Şimdi Ara

SLEEPiNG DOGS (PS3 ANA KONU) 'iNTERAKTiF DÖVÜS DiNAMiGi' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
2
Favori
19.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • YENi





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 9 Nisan 2012; 9:14:44 >
  • Sipahi kardeşim video için teşekkürler. valla oyun müthiş geliyor, kovalmaca ve dövüş sahneleri çok hoşuma gitti. Kesin bir tarih yok galiba, bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jigsaw79

    Sipahi kardeşim video için teşekkürler. valla oyun müthiş geliyor, kovalmaca ve dövüş sahneleri çok hoşuma gitti. Kesin bir tarih yok galiba, bilgisi olan var mı?

    Bende tesekkurederim cok sagolun. inanin hala net bir tarih yok daha once 2012 nin 2. ceyregi denmisdi ama bu konuda net tarih halen yok.
  • Sleeping Dogs Bu Yaz Geliyor

    İlk olarak True Crime: Hong Kong adlandırılan ancak sahip olduğu özgün yapısıyla ayrı bir oyun olmasına karar verilen Sleeping Dogs, Kuzey Amerika için 14 ağustos ve Avrupa için 17 ağustos tarihinde oyuncularla buluşacak.
     
       Açık dünya oynanışına sahip, suç ve dram temalı Sleeping Dogs dövüş sisteminde Batman: Arkham Asylum'u kendine örnek alıyor. Oyun ayrıca GTA, Just Cause 2, Assassin's Creed  ve Max Payne gibi oyuncuların beğenisini ve onayını kazanan yapımlardan esintiler içerecek. Merkezi Hong Kong'da yer alan Triad isimli Çinli suç örgütü ile mücadeleyi konu edinen hikaye yanı sıra online içerikler de oyuncuları bekliyor olacak.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sleeping_Dogs_Bu_Yaz_Geliyor-26643.htm




  • Sleeping Dogs'tan aksiyon dolu yeni video

    United Front Games ve Square Enix London Studios'un bir araya gelmesiyle geliştirilen Sleeping Dogs'ın yeni videosu yayımlandı.

    Aslen True Crime: Hong Kong olan oyun, 2009'da duyurulmuştu. Ancak yüksek geliştirme bütçesi ve çeşitli ertelenmelerden sonra Activision tarafından 2011'de iptal edilmişti. Daha sonrasında projeyi Square Enix aldı ve ismini Sleeping Dogs olarak değiştirdi. Oyun 17 Ağustos'ta PC, X360 ve PS3 için piyasaya sürülecek.

    http://www.merlininkazani.com/Sleeping_Dogstan_aksiyon_dolu_yeni_video-haber-51357p1.html





  • Sleeping Dogs'ta Ağız Burun Nasıl Dağıtılır?

    İptal olduğunda çok üzüldüğümüz fakat Square Enix'in yapımı kaptığında zevkten dört köşe olduğumuz Sleeping Dogs için bugün yepyeni bir video yayınlandı.
     
        Oyunun Live-action duyurusu videosunu hatırlayanlar, Jackie Chan filmlerini aratmayacak bir aksiyonu izlemişlerdi. Çevre elementlerinin de kullanıldığını gördüğümüz bu tanıtım videosunda dövüş dinamiklerinin Sleeping Dogs'a da aynen aktarılacağını düşünmezdik. Fakat bugün gösterilen video ile birlikte Sleeping Dogs'un ana odaklarından birinin yakın dövüş oynanışı olacağı öne çıkıyor ve Live-action videoda izlediklerimizin çoğunun sanal ortama da yansıtıldığını görüyoruz.
     
