Şimdi Ara

SKODA KAROQ ANA KONU (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.486
Cevap
65
Favori
321.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ender E kullanıcısına yanıt
    o var hocam Allahtan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multimedyayı dikkate almazsam benim 13 yıllık arabamla aynı donanımda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni vergi sistemi ile otomobillerde sonradan eklenen donanımlar ile fiyatlar üst vergi dilimine girmekten kurtulamıyor. Firmaların türkiye için boş otomobil getirmesi, araba aldıktan sonra eklenebilir donanıma da izin veren sistem kurması gerekir. Yani insanlar alt limitten alacak. Aldıktan sonra ekleme yapacaklar. Ama bizim türkiye pazarı için üretim hatlarını değiştireceklerini sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayilere gelmiş arkadaşlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kujo

    yeni vergi sistemi ile otomobillerde sonradan eklenen donanımlar ile fiyatlar üst vergi dilimine girmekten kurtulamıyor. Firmaların türkiye için boş otomobil getirmesi, araba aldıktan sonra eklenebilir donanıma da izin veren sistem kurması gerekir. Yani insanlar alt limitten alacak. Aldıktan sonra ekleme yapacaklar. Ama bizim türkiye pazarı için üretim hatlarını değiştireceklerini sanmıyorum.

    vergilendirme konusunda azimli bi ülkeyiz. Öyle bişi yapmaya başladıkları an hemen önünü keserler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duman2008

    Multimedyayı dikkate almazsam benim 13 yıllık arabamla aynı donanımda

    arabayı yerden yükselttik daha ne istiyosunuz diyolar!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VagKullanicisi -- 27 Şubat 2018; 20:24:50 >
  • Araçta yanlış anlamadıysam style paket almanyadan fazla full led far ve kessy anahtarsız giriş var lakin bunlarla fiyatıda çekersin 149 a anlarım pazara göre fiyat çekmişler fazlası var..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı satışlar Skoda bey! Kodiaq, Ateca, 3008 şimdi de Karoq patladı. Bize istediğimiz standartta araç almak haram anlaşıldı. Bu saatten sonra da kimse yeni çıkacak bir model için heyecanlanıp rekabetçi fiyat beklemesin!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu fiyatlara çıkmışken adaptif hız sabitleme, şerit takip, kör nokta uyarı, geri görüş kamerası giriş pakette standart olmalıydı. giriş pakette standart olmak bir yana style pakette bile yoklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 27 Şubat 2018; 21:27:36 >
  • bugün qq denedim.motor sesi sogukken içeride müthiş rahatsızlık verici.performans normal.iç dizayn eh işte ama sonuçta karoqdan çok daha dolu.peugeottan telefon ettiğimiz birkaç yer burnundan kıl bile aldırmayınca hiç bakmaya bile gitmedik.
    teklif ettikleri desing pack özellikle jant yapısı ve görünüşü ile hiç fena değil ama hala tam içime sinmedi.dayanamadım gittim karoqa da baktım.son günlerdeki olumsuz etkilenmemizden midir nedir gözüme çok aman aman gelmedi.test aracının plaka işlemleri bitmemiş,iki gün sonra testler başlar deniyor ama testte nasıl hissettirir bilmiyorum.
    off of en kötü karar bile kararsızlıktan iyiymiş.
    insanların da donanım anlamında tepkisi büyük,biraz beklesek yüce oto bunları göz önünde bulundurup bazı şeyleri ekler mi bilmiyorum.

    inanın ne yapacagımı bilmiyorum.
  • Qq alırsanız skypack bakın bence . Design dış tarafta görsel bişeyler yapmışlar ama anartarsız giriş-çalıştırma yok . Anten farklı , bir iki bişey daha vardı . Qq sert süspansiyonlu araç birde 17 jantla anca idare ediyor .
  • Sayın baha 81 qq hangi motor cvt mi denediniz karoq la kıyasladınızmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim duman2008 ,ben eş durumundan otomatik almak zorundayım evet denediğim araç 1,6 dci xtronic.karoqla test sürüşü yapmadım sadece içine bindim inceledim falan.

    knni kardeşim.desing pack 18 cant ve elektrikli uzaktan kumanda ile kapanır gri ayna ve gri arka tampon difizörü var,anahtarsız giriş ve köpekbalığı anten ve karartılmış arka cam yok.ama bulduğum desing pack 2017lerden kalanlardan fırsat aracı ve fiyatı epey makuldu.skypack arasak mecbur 2018 model var onunda fiyatı epey farklı.dediğim gibi içime yüzde yüz sinse anında kapatacağım karoq defterini ama bir türlü karar veremiyorum

    bir taraftanda face yorumlarında bayilere gelen karoqların anında satıldığı bilgileri geliyor,insanlar hiç mi dikkat etmiyor bu donanım zayıflığına,gözü kapalı hemen koşup alıyor. anlamıyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha_81 -- 27 Şubat 2018; 22:18:54 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: duman2008

    Sayın baha 81 qq hangi motor cvt mi denediniz karoq la kıyasladınızmı

    QQ Xtronic, gelistirilmiş CVT. Ben baya baya Karoq beklerken Euro kurunu görünce yeter dedim QQ aldım 4 ay once. DSG ye göre geçişleri hissettiriyor ve düşük hızlarda pek seri gelmeyebilir vites geçişinden dolayı. Ve belirtildigi gibi motor sogukken baya gürültülü çalışıyor. QQ fiyat performans olarak başarılı ve lider bir araç, ama bütçe varsa Karoq(Ateca) veya 3008 daha iyi araçlar, çift kavrama şanzıman farkı var ve motor/yakıt performansında bu ikili daha iyi.

