Şimdi Ara

Skyrim'e Amazon'da Büyük İndirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •    Son zamanların en iyi RPG'lerinden olan ve oyun ödüllerinde kendi kategorisini de domine etmekten geri kalmayan Skyrim'e sahip olmak isteyenler için harika bir indirim yapıldı.
     
       Eğer halen daha Skyrim oynama şansı elde edemediyseniz oyunun PC versiyonunu 33$'a, Playstation 3 ve Xbox 360 versiyonlarını ise 34.99$'a Amazon üzerinden satın alabilirsiniz. Eski fiyatının 59$ olduğunu göz önüne aldığımızda bu indirim birçok oyuncunun yüzünü güldüreceğe benziyor.








  • Amazondan hic satin almamistim ilk siftahi skyrimle yapayim :)) bide kutulu satiliyor yanlis hatirlamiyorsam kargo nasildir aldigim hafta elime ulasirmi kargo ucreti nekadar tutar ve gelen mal zarar gormus falan oluyormu cok basima geldi oyle icinden kirik cd cikan ondan soruyorum :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xXGreyWolfXx

    Amazondan hic satin almamistim ilk siftahi skyrimle yapayim :)) bide kutulu satiliyor yanlis hatirlamiyorsam kargo nasildir aldigim hafta elime ulasirmi kargo ucreti nekadar tutar ve gelen mal zarar gormus falan oluyormu cok basima geldi oyle icinden kirik cd cikan ondan soruyorum :))


    ben 180 küsür liraya skyrim koleksiyon sürümünü almıştım amazondan .dhl ile giriş yaptı ülkeye.kutuyu kontrol amacıyla açmışlar ama zarar vermemişler falçata ile vs. kapağı açıp içinde ne var ne yok diye bakmışlar tabi içeriklere el sürmemişler.

    bana email geldi ben de gerekli belgeleri oluşturup fax gönderdim onlara ve email olarak da amazonun ürün fiyat vs bilgilerini gönderdim.ertesi gün ürün kargoya verildi .çok az bir gümrük masrafı oldu onu da sağ olsun amazon kendi ödüyor.

    yaklaşık 10 gün gibi bir sürede elime ulaşmıştı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • " We're sorry. Your order contains items that may not be shipped to the selected destination. Please select another address." boyle bir hata aliyorum sanirim buraya dagitim yapmiyorlar veya adreste yanlis bisiler var anlamadim :))
  • Gittigidiyorda steam gift ile 35 40 tl .d

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ı love amazon!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.