Şimdi Ara

Skoda Scala'nın Türkiye lansmanı gerçekleştirildi: İşte güncel fiyat listesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
5.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Çok tipsiz bir araba. İlk başta düşündüydüm sonra vaz geçtim. Fiyatlar için düşmeyi beklemek zaten saçma. Şöyle ki temmuz da 0 Ford ecosport için ödeme yaptım 163 bine. 1 hafta sonra 171.500 sonra agustos başı 181 bin oldu. 163 e aldığımda 2.eli 2 yaşında araca 180 bin istiyorlardı. Diyeceğim şu ki bu piyasa düşmez. Pandemi dönemi bitip üreticiler tam hız üretime geçmeden, firmalar büyük filo alımı yapmadan düşüş imkansız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çöpe istenen paralara bak avrupada dilenciler biniyor skodaya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haberelectro

    çöpe istenen paralara bak avrupada dilenciler biniyor skodaya

    Amma salladın ha!
    Kaç defa gittin Avrupa’ya da gördün dilencilerin bindiğini?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet, 2.el fiyatları sıfır araba gelmiy diye artay diy...Sıfır araba gelse ne olacak bedavaya mı yada ucuza mı geliy ki düşecek...

  • Clio ya 200 bin verene kadar C segmenti bu aracı tercih ederim. Ama tek sorun var, 200 bin tl param yok 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darknesia

    Hocam öncelikle bahsettiğiniz iki araçta birbirinden çok ayrı sınıf araçlar ve 300-310 Bin TL'ye alabileceğiniz çok daha iyi araçlar varken neden bunları tercih ediyorsunuz? Aynı paraya daha üst segment ve geniş araçlar alabilirsiniz. Benim size önerebileceğim tavsiyeler aşağıdaki gibidir; (Fiyatları bazılarının nispeten daha uygun)

    *Skoda Karoq 1.6 TDI DSG Premium
    *Skoda SuperB 1.6 TDI DSG Premium
    *Citroen C5 Aircross Feel Adventure 1.5 BlueHDi EAT6 (Tipi tartışılır ama sınıfının en iddialı ve geniş aracı)
    *Peugeot 3008 Active Life 1.5 BlueHDi EAT6 Sport Pack (Bir tık pahalı ama iyi pazarlık yapan biriyseniz fiyatını bütçenizin üst limitine kadar düşürebilme şansınız var)
    *Seat Ateca 1.6 TDI DSG S&S Xcellence
    *Nissan Qashqai 1.5 dCi 115 DCT Sky Pack (eskidi gerçi ama alternatif olabilir ama tabi öncelik yukarıdakiler)

    Yani açıkçası aynı bütçeye sahip olsam söylediğiniz araçlar yerine mutlaka bunlardan birini tercih ederdim. Gönlünüze göre bir araç bulmanız dileğiyle.

    Merhaba hocam, cevabınızı için minnettarım. Şöyle söyleyim. Biz aslında Golf 8 veya A3 gibi DSG motorlu, bağımsız süspansiyonlu, yumuşak plastikli, konforlu bir şey alırız diye hayal ediyorduk ancak evdeki hesap çarşıya uymadı.

    Bir Volvo V40 hayranı olarak, Skoda Scala kafamdaki tanıma çok uyuyordu ama sonradan B sınıfı aracı C sınıf olarak kakalıyorlar gibi geldi bana, hele o el freni ve aydınlatma butonları...

    Özetle kafamızda genel olarak uzunluğu 4.3m civarı seri bir hatchback yada SUV var. Araçları maalesef ailecek kullanıyoruz ve aramızda çok agresif süreni de var, yeni bayan şoför de var. Bu yüzden sürüş destekli, ful paketlere yöneliyoruz. Bu konuda VAG grubu bizi biraz korkutuyor.


