Şimdi Ara

SKODA KAROQ ANA KONU (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
64
Favori
320.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir aracta yerine gore herseyden ödün verebilirsiniz ama guvenlikten ödün veremezsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lodosunoglu L kullanıcısına yanıt
    Herkes dizel otomatik delisidir, çünkü bende öyleyim, bugüne kadar dizel otomatikten başka otomobil kullanmadım. Ama olay fiyat noktasına gelince, yine ben dahil, herkes akıllanıyor, çünkü fiyat pahalı oldumu işin rengi değişiyo, seat'ında skoda'nında müşterileri fiyata deli gibi bakıyo, bu firmalar fiyata asıldılar mı; "ne derlerse satarlar", "çamurdan olsa satarlar" gibi olay olmaz, son noktada millet cebinden çıkıcak paraya bakar. Zaten forumdaki yorumları okusan milletin nabzını alırsın, herkes fiyata kitlenmiş durumda. Gelelim çamurdan olsa satar noktasına, dusterı 100 bin e dizel otomatik verseler yine almam, 2 sene önce bi daciaa araç, aracıma arkadan dokundu ışıklarda, benim arabadaki hasar ufak bi kaporta göçüğüyken, adamın aracı nerdeyse pert oldu, çarpan bi kendi aracına baktı, bi benimkine şok geçirdi adeta. Son yorumlardan birinde daha duster'la ilgili yorum yapılmış onuda oku istersen. Yani demem o ki, öyle çamurdan olsa satar durumları yok, eğer öyle olsaydı kimse tiguan, ateca, kodiaq benzin otomatikleri daha yüksek fiyatlardan almaz, gider duster dizel otomatik alırdı. Son olarak Ateca benzin otomatikleri, ilk çıktığı fiyatlarda kapış kapış gitti, bayilerde araç yoktu, ben sıraya girdiğimde gelicek tarihteki fiyatlar çoktan uçmuştu, almadım, şimdi bayilere git, ateca'dan geçilmiyo, sebebi fiyat!. Yani anlayacağın, bizim millet dizel otomatik delisidir,doğru, ama öyle yüksek fiyatlara peynir ekmek gibi satamazlar, o peynir ekmek olayını, fiyat uygunluğundan, yılda yaklaşık 20.000 araç satarak şu an qasqai yapıyo...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VagKullanicisi -- 13 Şubat 2018; 1:49:23 >




  • Arkadaşlar son aldığım bilgiye göre, fiyatlar kesin olmamakla birlikte, karoq'un fiyat aralığı 100-160 bin tl olacağı yönünde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VagKullanicisi -- 13 Şubat 2018; 1:58:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VagKullanicisi

    Arkadaşlar son aldığım bilgiye göre, fiyatlar kesin olmamakla birlikte, karoq'un fiyat aralığı 100-160 bin tl olacağı yönünde.

    100 bine 1.0 manuel mi olur o zaman? 115e de dsg verirler. Ama sanmam bu kadar ucuz. İnşallah diyelim
  • sudkaldo kullanıcısına yanıt
    Ucuz değil de olması gereken diyelim.

    Tekrar hatırlarsak 1.0 115 BG DSG kullanan Octavia'nın 2017 modeli 108, 2018 modeli 118 bin ve Seat Ateca'nın küçük kardeşi Arteon'un 2017 modeli 100 bin TL.

    Bu nedenle Karoq'un da ederi budur diye düşünenlerdenim.
  • Dizele çok talep olursa benzinli alırım çok yakarsada yaksın ama fiyat makul olmalı geçen yıl ateca gelmeden kapora verip beklemiştim ama uçuk fiyatlardan gelince hiç düşünmeden iptal ettim şimdi durumu ortada satmayan bir model

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an ki aracım 2016 model astra, en üst donanım değil, sadece opsiyon +1000 lira kış paketi var ve style karoq dan fazlası; daha az yakıyor, direksiyon koltuk ısıtma, çarpışma önleme, tabela okuma, aktif şeritte tutma asistanı vs... Eksiği led farlar...



    Şimdi bu donanım ile man. 1.0 100 den pahalı olur ise ancak Türkiye gibi bir kitlenin yaşadığı yerde satar ;)



    Ben vazgeçtim gibi de meraktan bekliyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarpuli

    Şu an ki aracım 2016 model astra, en üst donanım değil, sadece opsiyon +1000 lira kış paketi var ve style karoq dan fazlası; daha az yakıyor, direksiyon koltuk ısıtma, çarpışma önleme, tabela okuma, aktif şeritte tutma asistanı vs... Eksiği led farlar...



