Şimdi Ara

SKODA FABIA 1.4 COMFORT 2001

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar bugun 99 corolla 1.3 base arabamı sattım uzerine biraz daha ekleyip araç alıcam fakat gözüme fabialar çarptı ve gorunus olarak hosuma da gitti dogrusu. Gelgelelim skoda ile ilgili en ufak bir bilgim yok toyotam 85 beygir lpgliydi ve tatminkar bir ivlenmesi vardi. Bu arac 1.4 motor sanirim 68 beygir oluyor oyle okumustum (50-75 hp arasi yaziyor) ilk olarak toyotadaki o hizlanmayi sehiricindeki atikligi bana ozletir mi? Hız yapmayı seven bi tip degilim fakat bastın mı da gitmesini isterim. Arastirdigim kadariyla bu modellerin bazi araclarinda kronik sorunlari ortaya cikmis (direksiyon ile ilgili bir de bir sey daha vardi unuttum bilgisayara kaydetmistim neyse) eger alacagim aracta da bu sorunlar varsa herhangi bir expert incelemede ortaya cikar mi? Bir de bu araclarin fazla yipranmamis lpgli 130bin km civarinda olanlarina sizce kac bin tl vermek makbuldur. Vakit ayirirsaniz tecrubeli goruslerinizi almak isterim. İyi forumlar olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben aynı model aracı yaklaşık 3 sene kullandım ve yakın bir arkadaşıma sattım. Ben kullanırken konforundan kalitesinden memnundum ancak 68 beygirin gücü sizi tatmin etmeyebilir. Bagaj hacmi de Toyota'dan sonra küçük gelebilir. Ama kalite ve konfor açısından bir sorun yaşamazsınız. Benim size tavsiyem güç istiyorsanız bu modellerin 101 bg olanına bakmanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alix_ist A kullanıcısına yanıt
    sagol dostum yanitin icin. soyledigim arac tavan haric boyaliymis 15bucuga birakirim dedi de neredeyse her yeri boyali araci almak icime sinmez. 100beygir modellere internette hic denk gelmedim izmirde bayrakli adliye karsisinda bu araclarin servisleri var belki bi ara yolum duserse bakicam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheJokeR.

    Merhaba arkadaslar bugun 99 corolla 1.3 base arabamı sattım uzerine biraz daha ekleyip araç alıcam fakat gözüme fabialar çarptı ve gorunus olarak hosuma da gitti dogrusu. Gelgelelim skoda ile ilgili en ufak bir bilgim yok toyotam 85 beygir lpgliydi ve tatminkar bir ivlenmesi vardi. Bu arac 1.4 motor sanirim 68 beygir oluyor oyle okumustum (50-75 hp arasi yaziyor) ilk olarak toyotadaki o hizlanmayi sehiricindeki atikligi bana ozletir mi? Hız yapmayı seven bi tip degilim fakat bastın mı da gitmesini isterim. Arastirdigim kadariyla bu modellerin bazi araclarinda kronik sorunlari ortaya cikmis (direksiyon ile ilgili bir de bir sey daha vardi unuttum bilgisayara kaydetmistim neyse) eger alacagim aracta da bu sorunlar varsa herhangi bir expert incelemede ortaya cikar mi? Bir de bu araclarin fazla yipranmamis lpgli 130bin km civarinda olanlarina sizce kac bin tl vermek makbuldur. Vakit ayirirsaniz tecrubeli goruslerinizi almak isterim. İyi forumlar olsun.

    kesinlikle 101 bg olanından almanızı tavsiye ederim . hem lpg ile çok uyumlu bir motor . birde motor kodu BBZ ile başlıyanları tavsiye ederim . iyi kaçar fakat fazla sıkıştırılınca yag eksiltme problemi yapıyor . sakin kullanımda herhangi bir sıkıntısı yok . birde donanım seviyesi önemli tabi . elegance sizi fazlasıyla tatmin eder . tek handikapı toyotadaki bagajı bulamazsınız bilgilerinize




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.