Şimdi Ara

SKULL AND BONES (UBISOFT NEW IP) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
8
Favori
6.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 1 aya %70 indirim gelir, kimsenin bu fiyatlardan bu çöp oyunu alacağını sanmıyorum.

  • turboctopus kullanıcısına yanıt

    Hicbirseye indirim bekleme dostum ne alirsan kâr


    Bana alma para verme diyorlardi ben aldiktan 1 hafta sonra %100 zam geldi.


    Bu ulkede hele eglence sektorunda indirim ucuzluk beklersen ömrün beklemekle hatta odun gibi yaşaamakla geçer.


    1-2 ay sonra alintilicam mesajini daha iyi anlarsin ozaman şuan ne desem boş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salihamcalarinamerabade kullanıcısına yanıt

    Kaliteli oyunlarda dediğin şey mantıklı fakat bu şekilde fiyasko olarak çıkan oyunlarda genelde indirim yapmak zorunda kalıyorlar bir süre sonra. Fc24 çıktı 1200tlden 3 ay sonra %70 indirim geldi.

  • Bildiğiniz gibi oyunun 8 saatlik deneme sürümü var. Tekrar bir şans vereyim dedim, beta'da karşılaşmadığım çeşitli bug'lar ile karşılaştım. İnanılmaz doğrusu,


    Bu oyun bırakın 70 doları, free to play olsa dahi şüpheliyim. İyi ki gaza gelip almamışım.


    Satın almadan önce 8 saatlik deneme kısmını oynamanızı şiddetle tavsiye ederim, ona göre zaten karar verirsiniz, oyundaki gelişiminiz 8 saat sonunda satın alırsanız devam ediyor.

  • Salihamcalarinamerabade kullanıcısına yanıt

    Tamamdır ekliyorum benim hesapta bu



    SKULL AND BONES (UBISOFT NEW IP)
  • beraber takılmak isteyen varsa bırakıyorum buraya profilimi, ekleyini lütfen



    SKULL AND BONES (UBISOFT NEW IP)
  • Oyunu kutulu olarak aldım 😇

    https://www.youtube.com/watch?si=5fXKf165sM5gqZ4Z&v=uOUxpFNfOq4&feature=youtu.be

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu oyun biz 7 yıldır geliştirildiğini biliyoruz peki bunca yıl Ubisoft ne yapmış? Sizce 7 yıl geliştirilmiş bir oyun gibi mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha önce betayı oynamıştım, devamında 8 saatlik deneme sürümünü de oynadım. Bildiğiniz gibi UBISOFT indirimi vardı, oyun ciddi indirim alıyordu, o indirimli halini alsam mı diye bolca oynadım. Sonuç olarak almadım.


    Öncelikle bu oyunu oynarken BLACK FLAG oyununu kesinlikle unutmak gerekiyor, gemi savaşından tutun, karada korsanlığa kadar. Yani bu bambaşka bir oyun, bu bambaşka bir oyun olarak değerlendirilince fena değil, yani oynanır.


    Benim gördüğüm sıkıntı şu, yani gemi sayısı çok az, onlara upgrade yapa yapa, bir büyük gemiye, onu geliştir, sonra son gemiler, bu kadar. Yani en büyük gemiler, brigantine/snow vs., yani aslında bunlar çok küçük gemiler. Bu sayı çok çok az, yani böyle sadece gemi üzerine kurulu bir oyunda bunun 3-5 katı daha fazla gemiler olmalıydı.


    Bildiğiniz bölgelere göre level ayrımı var, aynı NPC geminin diyelim bir 5 level'i var, bir de level 10 olan var, aynı gemi ama çok daha güçlü? Bu benim zevk aldığım bir tarz değil, gemi savaşı, aksiyon fazla hızlı, ben sevmedim fakat sevenler olacaktır, sanki TPS oyun gibi.


    Satıldığı fiyatı kesinlikle hak etmeyen bir oyun olduğu sonucuna vardım, yani grafikler özellikle denizde başarılı. Bence UBISOFT bu oyunda ubizort olduğunu bir kez daha ispatladı, bu kadar sonra ortaya bu oyunu koymaları, yazık çok yazık, çok daha güzel olabilirmiş. Oyun son olarak bu hali ile F2P oyundan farklı değil, ama ubisoft bunun AAAA, evet 4A bir oyun olduğu hayalinde yaşamaya devam ediyor.


