Şimdi Ara

Skyrim'de ne kadar para sahibisiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Skyrim ana konusunu kısmen okudum ama böyle bir şeyle karşılaşmadım.
    Benim merak ettiğim şu:
    Ben de bir miktar para var, oyuna göre az mı çok mu olduğunu bilmiyorum. Paylaşmak isteyenler yazarsa mutlu olurum

    İlk ben açayım keseyi
    Şu an tam olarak 47,562
    fakat ne ev var ne arsa



  • kimsenin ilgisini çekmemiş galiba. ben kendimce bir yorum getireyim: bu oyundaki karakterin parasının olması demek, ev alabilecek kadar para sahibi olmak değildir. kısmen smithing ve alchemy, tamamen de enchanting skill'i ile ölçülür zenginlik.

    şöyle açıklayayım: pazarlardan bilimum ore, ingot, ingredient ve soul gem'i toplayıp bunları kullanmak, ilgili skill'leri 100 mertebesine ulaştırmaktır. alchemy için en az, smithing için fazla ve enchanting için ise çok fazla para gerekir. üstelik, yapsan bile satacak kişi bulamazsın. bulsan bile paraları yetmez. dolayısı ile sağlam bir para akışı gerekir. training'lere de para lazım. zira, 95'ten 100'e geçeceğin zaman bu skill'lerde training çok daha ucuza gelmekte.

    ev ise sadece gösteriş için alınır. sen hiç evine girip topladığı eşyaları izleyen bir oyuncu gördün mü? :)
  • ilk oynayışımda level uncapper ile 83 level olmuş sonra bırakmıştım. Speechcraft, Enchanting, Alchemy ve Smithing 250' ye dayandığından, bir şehirdeki bütün merchantlardaki eşyaları alsam ardından üstümdeki 3-5 şeyi satmaya çalışsam bile satamıyordum. Merchantların yine de parası yetmiyordu. Satış yapabilmek için şehir şehir dolanıyordum, fast travel da kullanmadığımdan yolda karşıma çıkanlardan topladığım seçme mallar satılacak mal miktarını da artırıyordu, sonsuz döngüye giriyordum. 500k' nın üstüne çıkınca lootu neredeyse tamamen bırakmıştım. En son 1.3m' yi gördüm sanırım. Ama bir anlamı yoktu. Paranızın olmasının bir avantajı yok çünkü oyunda.

    Hiç paranız yoksa ve speechcraft da yerlerde sürünüyorsa gidin 2-3 den temizleyin toplayın oradaki eşyaları satın bir anda harcayamayacağınız kadar paranız olur.

    Bu sebeple oyunun ekonomik yönlerini zorlaştıran modlar olmadan skyrim' de paranızın olmasının ya da olmamasının çok da bi anlamı yok.




  • biz cimri değiliz ki..elimize geçeni harcıyoruz..64 COİN
  • Türkçe yamsı %40 geldi artık yazın biter o zaman başlıyacaz bakalım neler yapacagız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.