    = Güncel fiyatlar =

    C5 Aircross 1.6 180 HP EAT8 Shine (350)

    2020 Peugeot 3008 1.6 THP 180 HP EAT8 GT-Line (370)

    Superb Premium (+-300)

    Karoq (+-310)

    Ateca'ya bakacağım, o da herhalde 300 gibidir.


    • Superb yakışıklı ve ucuz araç. Ev-iş arası piramit gibi çok eğimli, aniden düzleşen ve sıkışık yollardan geçiyoruz. 5 metre balina kasa bizi çok korkutuyor açıkçası hem manevra hem park açısından. Uzunluk ve yerden yükseklik olayları olmasa aslında Civic de güzel araçtı.
    • 3008 seneye kasa yenileyeceği için bizi biraz tedirgin ediyor. Donanım olarak da yeni jenerasyon 2008 ile arasında net teknolojik farklar var gibi gözüküyor.
    • Aynı şekilde Seat ve VW araçlar da önümüzdeki sene jenerasyon atlayacak diye biliyorum, o yüzden pek araştırma yapmadım bu araçlarla ilgili. Maksat 5 6 sene sonra sattığımda teknik olarak 10 12 senelik model satmamak (2. el piyasası) 


    Neden 2008 seçtiğimi sormuşsunuz. Araçtan pek şikayet edeni görmedim. Adblue hatası ve reel yakıt tüketimi konusunda uyardılar ama malzeme kalitesi, donanım olarak genelde aklı başında kabul ettiğim eli sopalı youtube kanallarından (carviser, otopark.com vs..) tam not almış. Genelde Kamiq ile kıyaslanmış ve üstte kalmış. 130hp dizel de biraz cazip geldi SUV araç için, ama görüyorum ki DSG ile arasında bariz performans farkları var. Bir de ben biraz iri kıyım sayılırım, 1.90cm boy, 62cm omuz, 110 kiloyum, bacak direksiyon pedal uyumundan korkuyorum. Kullandığım VAG araçlarda sorun olmadı şu ana kadar, PSA kiralık 301 dışında hiç kullanmadım... Makyajlı Ateca ve Karoq ilgimi çekti bakacağım bunlara kesinlikle, teşekkür ederim  





  • Acele etmeyin ÖTV güncellenmiş

  • Zamların yeni adı güncelleme oldu.

  • ardaarsen01 A kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam ne demek. Tam araç alacağınız esnada ÖTV zammı biraz talihsizlik oldu maalesef.. İnşallah gönlünüze göre sizi üzmeyecek bir araç alırsınız. Babamda Skoda Karoq üst paketi dizel otomatik olanı var. Açıkçası çok memnun. Aracın bagajı oldukça geniş ve derin artı olarak içi de son derece konforlu. Bana göre tek eksisi ön konsolu biraz yüksek ama zamanla alışılabilir diye düşünüyorum ve son derecede sessiz ve eşya gözleri bol bir araç. Ateca da oldukça güzel bir araç ama dezavantajı ikinci el piyasası gibi geliyor. Skoda mı Seat mı deseniz ikinci el piyasasından dolayı Skoda tercih ederim ben olsam. Ateca nedense ülkemizde pek tutulmadı. Halbuki güzel araç ama zaten yakın zamanda ona da makyaj gelecek muhtemelen ve yine tercih sebeplerinizin dışında kalacak böyle olunca. 2008 güzel araç, hatta bende zaman zaman benim Qashqai'yi satıp ondan mı alsam diye düşünmüyor değilim. Gerek teknoloji gerek yeni piyasaya çıkması artı yanları tabi. Eğer 2008 size küçük gelmiyorsa kesinlikle sizin için tercih sebebi olacaktır ama yinede diğerlerini görmeden, test sürüşü yapmadan karar vermeyin derim.  





  • ehiamico kullanıcısına yanıt

    Firmada çalışan arkadaşlarım var. Ayrıca internette bu konuyla ilgili birçok habere ve görsele ulaşabilirsiniz. Terbiyesizlik yapmanın lüzumu yok.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.