    Daha gerçekçi bir gemi oyunu için, zaten F2P olan Naval Action denenebilir.





  • Aerospace kullanıcısına yanıt

    Playstationda bu fiyatta çikti hic indirim görmedi. PC de her oyun indirim aliyor oyunla alakasi yoktur.

    SKULL AND BONES (UBISOFT NEW IP)

    27 şubatta yeni gemiler yeni iceriklwe gelecek. En fazla 3-5 ay içerisinde içerikler 2 kat (Worls boss, silah cesitleri gorevler gemiler vs) artar tipik ubisoft her oyunda surekli içerik bombardimani yapiyor division gibi az içerikle baslayip birsuru icerik gelecegini dusunuyorum. Zaten yol haritalarida böyle




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihamcalarinamerabade -- 24 Şubat 2024; 11:48:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aerospace kullanıcısına yanıt
    Yanlış tespit hocam, aynı gemiler aynı seviye aralığında oluyor. İlk seviyelerdeki Fara Klanına ait gemiler küçük ebatta 3-5 seviyesinde olan gemiler Warship denilen 9-10 seviyesinde ki gemiler Dutch Company de var. Muhtemelen siz bosslara denk gelmiş olabilirsiniz ilk başlarda veya bounty hunt lar ki orası yanıltabilir bu konuda.

    Gemi sayısı ve türleri oldukça az. Sonuna kadar eleştiriyi hak ediyor. Tek kurtarır yanı mevcut gemilerin small ve medium olması. En azından 20 tane gemiye boğarak insanların kafasını karıştırarak ileri content lerde gelecek large ships ve galleon lara hazırlamalıydılar oyuncuları.

    Oyunun pvp ve gemi çeşitliliği noktasında eksikleri var doğrudur. Parasını hak ediyor ama 70 doları hak etmiyor nitekim bizde 30 dolar. Grafikler, içerik, craft sistemi ve mekanikler herşey gayet iyi oynanabilir seviyede.

    Gözlemlediğim kadarıyla bizim türk oyuncu kitlesi oyunu gömüyor da gömüyor. Eleştirel bir yaklaşımdan uzak olmakla beraber üstelik bunlar oyuna sahip olmayan sankiiiiiiı iyi ki almadım oyunu demek adına kendine kanıtlamaya çalışan tuhaf toxic bir kesim.
    Kaydadeğer eleştiriler de yeni yeni görmeye başladım, yabancı forumlarda. Onlar da daha çok " oyunun eksiklikleri şimdi hissedilmeye başladı, şöyle şöyle" gibi belirtiyor.

    Arkadaşlar, bu oyunu herkes bilerek isteyerek kapalı açık beta test etme imkanlarına sahip olarak satın aldı bunu unutmayalım. Ona göre beklentiyi ayarlamak gerekiyor. Bir The Days Before vakası çıkartılamaz buradan o nefretle yaklaşmak da doğru değil.

    Çok sevilen ve beklenilen bir proje olduğu için hayal kırıklığı da o denli yüksek olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuhaf Sahi -- 24 Şubat 2024; 12:55:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Oyundan zevk alan kişileri eleştirmiyorum. Günün sonunda ben bir Black Flag severim ve bu tarz gemi oyunlarının Commodore'da pirates'dan, corsairs'tan, pc'de sea dogs serilerine, hep hastası oldum.


    Oyun günün sonunda bir facia , çünkü 11 yılda ancak tamamlanabildi, beklenenden bambaşka bir şekilde geldi, tamamlanma sebebi de Singapur hükümetinin belli yasalar dolayısı ile bastırması imiş.


    Bu oyundan hiç haberimiz olmasa ve bir anda Skull and Bones diye bir oyun çıkmış olsa, bu oyuna vereceğim not 6/10 olurdu, oynanabilir bir oyun, fiyatı kesinlikle 29 dolar, yada F2P ve cash shop şeklinde.