        Geliştirilebilen dövüş yetenekleri, çevre öğeleri ile birlikte brütal öldürme yöntemleri, birçok yakın silah kullanımı ve daha fazlasıyla Hong Kong çetelerinin pis işlerini yakın temas ederek çözmeye çalışacağız.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sleeping_Dogsta_Agiz_Burun_Nasil_Dagitilir-27729.htm




  • merakla bekliyorum arkadaş bu oyunu .17 ağustosu duydum yıkıldım valla ,çıkar haziranda yazın oyun oynayalım, yok. hitman de taaa kasıma atılmış
  • Sleeping Dogs, Japonya'ya da Geliyor

    Yayıncılığını Square Enix'in üstlendiği ve United Front Games tarafından geliştirilen aksiyon oyunu Sleeping Dogs'un Japonya'da piyasaya çıkması gündeme geldi.
     
        Daha önce yayımlanan duyuru videosunun Japonca versiyonu ile tekrar yayına alınmasıyla resmen onaylanan bu durum, Japon oyun severlerin de yüzünü güldüreceğe benziyor. Ancak çıkış tarihi ile ilgili kesin bir bilgi henüz ortaya çıkmış değil. İlerleyen zamanlarda konu ile ilgili geniş bir duyuru yapılması bekleniyor.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sleeping_Dogs_Japonyaya_da_Geliyor-28061.htm

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 17 ağustos nasıl gelecek arkadaş. 17 haziran olaydı da yazın rahat rahat oynasaydık. çok şeyler bekliyorum bu oyundan çokk.. bence yılın oyununa aday
  • true crime sesleri
  • Az önce gt'de bu video'yu gördüm. Oyun gerçekten dikkatimi çekti, ben bu kadar özgür bir oynanış beklemiyordum.

  • Yapabileceklerimizin siniri neredeyse yok. Bir cok esya ile etkilesim mevcut. interaktif dovus sistemi cabasi. Boss dovusleri eski serilerde muthisdi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation 2'de Jackie Chan'in bir oyunu vardı, dövüş dinamikleri çok eğlenceli ve estetikti.. Adam dövdükçe dövesin geliyordu, bu oyunda da onu gördüm insanı gerçekten havaya sokuyor. Özellikle aksiyonun abartıldığı sinematik sahneler süper olmuş, evet biraz saçma ama izlerken bile zevk aldım ben. Kaliteli bir aksiyon film gibi.. Grafikler açık dünya oyununa göre gayet iyi, özgürlük ise baya baya geliştirilmiş. GTA San Andreas'ı hatırlattı bana, hatta San Andreas'ın Hong Kong şubesi gibi birşey olmuş desek doğru olur.Işıl ışıl şehirde Hızlı ve Öfkeli Tokyo Drift tarzı araba yarışları yapıp, patlamalar ve çatışmalar arasında aksiyona doyup, bir de eğlenceli dövüş sistemiyle adam pataklamak.. Valla ne yalan söyliyim GTA V'in trailer'ından daha fazla tatmin etti bu oyun beni, kesinlikle çıkar çıkmaz alıcam




  • ps2 de jet li nin oyunu vardı.Rise to honor.oyunun bazı yerleri benziyor rise to honora



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 25 Mayıs 2012; 1:18:27 >
  • Yeni


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • demo bari çıkasada biraz bizde oynasak. ağustosa çok daha.
  • Oyunda inanilmaz seyler var cok cok umitliyim yilin bombasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu oyunu merakla bekliyorum. Oyunda multiplayer olacak mı acaba? Oyunun videolarında multiplayer ile ilgili birşey göremedim...


    Edit: Youtube'da gezinirken 2 part halinde, toplam 30 dakikalık gameplay videoları buldum. Ayrıca "SleepingDogsFrance" isimli kullanıcının profiline bakın, gameplay videolarıyla dolu





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bögüalp -- 2 Haziran 2012; 23:07:08 >




  • 2. videoyu izlememiştim daha önce, harika gerçekten. müthiş bir oyun geliyor da niye ağustos be kardeşim, herkez oynuyor işte çıkar haziran sonu bizde oynayalım
  • Sleeping Dogs, Payback videosu burada!



    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.