    Şimdi bu donanım ile man. 1.0 100 den pahalı olur ise ancak Türkiye gibi bir kitlenin yaşadığı yerde satar ;)



    Ben vazgeçtim gibi de meraktan bekliyorum :)

    Fiyat beklentinizi octavia nın +5-10 bin olarak tutun aşağı yukarı böyle olacak çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skoda Almanya sitesine girin bakın bütün modellerin fiyatı birebir Türkiye ile aynı. Karoq başlangıç 117 maalesef.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Octavia 1.0 dsg almanya fiyatı 26.90 euro

    Karoq. 1.0 dsg almanya fiyatı 27.690 euro

    Anlaşılan benim dediğim gibi olacak octavia türkiye fiyatının üstüne 5 yada 10 bin koyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sokcuuuuu

    Octavia 1.0 dsg almanya fiyatı 26.90 euro

    Karoq. 1.0 dsg almanya fiyatı 27.690 euro

    Anlaşılan benim dediğim gibi olacak octavia türkiye fiyatının üstüne 5 yada 10 bin koyun

    Tabi octavianın 2018 fiyatını baz alıcaksınız..buda 1.0 dsg karoq stle donanım için 130-140 bin civarı olacak demektir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yapmıştım kıyaslama 130 cıvarı 1.0 dsg style daha yukarısı pahalı üstelik kırpılmış donanım bizdeki bu durumda daha yukarı fiyatlar müşteriye qq den başka seçenek bırakmaz üstelik güvenlik paketi daha zengin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lets go to the Duster 2018 1.2Tce 78900TL
  • VagKullanicisi V kullanıcısına yanıt
    İsa sopasını vurdu; Akdeniz ikiye ayrıldı. Bunun neresini duzeltelim! Senin yazı böyle bir şey olmuş.

    Bu ülkede dizel otomatik suv satar, satmayan hangisi? Örnek verdiğin 3 yıldızlı Duster'ın satışlarına bir bak istersen. Qq ile kapisiyor. Satışlarının tamamına yakını da dizel. Almayan da marka algısı nedeniyle almıyor, baska markalara kayıyor.

    Atecaya gelince Ateca ilk geldiğinde de beklentilerin üstünde fiyatla geldi. Ama o dönem suv vb araçların ÖTV'sinin arttırılacagı bilgisi yayilinca herkes suv arayışına girdi. Bayilerde suv araç kalmadı. Özellikle de az sayıda getirilen suvlar..ÖTV artışı gerçekten de oldu, fiyatlar arttı, Doğuşta daha da arttı. Atecanin dizel otomatiği de olmadığı için piyasa olusturamadı. Atecanin dizel otomatiği çıksın gör bakalım kaç satıyor? Örnek kuga. Dizel otomatik öncesi satış adedi neydi, sonra ne oldu? Dizel otomatik olmayip da satabilen iki suv vardır:Tiguan ve tucson. Tiguan yüksek marka gücü ve harika albenisiyle; tucson da makul fiyati ve yine yüksek albenisiyle satiyor ki tucsonda turbolular hariç tüp uyumu da var.

    Son olarak 3008 diyelim bitirelim. Ilk çıktığından itibaren fiyatı hep arttı. Her defasında dedik ki çok fazla, kimse almaz; ama alındı, yine artti, yine alındı, yine arttı yine alındı; bu döngü böyle devam ediyor. Şekilli araba ve dizel otomatiği var. Demekki araba sekilliyse ve dizel otomatik varsa alıyoruz. Çok da öyle fiyatına miyatına bakmıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodosunoglu -- 13 Şubat 2018; 17:11:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Daha düne kadar kodiaq 1.4 tsi dsg ler 137.500 TL ye satıldı. Buradaki fiyat tahminlerine baktıkça karoq fiyatları abisi kodiaq'ı geçecek diye korkuyorum.
    Lütfen insanları korkutmayın artık. Afaki tahminleri olanlar yazmasın bence. En azından fiyatlar açıklanana kadar şurada 3-5 gün daha insanların ümit beslemesine fırsat verin.
    Ne demiş Nasrettin Hoca: "Ya tutarsa..."
  • lodosunoglu L kullanıcısına yanıt
    Duster'ı savunurken bile benim dediğime geliyosun, farkında değilsin :)), O DUSTER 200 BİN TL OLSUN, ALAN VARMI BAKALIM DİZEL OTOMATİK(TABİKİDE OLMAZ). Duster'ı şu an alanlar tamamen FİYATININ UCUZ OLMASINDAN alıyor. KUGA İÇİN YAKLAŞIK 3 HAFTA ÖNCE FİYAT ALDIM, DİZEL OTOMATİK, 136 BİN DEDİLER. E ŞİMDİ KUGA DA DEDİĞİME GELİYOR, FİYAT UYGUN DİYE SATIYOR. ÖRNEK VERİRKEN BİLE BENİ DESTEKLİYORUSUN, AMA FARKINDA DEĞİLSİN :)))

