Şimdi Ara

Skystar 3 ile digitürk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bilgisayarıma skystar 3 pcı tv kartı aldım. Digitürk uydu alıcı ve çanağım var. Şimdi bağlatıyı nasıl yapsam karar veremedim.
    1. Çiftli LNB alıp direk çanaktan mı uzatsam. Fakat fazla elektronik bilgim olmadığı için mevcut digitürk yayınını da bozarım diye korkuyorum.Sonra servis çağır bir sürü iş...
    2.Digitürk uydusunun LNB out kısmından alsam da olur mu?Sinyal kalitesi falan nasıl olur? Receiver ile aynı kanalları seyretmem değil mi?
    3.Yeni bir çanak mı alsam? Digitürk çanağı EUTELSAT a bakıyor, orada da Türksatdaki gibi tüm kanallar var mıdır?
    4.LNB den gelen kabloyu switch ile 2 li yapabiliyor muyuz? Sinyal kalitesi düşer mi? 1 in 2 out...

    Yardımlarınız için teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigeakar -- 2 Temmuz 2008; 16:22:59 >



  • bilgisayardaki tv kartı için modül okuyucu takmanız lazım. daha sonra normal receiver gibi kullanılabilir. zaten receiver varken pc de izlemek pek mantıklı değil kayıt için bağlayacaksanız analog tv kartı alsanız daha iyi olurdu.
  • Yok ben digitürk kanallarını değil, digitürk çanağını kullanarak normal uydu kanallarını izlemek istiyorum. 22" lcd monitörümü evde 2.tv olarak kullanacağım.Herhalde bunun için modül okuyucu gerekmiyordur?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: adigeakar


    Yok ben digitürk kanallarını değil, digitürk çanağını kullanarak normal uydu kanallarını izlemek istiyorum. 22" lcd monitörümü evde 2.tv olarak kullanacağım.Herhalde bunun için modül okuyucu gerekmiyordur?


    normal receiver lar ile kart takmadan izleyebiliyormusun digiturk u?
  • Herhalde ben topik başlığını skystar 3 ile digitürk yazdığım için yanlış anlama oldu. Evde digitürk kartlı receiverım var ben ise digitürkün çanağından gelen sinyali bilgisayarımda kullanmak istiyorum. İlla ki digitürk kanallarını seyredeceğim demiyorum. Normal eutelsat kanallarını seyredemem mi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: adigeakar

    Herhalde ben topik başlığını skystar 3 ile digitürk yazdığım için yanlış anlama oldu. Evde digitürk kartlı receiverım var ben ise digitürkün çanağından gelen sinyali bilgisayarımda kullanmak istiyorum. İlla ki digitürk kanallarını seyredeceğim demiyorum. Normal eutelsat kanallarını seyredemem mi?


    Normal EUTELSAT kanallarını izlersin de onda hangi kanallar var ki?
  • Evet eutelsat uydusunda işe yarar bir kanal yokmuş. İşi nasıl ucuza kapatırım diye düşünüyordum ama en iyisi yeni çanak almak.
    Teşekkürler.
  • Skystar kartın kullanım kılavuzunda yazdığına göre başka receiverın LNB out kısmından bağlanma halinde ve ya diğer receiverlara parelel ve ya seri bağlanma halinde kart zarar görebilirmiş.Aynı çanaktan faydalanmak istiyorsanız tek çözüm çiftli LNB. Faydalı bilgi...
  • hayırlı olsunda arkadaşım... keşke sky star 2 alsaydın....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: adigeakar

    Evet eutelsat uydusunda işe yarar bir kanal yokmuş. İşi nasıl ucuza kapatırım diye düşünüyordum ama en iyisi yeni çanak almak.
    Teşekkürler.

    Evet W3 te digitürk kanalları haricinde işe yarar sadece Eurosport kanalı var..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.