Şimdi Ara

skoda fabia 1.2 12v mi yoksa renault clio 1.2 16v mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar: onebelegidico
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • lütfen yardım edin bu iki araç arasında kaldım hangisi daha iyidir bunlardan hangisi daha az yakar mesele ben ayda en az 130 km gitmek zorundayım bunlardan hangi motar daha iyi olur model yılı olarak 2005 model yani clio 2 olcak yardım edin hangisi daha sağlamdır yani uzun yolda hangisi daha güven verir bunlar masraf açar mı ???



  • tabiki fabia vw üretimi bende düşünüyorum htp ise tam alınacak araba(küçük motor yüksek tork)
  • clio 1.2
  • Fabia daha iyi bir seçim olacaktır.

    Oturma pozisyonu çok iyi ve direksiyonda yükseklik ve derinlik olarak ayarlanıyor.Direksiyonun tepkileri çok daha hassas.

    Ayrıca viteslerde çok daha iyi değişiyor.Fabia nın süspansiyonu düşük yanaklı lastiklr nedeniyle bir tık daha konforlu tabi bu fark kısa darbelerde hissediliyor ve hız arttıkça fark kalmıyor.

    İç mekan bir miktar daha geniş özellikle arka baş mesafesi sınıfı içinde gördüğüm en geniş değer.

    3 silindirli olduğundan yüksek devirlerde biraz daha fazla sesli olacaktır ancak normal devirlerde pek bir fark yok.Fark düşük devirde motor istekle devirleniyor ve istikrarlı olarak hızlanıyor gaz pedalına tepkileri oldukça iyi.

    Tüketim olarak fabia daha iyi değerlere sahip ki makyajdan sonra motor optimize edildi ve tüketim bir kademe daha düşürüldü.

    Dediğim gibi clio da en rahatsız edici konu oturma pozisyonu ve direksiyonun mecburen kaldığı açı ,bu fabia da ideal olarak ayarlanıyor.

    Fabia da gerekli donanım baz modelde bile bulunuyor ki yarı otaomatik klima hem basit hemde derece ayarı yapma imkanı sunuyor.Malzeme kaliteside bir tık daha iyi.

    Şimdiden hayırlı olsun.




  • Bence clio. Çünkü 4 silindir bir araç. Özellikle uzun yolda bariz daha avantajlıdır. Ayrıca yedek parça servis ağı vs gibi kriterlerde clio daha önde. Bide bu arabaların üretim amaçları belli. Bu amaca clio daha uygun diye düşünüyorum. Ama daha üst motor tiplerinde ise bende arada kalıyorum. Fabia görüntü olarak daha hoş görünüyor.
  • Clio'nun tipi daha güzel benim araç bu.Örnek olsun bir kaç uygulama yaptım satın aldıktan sonra.
    2011 model 1.2 motor 16v 75 bg
     skoda fabia 1.2 12v mi yoksa renault clio 1.2 16v mi?

     skoda fabia 1.2 12v mi yoksa renault clio 1.2 16v mi?

     skoda fabia 1.2 12v mi yoksa renault clio 1.2 16v mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 21 Ocak 2011; 5:16:48 >




  • Mükemmel görünüyor bayada tanıdık bu araba
  • Tabikide seçimin cliodan yana olmalı. 4 silindirli motor uzun yolda herzaman daha yardımcı olur sana hemde sıkıntı yaratmaz, 3 silindirli bi motorla uzun yola çıkmak ne kadar mantıklı olur tartışmak lazım hemde çıkarabileceği sıkıntı ihtimali bi o kadarda fazla. yakıt tüketimi arasında çok ahım şahım bi fark yok nede olsa clio 4 silindir fabia 3. Evet skodanın içi biraz daha geniştir(diz mesafesi olarak) ama cliodan daha konforlu bir araç olduğu bariz yalandır. Bir kere test etmeye gidin arka koltuğa bir arkadaşınızı oturtup 100km hıza çıkın arkadan gelen uhultu sinir sistemine büyük zarardır Artı servisin zorluk ve sıkıntıları cabası. Fabia almak için herhangi bir neden göremiyorum . Alacağınız araç şimdiden hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.