Şimdi Ara

Slipknot Neden Sevilmez? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
14.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Slipknot'un ekmeğiyle oynamayın ulen.
  • Slipknot sevilmez aslında sevilir ama ergen ve özenti gençlik kitlesi tarafından sevilir.Yani metal ve rock müzik dinlemeye yeni başlamış ergenler veyahut özentiler genelde slipknot dinler.Demem o ki artık slipknot çok el üstü grup olmuştur ve buda kaliteli müzik dinleyen insanların sinirini bozmaktadır. Şimdi bir düşünün slipknot dinlemeye yeni başlamış yeni bir ergen alalım elimize ve o ergene soralım Metallica ya da Iron Maiden dinler misin ? %80 nin vereceği cevap "Hayır, hafif geliyor bana. Vocal'de bağırmıyor brutal atmıyor." diyecektir; peki bu ergene gelip birde brutal vocal altyapılı olan death metal ve türevleri olan müzik tarzıyla uğraşan bir Lamb Of God, Children Of Bodom,Death,Carcass... tarzı grupların adlarını soralım ya aa evet biliyorum ama fazla dinlemem yada yok sevmiyorum onları diyecektir ama yine % 80lik bir kısım aa evet biliyorum ama fazla dinlemem diyecektir. Buda slipknot'u sevilmez bir hale sokacaktır.Kimse burda slipknot'a kötü müzik yapıyor yada müzik yapamıyor diyemez. Kötü müzik yapamak eyvallah tarzı değildir ona göre kötüdür ama saygı gösterilir ama müzik yapamıyor demeleri yanlış. O insana sormak lazım slipknot'a müzik yapamıyor diyorsun da ulan geri zekalı bir tarafın yerse onların geldiği kademeye gel onlar kadar ad çıkart. Uzun lafın kısası Slipknot iyi müzik yapar ama ergenler ve özentiler tarafından dinlendiği için sevilmez.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kurt Cobain*

    Slipknot sevilmez aslında sevilir ama ergen ve özenti gençlik kitlesi tarafından sevilir.Yani metal ve rock müzik dinlemeye yeni başlamış ergenler veyahut özentiler genelde slipknot dinler.Demem o ki artık slipknot çok el üstü grup olmuştur ve buda kaliteli müzik dinleyen insanların sinirini bozmaktadır. Şimdi bir düşünün slipknot dinlemeye yeni başlamış yeni bir ergen alalım elimize ve o ergene soralım Metallica ya da Iron Maiden dinler misin ? %80 nin vereceği cevap "Hayır, hafif geliyor bana. Vocal'de bağırmıyor brutal atmıyor." diyecektir; peki bu ergene gelip birde brutal vocal altyapılı olan death metal ve türevleri olan müzik tarzıyla uğraşan bir Lamb Of God, Children Of Bodom,Death,Carcass... tarzı grupların adlarını soralım ya aa evet biliyorum ama fazla dinlemem yada yok sevmiyorum onları diyecektir ama yine % 80lik bir kısım aa evet biliyorum ama fazla dinlemem diyecektir. Buda slipknot'u sevilmez bir hale sokacaktır.Kimse burda slipknot'a kötü müzik yapıyor yada müzik yapamıyor diyemez. Kötü müzik yapamak eyvallah tarzı değildir ona göre kötüdür ama saygı gösterilir ama müzik yapamıyor demeleri yanlış. O insana sormak lazım slipknot'a müzik yapamıyor diyorsun da ulan geri zekalı bir tarafın yerse onların geldiği kademeye gel onlar kadar ad çıkart. Uzun lafın kısası Slipknot iyi müzik yapar ama ergenler ve özentiler tarafından dinlendiği için sevilmez.

    Arkadaşa katılıyorum , dinleyen kişilerin çoğunluğu özenti ergen olduğu için diğer çok az olmayan kesim de özenti ergen konumuna düşüyor.

    Pembe rengin kızlar , mavi rengin erkekler için olduğu gibi birşey.




  • Ergenlik dönemi zıvırtısı demişler bi de bütün 15 yaşında metal dinleyenler slipnotun yanına metalica dinliyo hepsi ergen işi işte neyini tartışıyosunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GodSmacker

    Ergenlik dönemi zıvırtısı demişler bi de bütün 15 yaşında metal dinleyenler slipnotun yanına metalica dinliyo hepsi ergen işi işte neyini tartışıyosunuz


    evet evet öyle





  • quote:

    Orijinalden alıntı: GodSmacker

    Ergenlik dönemi zıvırtısı demişler bi de bütün 15 yaşında metal dinleyenler slipnotun yanına metalica dinliyo hepsi ergen işi işte neyini tartışıyosunuz

    Metallica ya ergen işi diyen adama ne denir bilmem ki
  • Yazmayayım dedim ama bazı arkadaşlar fazla abartmış, dayanamadım.

    Şimdi öncelikle söyleyeyim, sonradan bana karşı cevap gelmesin bununla ilgili: Slipknot dinlemem, hayranları değilimdir.

    Slipknot neden sevilmez, cevabı kişiden kişiye değişecek bir sorudur. Bahsettiğimiz ve üzerinde tartıştığımız konu müzik olduğundan dolayı kesin bir yargıya varamayız, kesin kalıplar içerisine sokarak değerlendiremeyiz. Bu yüzden Enslaved'in dediği gibi neredeyse her türlü konuda olduğu gibi, Slipknot konusunda da "Kime göre, neye göre?" sorusunu sormalıyız. Sen, ben dinlemiyor olabiliriz ama bu grubun sıkı hayranı olan insanlar var, dinledikleri müziğe saygı göstermek zorundasın, hadi onları geçtim, müziği yapan kişilere saygı göstermek zorundayız. Her ne kadar bazı arkadaşlar, "Burada emek yok yæ" tarzı saçma cümleler kurmuş olsalar dahi, yapılan her işte bir emek vardır, bunun karşılığı da en azından saygı olarak dönmelidir.

