gorunuste 3boyut hıssıyatı kaybolmus. ısık ve golge konusuna dıkkat etmelısınız.ayrıca skectup yerıne blender kullanın. cok daha ıyıdır.acık kaynak ve ucretsızdır.

    tr kaynak ve ındırme

    anasite

    Eyvallah eksiklerimi söylediğin için şuan cinema4d yi indiriyorum onuda kurcalıycam ve blendera da bakmam gerek aklıma soktun :D




  • c4d pro kesime hitap eder ve faazla turkce destek bulamazsin/ isin basinda oldugundan su anda herhangibi bir programi degil\3d nin modellemenin animasyonun vs vs konularin mantigini kavramalisin.yontemlerını ogrenmelısın.bunun ıcınde turkce destek bulabılecegın programlara yonel.acık kaynaklı oldugundan blender kullanıcıları daha yardımseverdır ve kendıne has forumları oldugundan destek daha rahat bulursun.

    ısın mantıgını kavradıktan sonra yol yordamını ogrendıkten sonraıstedıgın programa gecersın. hatta gerek bıle duymazsın zıra blenderla prof ısler cıkarılabılıyor.ınternette blender movıes dıye arama yaptırırsan blender ıle yapılmıs anımasyonları gorursun.buyuk butcelı fırmaların amıral programlarından gerı kalır yanları yok bu anımasyonların.

    kısaca 4 gb lık cınama 4d ındırecegıne(cekırdegı 350 mb cıvarıdır) 100 mb cıvarındakı blenderı ındır. hem tasarruf olur hemde bahsettıgım destek avantajın olur.sonra gene gecersın c4d ye.
  • Blenderın görsellerine baktım muhteşem ötesi fakat arayüzü karışık geldi çözmeye çalışıyorum alıştığım zaman çok daha rahat olucak eminim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.