Şimdi Ara

skystar3 usb overlay sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yaklaşık 2 ayır skystar2 pci kullanıyorum. bu işlere biraz yatkınım. notebookda kullanmak için skystar3 aldım. fakat görüntü daha flu ve overlay çalışmıyor. kanallarda uydularda sorun yok. tek derdim overlay olmaması. overlay olmayıncada hem daha çok kasıyor hemde görüntü kalitesi analog seviyelerinde. ekran kartım ati 9800. skystar2de böyle bi sorunum yoktu. malum kalite farkını fark edebildiğime göre bi sorun kesin var.
    sırf hata bendedir diye windowsu tekrar yükledim ve ekran kartı ve seskartını yükledkten sonra direk ekran kartını denedim ama yine aynı. güncellemeler yapılmış halde tabii.
    malum teknik servis gibi görev yapan forum yetkilisi kişisel sorunlarla ilgilenmediğini kendi kartının cam gibi görüntü verdiğini söyledi sağ olsun. kaç saattir bana bi akıl versin diye beklerken nerdeyse dövecekti. sen git 170ytl para ver al kartını bide fırça ye.
    bu overlay olayında bilgisi tecrübesi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. yoksa kartı iade edeceğim.
    ayrıca şu meşhur shart tunner manyak sinyal alıyor olayına bikaç şey söyleyeyim.
    skystar2 pci kart eğer kalite %26nn altına inerse karelenme görüntü ses kaybı yaşarken. bu meşhur güçlü tunner sharp %50nin altına inince cortlardı. 2 kartıda kullanmış biri olarak tunner olayı kabaktır. bide kartın ön tarafından usb kabloyu geçirmeyi düşünen türk mühendisimizide kutluyorum gurur duydum. en kötü tasarım ödülşünü kendisine taktim ediyorum. bi elektronik mühendisi adayı olarak..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutimuti -- 4 Aralık 2007; 13:24:40 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.