    Benim 70 dolar etmesini beklediğim oyun başka, onun adı da Skull and Bones ama bambaşka bir oyun, buyrun 6 sene önceki gameplay trailerı:



    SKULL AND BONES (UBISOFT NEW IP)ONE Mediayoutube
    SKULL AND BONES Official Trailer (E3 2017) Pirates Game HD © 2017 - Ubisoft Comedy, Kids, Family and Animated Film, Blockbuster, Action Movie, Blockbuster, Scifi, Fantasy film and Drama... We keep you in the know! Find the hottest new trailers and your new destination on these amazing channels you'll LOVE! You'll find the latest. ✓ VideoGame ➜ https://www.youtube.com/user/GameNewsOfficial ✓ Engaging Indie Movie ➜ https://goo.gl/6NfUzH ✓ Artsy & unforgettable Documentary ➜ https:// goo.gl/2kTi8D ✓ Studio Blockbuster ➜ https://www.youtube.com/c/FreshMovieTrailers Subscribe now to catch the best movie trailers 2017 and the latest official movie trailer, film clip, scene, review, interview.
    https://www.youtube.com/watch?v=wfQvcoOH8Wc

    "Yeni" Skull and Bones oyununu oynayan, seven, zevk alan arkadaşlara bol şans ve mutlu oyunlar diliyorum, zevkler ve renkleri tartışmıyoruz.





  • Oyun indirimde gibi görünüyor psprices sitesinde ama ps store da fiyatını kalıcı olarak düşürmüşler gibi görünüyor. Bundan hızlısını görmemiştim daha önce. 10 günde satabildiklerini satıp , daha bu fiyattan gitmez deyip düşürdü adamlar SKULL AND BONES (UBISOFT NEW IP) 

    Edit;

    Bari oyunu çıkışında tam fiyattan alanlara aradaki farkı iade etseydin ahlaksız Ubisoft.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheUnderTaker- -- 28 Şubat 2024; 4:32:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun premium sürümü 1899 tl normal sürümü 1399 tl ye kalıcı olarak düşürülmüş erken alanlara iyi olmamış pek bu durum


    hala pahalı bu oyun F2P yapacaklar bu oyunu 1 aya kalmaz





    SKULL AND BONES (UBISOFT NEW IP)




    SKULL AND BONES (UBISOFT NEW IP)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 28 Şubat 2024; 11:17:44 >




  • Salihamcalarinamerabade kullanıcısına yanıt

    Düştü bile fiyatı. 6 aya bedava dağıtılır plus ile.

  • LinkX kullanıcısına yanıt

    Zaten cikis fiyatiydi bu aldigim paraya düştü sıkintı yok sağol dusundugun icin 👍😘


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon 1 SKULL AND BONES (UBISOFT NEW IP) SKULL AND BONES (UBISOFT NEW IP) 



    SKULL AND BONES (UBISOFT NEW IP)Ubisoftyoutube
    Discover brand new free Season 1 content including world events, various activities and a fearsome Pirate Lord! Play up to 8 hours for free and carry over your progression upon purchase of the game: https://www.skullandbonesgame.com/free-trial Extend your experience with the Premium Edition here https://ubi.li/79ikz or by subscribing to Ubisoft+. And invite your friends to play Skull and Bones and earn rewards together! Learn more: https://skullandbonesgame.com/friend-referral About Skull and Bones: Enter the perilous world of Skull and Bones™, where you play by your own rules to rise from a nobody to become the most fearsome pirate kingpin. Craft a variety of unique ships, forge unlikely alliances, and take part in thrilling naval battles as you overcome the odds and bring mayhem on the seas. Be part of an immersive world that introduces new challenges and features every season. #Ubisoft #SkullandBones About Ubisoft: Ubisoft is a creator of worlds, committed to enriching players’ lives with original and memorable entertainment experiences. Ubisoft’s global teams create and develop a deep and diverse portfolio of games, featuring brands such as Assassin’s Creed®, Brawlhalla®, For Honor®, Far Cry®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, The Crew®, Tom Clancy’s The Division®, and Watch Dogs®. Through Ubisoft Connect, players can enjoy an ecosystem of services to enhance their gaming experience, get rewards and connect with friends across platforms. With Ubisoft+, the subscription service, they can access a growing catalog of more than 100 Ubisoft games and DLC. For the 2021–22 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €2,129 million. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2023 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries.
    https://www.youtube.com/watch?v=s_j0vBUqArk&t=12s
  • Salihamcalarinamerabade kullanıcısına yanıt

    1 ay gibi bir sürede neredeyse 2. indirimi almış oyun acaba neden SKULL AND BONES (UBISOFT NEW IP) 

    SKULL AND BONES (UBISOFT NEW IP)
  • turboctopus kullanıcısına yanıt

    Yakında Bedava olur.. Ama ben oyundan Keyif aldım açıkcası ))

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.