    Geçen hafta arkadaşı Nissana götürdüm ve aynı gün QQ tekna dizel otomatik aldı 2017 model, 134.5 bin den. QQ kendini sattırıyor
  • testcanavari T kullanıcısına yanıt
    siz hangi paketi aldınız,genel olarak memnun musunuz, birde yakıt tüketiminiz nedir acaba?
  • testcanavari T kullanıcısına yanıt
    Açık söyliyim 134 verdikten sonrasırf cam tavanı var falanı var filanı var diye qq almam sonuçta içine oturunca suv havası yok multimedia ekran çağ dışı cam açma tuşarı yibe öyle malzeme kalitesi dssen hak getire arkaya otursan diz mesafesi c sedanlardan bile geride yine arlada havalandrma yok bagaj desen yine küçük tabi tercih meselesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cam tavan davası değil dostum.yüzde yüz içime sinen hah tamam tamda bu dediğim bir araç malesef yok.belki çoğumuzun yok.hepsinin bir yönü çok iyi olsa da bir yönü çok zayıf kalabiliyor.

    karoq hem dış hem iç dizayn olarak evet bu dedirtmişti,hatta o kadar beğendim ki saatli bomba kuru 7 dsg ye bile razı oldum.ama sağolsun iyi ki bir merak saldık, skoda yılların alışkanlığını tersine çevirdi.bol donanım makul fiyattan az donanım ,herşey opsiyon ve hiçte makul olmayan bir fiyat politikasına geçti.bu benim kendi şanssızlığım mıdır nedir tam bir fiyasko oldu diyebilirim.



    işin kötü yanı face sayfasındaki bilgilere bakıyorum bayiye inenleri bırak daha yoldaki araçlar bile satın alınmış,bazı kişilere haziran temmuz denmeye başlamış.zaten az az getirmişti bu yeni taktikle gıdım gıdım getirerek aracı yok sattırarak fiyatı düşürmeyi,birkaç birşey eklemeyi yada kampanya yapmayı bırak yaza tam hareketli zamanda 1,0 dsg style 150 küsür derse hiç şaşırma...çünkü nasılsa tepki yok,bırak tepkiyi adam daha test sürüşü yapmamış ama gemideki aracı gözü kapalı satın alıyor...



    durum böyle olunca ''e ben hangi aracı alacagım? resmen paramla ortada kaldım'' psikolojisi devreye giriyor.yoksa benimde aklımın ucundan geçmiyordu qq markası.ama ben cebimde paramla skoda yada hiç bir firmanın maymunu olamam,sözüm parama geçer.




  • Kim ne derse desin suv araçlarda F/P oranı en yüksek araç QQ ve 2. eli de gerçekten kuvvetli. Bence değerlendirilebilir.
    Bu fiyatlara ben şahsen karoq almam. Konu edip/etmemesi de değil. Müşteriyi suv merakından dolayı yolunacak kaz olarak görmeleri. Bu araç bariz fiyatı yüksek geldi. Az getirip 10 araç satıp kazanacağı parayı, 1 araç satıp kazanmayı planlamışlar. Ben göz göre göre bu topa girmem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phatron_23 -- 28 Şubat 2018; 8:52:27 >
  • Aracın vergilerden arındırılmış fiyatı 63bin ~ tl nesi yüksek fiyat bunun ? Vergileri konuşalım arkadaşlar, bence fiyatı çok makul. Müşteriyi kaz olarak gördüklerini sanmıyorum ama TR'de hatırı sayılır SUV - Crossover meraklıları için bir kaç cezbedici donanımı eklemeliydiler baz modele de.

    Bu fiyatlarla maalesef satışları zor. Sadece Skoda değil, Seat ve Peugeot zaten patladı bununla birlikte Kadjar biraz gidiyor sanırım ve QQ'de aynı şekilde ilk olmanın avantajını halen kullanıyor.

    Vergi politikası bu şekilde olduğu sürece herkes elindekinin kıymetini bilecek anlaşılan. ban ban ban
  • baha_81 kullanıcısına yanıt
    Sayın baha_81,

    1 - Otomobil sektöründe fırsat bitmez
    2- Skoda nın gazına gelmeyin. Her yeni modeli çıktığında aynı taktiği uyguluyorlar. Vw gibi kalmadı bitti yetişen alır psikolojisi yaratmaya çalışıyorlar.
    3- Vaktiniz varsa bekleyin, yoksa 2017 model kalanlardan içinize sinen bir model alın veya 2. el almak için tam zamanıdır, uygun km de temiz araçlar var. mayıs ayından sonra 2. el hareketleniz fırsat aracı bulmakta zorlanırsınız, zorlanmazsınız da 5-6 koyar üstüne.
    4- 3008 baktıysanız farklı bayiilere de sorun ve haftalık fırsatlar çıkabiliyor takip edin, bir satıcı artislik yaptı diye peşini bırakmayın, 3008 iyi araba, test edin, karoq da test edin, az para değil sonra karar verin, acele etmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.