Şimdi Ara

Skype hesabımdan arama yapamıyorum port sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
5.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba
    Benim Skype ile ilgili bir sorunum var. Eger cozmeme biri yardım ederse cooook yardımı olacak inanın.
    Kullandıgım networke torrent sınırlaması gibi bazı sınırlamalar geldi su son 2 haftadır falan. Sorun torrent degil tabii ki beni engelleyen kısmı Skype. Simdi benim USA&Canada cep ve ev telefonları accountum var sınırsız. Fakat networke bu sınırlama geldiginden beri ben USA ve Canada yı arayamıyorum. Yani hesabımda bi sorun yok otomatik odeniyor her 3 ayda bir. Herseyi kontrol ettim hicbir problem yok hesapla ilgili. Ama ABD deki bir cep telefonunu aramak istedigimde ara tusuna basıyorum, cagrı yapılıyor diyor ama hicbir ses gelmiyor, hicbisey olmuyor bekliyorum bekliyorum sonra cagrı basarısız diyor ve kapanıyor. Sadece ABD icin gecerli degil tabii ki. Herhangi bir telefon -tr'de de olsa veya ev ya da cep de olsa farketmiyor- aramak istedigimde aynısını yapıyor. Bunun yanında listemdeki bir kullanıcıyı pc den arayabiliyorum o konuda hicbir sıkıntı yok. Yani bilgisayarları arayabiliyorum goruntulu arama, chat, normal arama bunlarda bir problem yok.
    Yine bu sorunla alakalı olarak hesabı goster tusuna bastıgımda yukleniyor diyor ama yine uzun bir bekleme suresinden sonra aktif bir internet baglantınız yokmus gibi gorunuyor falan filan diyor bana. Hesabımı skype nin internet sitesinden kontol ediyorum ben de.
    Baska bir ağın altında internete baglanan bir bilgisayarda denedim. Onda arama yapabiliyorum. Yani sorunun benim ağımda oldugu kesin. Sanırım bazı portları engellediler. Bu port acıp kapama hakkında da hicbisey bilmiyorum maalesef. Sormak istedigim sey Skype boyle telefonları ararken hangi portu kullanıyor ve de ben bunu baska bir porta yonlendirebilir miyim, ya da kullandıgı portları acabilir miyim, o da olmadı herhangi bir sekilde bu sorunu cozebilir miyim cok onemli
    Tesekkurler...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.