    Ateca konusunda artık bişey demiyorum, ne dersem diyim ANLAYAMIYOSUN MALESEF. MİLLET FİYATLAR UÇTU DİYE ALMADIĞINI AÇIK AÇIK BEYAN EDİYOR, forumda önceki yorumlara bak görürsün bi vatandaşın fiyat yüzünden nasıl almadığını (ki kimsenin beyan etmesinede gerek yok akıl var mantık var). Misal, KODİAQ, NİYE GELEN BENZİN OTOMATİKLERİN HEPSİNİ SATTI ZANNEDİYOSUN ? FİYAT UYGUNLUGUNDAN ... ÖTV DİLİMİDE FİYATIDA ÇATIR ÇATIR DEĞİŞTİ, AMA MİLLET YİNE UYGUN DİYE ALDI, HÂLÂ DA ALMAYA DEVAM EDİYOR, E BU ARACIN DİZEL OTOMATİĞİDE VAR, NİYE ÇATIR ÇATIR BENZİN OTOMATİK SATIYOR?

    Tutturmuşsun bi 3008. 3008 toplamda 6,395 adet sattı, bununda nedeni ÇIKIŞ FİYATLARI UYGUNDU, MİLLET NE ALDIYSA O ARADA ALDI. Geçen hafta peguot'u aradım 3008 için fiyat aldım, sonra dönücem dedim onlara, beni 1 hafta içinde 3 kere aradılar, "almak istemiyor musunuz?" diye, en sonunda yok vazgeçtim dedim. Şu an eminim 3008'in satışları ateca gibi durmuş durumda, PEYNİR EKMEK GİBİ SATAN Bİ ARAÇ İÇİN 3 KERE ARAR MI BAYİ? (TABİKİ ARAMAZ.) (biliyorum bu cümleyide anlayamadın) :)))

    NE KADAR ANLATSAMDA SANA BOŞ, CAYIR CAYIR CANLI ÖRNEKLERİ VEREREK AÇIKLAMAMA RAĞMEN, ALMADI KAFAN MALESEF. İSA BENZETMEN ALAKASIZ AMA, MEVLANANIN Bİ LAFI VARDIR: “SEN NE SÖYLERSEN SÖYLE, SÖYLEDİĞİN,KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR.” , ŞU AN SENİN ANLAMAYIŞINDA BUNDAN.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VagKullanicisi -- 13 Şubat 2018; 18:56:44 >




  • ARKADAŞLAR, Bİ KONUDA YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR;

    KAROQ DİZEL OTOMATİK 190-250 BİN TL ARALIĞINDA OLSA, SIRF DİZEL OTOMATİK DİYE ALIR MISINIZ?

    YANİ DİZEL OTOMATİK OLUNCA FİYATI PAHALI ÇEKSELER BİLE ALIR MISINIZ?

    OKUYAN HERKESİN CEVAP VERMESİNİ RİCA EDİYORUM.
  • VagKullanicisi V kullanıcısına yanıt
    tabi ki almayız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VagKullanicisi

    ARKADAŞLAR, Bİ KONUDA YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR;

    KAROQ DİZEL OTOMATİK 190-250 BİN TL ARALIĞINDA OLSA, SIRF DİZEL OTOMATİK DİYE ALIR MISINIZ?

    YANİ DİZEL OTOMATİK OLUNCA FİYATI PAHALI ÇEKSELER BİLE ALIR MISINIZ?

    OKUYAN HERKESİN CEVAP VERMESİNİ RİCA EDİYORUM.


    merhabalar...... bırakın 190 250 bn 130 dansonrası bu arac için haram.......

    gerçi 100 de olsa alman malı almıcam 1 2 swne eski araca devam....
  • Alırlar hele birde dizel otamatikse fiyata bakılmaz bizede uygun fiyatlı benzinli olsun razıyım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.