Şimdi Ara

skodacılar buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşım tüp taktırma arabana zarar
  • fabia nın bir sorunu var oda yalıtımı iyi olmadığı için kalın asfaltta sesi içeriye veriyor ama fabia almayı düşünüyorsan hiç kinsenin söylediğine bakma git test sürüşü yap en sağlamı ama bana sorarsan bu sorunundan başka sorun yokk
  • Arkadas Skoda Ana başlığı olsun diye açmış konu Fabia ya dadanmış..

    -Bendede bizim delorean 92 model Forman LS var. Kırmızı ve sol arka kapıda bizzat kendime ait birde küçük bir çizik var. Arabam 48 binde daha ve 3 yıldır kullanıyorum. Tek karşılaştığım sorun sol ön aksta çıkma - yamulma - ses yapma problemleri ve neyseki hemen çözüldü aynı modelden sıfıra yakın kayıpla çıkan başka bir aks takıldı.Mükemmel oldu. Yağmurlu havada hiç bir şeyi düzgün çalışmıyor.

    -Fabialara gelince bahsettiğiniz fabia motor özellikleri yok. 1.4 75 mi 101 Bglik ve ya 75 TDi olanımı.Tek bildiğim 101 Bglik ve dizellerde (yüksek tork nedeniyle 195NM) motorda fazla zorlanmadan dolayı akslarda sorun çıkarabiliyor ve nemli havalarda elektrik sistemi sapıtabiliyor. (Kontağı kapatıp tekrar açtığınızda düzeliyor. Ama tüm araçlarda bu sorun yok.Belli bir seridekilerde mevcut galiba) Başka kötü bir yanını göremedim. Skoda zaten gün geçtikçe kalitesini arttırarak kullanıcı kitlesini memnun etmeye çalışan bir marka konumunda.

    Benim merak ettiğim aranızda hiç Superb kulanan veya yakından inceleme fırsatı bulan var mı?




  • 1997 Combi 1.6 glx Felicia .Başından beri periyodik bakımını servısınde yaptırıyorum. Az kullanıyorum 63000 de henüz. Bu kadar süre icinde tek arızası elektrıklı cam krikosunun telinin kopması oldu. Kriko komple değişti. Önümüzdeki hafta LPG taktırıyorum. Haydi hayırlısı
  • Skodam yok ama mayısa doğru yeni bir araba alacam.Ocak da galeriye uğrayıp fabia ya (1.4 tdi 80hp ambiente) bakmışdım.oldukçada beğenmiştim.ancak ne olduysa partner adventure yi görünce oldu.ve kafam karışmaya başladı, hala da bir karar veremedim.kullanan arkadaş varsa 1.4 tdi 80hp ambiente hakkında görüşlerini belirtirse sevinirim
  • fabiayla partner i karşılaştıramazsın ama ben arabaya binmek istiyorum dersen fabia ama iş amacıyla alacam diyorsan partner bide bildiğim kadarıyla partner motor sorunu çok çıkıyormuş dikkat et derim.ben fabiadan menmunum tavsiye edeceğim arabalardan biri araba bildiğin üzere vw grubunun arabası ve audi parçalarıda kullanılıyor.
  • partner de olsa ticari amaçlı olmayacak.bagaj hacminden ve içinin rahatlığından dolayı hafifi ticari tarzıile kıyasladım.yoksa fabıa fiyatına araba alacaksam bu büyük bir ihtimalle fabia olur.fabianın bagajını gördüm.sınıfına göre çok iyi(430 lt civarı).fabiadan memnuniyet konusunu merak ediyorum.artıları eksileri(tabi hepsini fiyatına göre).3 silindir olmasının bir dezavantajı varmı?
  • bence başka modelerede bak fabia dan iyileride var
  • Mesela?
  • bu arada sen sw gonmu istiyosunyoksa farketmezmi
  • 1.2 şehir içinde yeter sana ama uzun yolda zorlanırsın

    genel olark fabia kullanıcıları araçlarından memnun görünüyolar

    benim en yakın arkadaşımda var çook kullandım sen sor ben söyleyeyim ne aklına takılıyosa
    quote:

    Orjinalden alıntı: caparso2002

    partner de olsa ticari amaçlı olmayacak.bagaj hacminden ve içinin rahatlığından dolayı hafifi ticari tarzıile kıyasladım.yoksa fabıa fiyatına araba alacaksam bu büyük bir ihtimalle fabia olur.fabianın bagajını gördüm.sınıfına göre çok iyi(430 lt civarı).fabiadan memnuniyet konusunu merak ediyorum.artıları eksileri(tabi hepsini fiyatına göre).3 silindir olmasının bir dezavantajı varmı?
  • Kesinlikle Sedan.Uzun yolda kullanacam çünkü tatillerde fazlasıyla yol yapıyom. fabia da karar verirsem bu büyük bir ihtimalle sedan 1.4tdi ambiente olur.katalog ve galeri de epey araştırma yaptım ama ben binicisinin düşüncesini daha çok merak ediyom. Kendi çapında performansı nasıl? yol tutuş? içeriye ses alma? kullanımı? yakıt? üç silindir olmasının bir dezavantajı varmı?
  • bende de '90 model favorit var. arabamdan memnunum genel olarak. ama bi arkadaş yazmış hararet sorunu diye: kesinlikle doğru, gaza çok bazarsanız hararet artıyor. başka bi arkadaş da yağmurlu havalarda düzgün çalışmıyor yazmış: o da kısmen doğru yağmurlu havalarda eski model skodaları dikkatli kullanmak lazım demek ki
  • caparso2002 bence türkiyenin en tipsiz sedanı fabia sakın alma git ikinci el başka bir model al daha iyi fabia
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aligfb_07

    caparso2002 bence türkiyenin en tipsiz sedanı fabia sakın alma git ikinci el başka bir model al daha iyi fabia

    şu an için kesin bir şey yok zaten karar konusunda.ikinci el düşünmüyorum.iki hafif ticari(combo1.7,adventure)ile fabia şu anda adaylar.
  • aslında sen nekadar vere bilceginide yaz ben sana daha iyi secenekler sunayım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: caparso2002


    quote:

    Orjinalden alıntı: aligfb_07

    caparso2002 bence türkiyenin en tipsiz sedanı fabia sakın alma git ikinci el başka bir model al daha iyi fabia

    şu an için kesin bir şey yok zaten karar konusunda.ikinci el düşünmüyorum.iki hafif ticari(combo1.7,adventure)ile fabia şu anda adaylar.



    fabia alsan memnun olursun benim gibi...bende de 1.2 fabia var.ayrıcawww.clubskoda.com/forum a senide beklerim.




  • 30,31 e kadar çıkarım çok beğenirsem.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.