Şimdi Ara

Skoda Fabia 1.2 TSİ DSG Style vs Seat İbiza 1.0 Ecotsi DSG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
7.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende karar veremedim yeni yilda 1.0 fabia gelirmi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jacobs37

    Aracınızda navigasyon var mı? Tam olarak kaç bin TL ye geldi? Aracın yanında ekstra opsiyon hediye ettiler mi? Fotoğraf koyma imkanınız var mıdır? Bugün bütün gün bende araştırma yapmış bulunuyorum. Otomatik araç veya manuel benim için hiç farketmiyor ancak almışken ailem içinde özelliklede babam için otomatik almak istiyorum. Yaşının vermiş olduğu ağırlık nedeniyle manuel araç kullanamıyor. Ancak benim bütçem ibiza veya skoda dışında diğer araçlara yetmiyor. Bu iki araçta çift kavramalı şanzıman olan DSG kullanıyorlar. Malumumuz sabıkalı bir şanzıman olduğu söyleniyor. Adı çıktı bir kere her ne kadar yetkili satıcılar artık sorunların kalmadığını söyleselerde insanın içi rahat etmiyor. İnş sizde böyle bir sorunla karşı karşıya kalmazsınız. Güle Güle kullanın.

    Arkadaş yerine ben yazayım, navigasyon isteseniz de yok Fabia'larda , yani fabrika çıkışı olmuyor. Aslında mirrorlink in amacı ekranı navigasyon olarak kullanmanız. Mirrorlink te telefonu usb kablosu ile araca bağlıyorsunuz, telefon ekranını direkt araç ekranına yansıtıyor. Güvenlik nedeniyle araç hareket halindeyken yalnızca navigasyon gibi belli uygulamaları kullanabiliyorsunuz. Yalnız 2016 öncesi Fabia'larda mirorlink sorunlu diyorlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ladiklims

    Arkadaşlar merhaba , nihayet araç alma işlemini tamamladım. Kararimi Skoda Fabia 1.2 TSİ DG den yana kullandım. Araç yarın teslim edilecek kullandıkça yorumlarimi yazarım. Alakaniz için teşekkürler.

    Siz kaç liraya almıştınız sene başında 49.900 tl den alanlar vardı şuan fiyatı 58.200 tl gözüküyor ne ara 8.300 tl zam geldi neredeyse %20

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    s&s nin farkı ne?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thebaboli

    s&s nin farkı ne?

    start-stop . ama belki diğerinde de vardır da adında vurgulanmamıştır?
  • Fabia öne çıkıyor fiyat olarak fazla olsada özellik olarak bir çok donanımı standart sunması bile yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.