Şimdi Ara

SKYPE İŞ GÖRÜŞMESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Media Markt a iş başvurusunda bulunmuştum. Onlarda Caspera vermiş herhalde bugün casperdan aradılar. part time iş için görüşeceğim üni okuyorum asgari ücretin yarısı maaş prim + yemek. neyse yarın 14,30da skypetan bir bayanla görüşeceğim. İşe alınırsam MediaMarkt Vatan yada Bimekste casper satış temsilcisi olacağım. güzel maaş haftada 3 gün çalışacığım.. neyse sizden yardım istiyorum skypeta iş görüşmesinde ne tip sorulara karşı hazırlıklı olmalııyım ? neleri araştırmalıyım ? kısacası ne yaparsam bu işi kaparım yardımcı olursanız sevinirim. İngilizce seviyemi sormuşlardı iyi dedim. İyi zatende ne tip sorular sorarlar yabancı dille ilgili



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne kadar yardımcı olur bilmiyorum fakat genelde mülakatlar da firma hakkında sorular oluyor. Firma son zamanlarda neler yapmış, etmiş bunları bir araştır. Neden bu işi yapmak istiyorsun kesinlikle gelir, onun dışına şansına veya o firmanın genel prosedürüne bağlı. Bazı firmalar sence 'İstanbulda ne kadar benzin tüketiliyor' gibi sorular sorabiliyor bunun cevabını bilmen imkansız ve bir yerde okuduysan bile lak diye söyleme nasıl çözüme ulaşıyor, mantık yürütüyorsun onu görmek istiyorlar. Son olarak söylememe gerek yoktur ama tişört ile çıkma kamera karşısına.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Hocam ne kadar yardımcı olur bilmiyorum fakat genelde mülakatlar da firma hakkında sorular oluyor. Firma son zamanlarda neler yapmış, etmiş bunları bir araştır. Neden bu işi yapmak istiyorsun kesinlikle gelir, onun dışına şansına veya o firmanın genel prosedürüne bağlı. Bazı firmalar sence 'İstanbulda ne kadar benzin tüketiliyor' gibi sorular sorabiliyor bunun cevabını bilmen imkansız ve bir yerde okuduysan bile lak diye söyleme nasıl çözüme ulaşıyor, mantık yürütüyorsun onu görmek istiyorlar. Son olarak söylememe gerek yoktur ama tişört ile çıkma kamera karşısına.

    Parfümde sıksın dimi? Takım elbise mi giysin evin içinde adam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam sanırım hiç böyle bir görüşmede bulunmadınız. Kamera da gözükmeyecek yerlere yani pantolana gerek yok ama kamera bildiğiniz gibi görüntülü olduğu için gömlek, kravat şart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.