Şimdi Ara

Skinny Fat hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 5 aydır spor yapıyorum ve şöyle bir sorunum var çok zayıfım ama yağlıyım da aynı zamanda. İnternette araştırdım bu durumu ve karşıma skinny fat çıktı ancak bu durumda olanlar genelde 70 75 kilo insanlardı ben 175 boyunda olmama rağmen 55 kiloyum bu yüzden bu grupla bir olmadığımı düşünüyorum. Kilo almam gerek sporun yanına diyette ekleyeceğim ama açıkçası yağlı olmam beni rahatsız ediyor, genetikten dolayı yüzümde yağlı gözüküyor bu ayrı bir sorun . Tabi ki kardiyo falan yapmıyorum aklımda kas kütlemi arttırıp yağ yakmadan yağ oranını düşürmek var ancak nasıl yapacağımdan da emin değilim siz ne düşünüyorsunuz? ne yapmalıyım?




  • hocam skinny fat vücut tipinde genelde karın bölgesi öne ve yanlara doğru yağlı oluyor. sanırım sizin de sadece göbek bölgesi sorunlu. diyet programınıza dikkat ederseniz zamanla vücut toparlar. ekstra karın bölgesi antremanları da yapabilirsiniz. yağı yakacam diye çok fazla da kardiyo yapmayın bence.

  • Bence spora odaklanmalısın. Kas kütleni arttır ve asla alman gereken makroları aksatma. Kas kütlen arttıkça zaten yağ yakımın kolaylaşacak. 55 çok düşük bir kilo. Buda kas kütlenin olmadığını gösteriyor. Diyet yapma derken sağlıksız besinlerden yine uzak dur. Ama kesinlikle iyi beslen ve ağırlık arttırmaya çalıştır. Kilon zamanla artacaktır ve buna rağmen daha fit gözükeceksin

  • lmBugra kullanıcısına yanıt
    Ne yaptınız hocam spora başlayabildiniz mi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.