    İkinci olarak, Slipknot'ın hayran topluluğunun çokça "ergenler"den veya özentilerden oluştuğundan bahsedilmiş. Olabilir, haklısınız da. Ama Metallica denildiğinde aklına Nothing Else Matters'tan başka şey gelmeyen, Megadeth dediğinizde "Metallica'nın şarkısı mı?" diye soran adamlarla sokakta pek ala karşılaşabilmeniz mümkündür. Her grubun mutlaka bu tür kitleleri olacaktır, grubun elinde olan bir şey değildir.

    Slipknot'ı geçip, Metallica'ya geliyorum. Belirteyim, metal müzik dinlemeye Metallica ile başladım, o yüzden Metallica benim için önemli bir yere sahiptir ve haklı olunan konular harici sırf "ben bi' şeyler biliyorum, bak." dercesine Metallica'yı yeren gördüğüm zaman çileden çıkıyorum. Hoş, o da artık fazla popülerlik kazandırmıyor ya size, neyse. Bir arkadaş Fade to Black'in akorlarını göstermiş, "Ehehe, Metallica çok mu karmaşık sanki?" yazmış. Yahu, müzikal kalitenin olması için illa saniyede 550 nota mı basması gerekiyor senin için? Müziğin kaliteli ve güzel olması hızına ve karmaşıklığına mı bağlıdır? Biri de çıkmış, "Metallica zaten iyice kurumsallaştı, marka oldu, gerçek metal dinleyen zaten Metallica gibi şeylerden uzak durur. " tarzında akla mantığa sığamayacak şeyler yazmışlar. Ya ben, lan neyse bi' şey demiyorum.




  • Tabii ki öle şarkılarının hepsi komedi, zamanında güzel geliyodu ama zamanında 15-16 yaşındayken deli gibi dinliyoduk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Death Note


    quote:

    Orijinalden alıntı: GodSmacker

    Ergenlik dönemi zıvırtısı demişler bi de bütün 15 yaşında metal dinleyenler slipnotun yanına metalica dinliyo hepsi ergen işi işte neyini tartışıyosunuz

    Metallica ya ergen işi diyen adama ne denir bilmem ki


    Emin ol Metallica nın Slipknotdan daha fazla ergen dinleyeni var




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0RK

    1. Metallica'nın her türden her yaştan hayranı var.
    2. Dediğim gibi sahne şovu istiyorsan sirke gidebilirsin orada fazlaca var Dinlediğim grup beni müziğiyle coşturamıyorsa, böyle "vay be" diyemiyorsam o grup benim için anlam ifade etmez. Ayrıca canlı müzik ile evde dinlediğin müzik arasındaki farkı ayırt edebilecek yetidesindir herhalde
    3. Dediğimi yanlış anlamışsın. Başkasının çaldığı şarkıyla neden 3 yıl uğraşayım ki ? Kendi yazdığım müzikten bahsediyorum.
    4. Joey'e benim de saygım olduğunu söyledim (ayrıca @technical death metal 'in dediği adamların yanında Joey Dünya'nın en iyi bateristi durumunda kalmıyor)


    İşte farklılık burda başlıyor zaten sen slipknot'ın müziğiyle coşmazsın başkası kendini o müzikle bulur. Sen sirkteki gösteriyle slipknot'ın yaptığı sahne şovunu aynı kefeye koyarsın ama başkası slipknot'ın o sahve şovu için ülke dışına çıkamıyacak halde bile olsa yol bulur gider o konsere. Ama sen bu grup türünün müziğiyle coşamıyorsun diye dünyadaki ön sıradaki bi grubun müziğinede kalitesiz diyemezsin. Kalitesiz olsaydı adamlar bu kadar sevilmezdi dimi.
    Ayrıca o ilk dediğinin olayı zaten orda slipknot'ta kurulalı 15 yıl oldu metallica ise 29 yıl oldu. Tabi ki metallica'yı her yaş grubu dinliyecek çünkü bir adam 29 yıl önce 20 yaşında olupta metallicayı çok seviyorsa şu anda 50 yaşında olcak ve metallicayı dinliyecek. Ama orta yaş üstündeki insanların metallicayı dinlemesi yeni çıkan grupları ergen müziği yapmaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: technical death metal

    istiyorsan daha sayacak çok kişi var. joey jordison bu kadar ilahlaştıracak birisi değil


    Benim en iyi bateristlik konusundaki olgum en hızlı anlamındaydı ayrıca dünyadaki bütün EN İYİ ile başlıyan laflar kişiden kişiye değişir birisi teknik arar birisi hız birisi başka birşey. Ben bi bateristte en çok aradığım şey hızdır sonra geçişler. Ve hakkını ödemek lazım Joey'unda hızı hafife alınıcak tarzda değil dünyada tabiki çok iyi bateristler var ama hepsinin arasında hız olarak en iyilerden biridir Joey ki zaten slipknot sevenlerin küçük bi yüzdeside olsa Joey için dinliyor sadece o arkadaki baterinin sesini duyabilmek için. :)
    Hatta ben şimdiye kadar duyduğum kadarıyla diyebilirimki Joey Slipknot'tan daha çok seviliyor. Çoğu rapçi arkadaşım bile Joey için ya muhteşem baterist abi diyebiliyordu. Yani adam bi çevre oluşturmuş buda demektirki işinin en iyilerinden biri.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller

    Özenti metalcilerin, metal müziğe başlama grubu.


    Özenti metalci ne demektir bunu bana açıklayabilirmisin.
    Eğer senin lafına bakılcak olursa bende şunu diyebilirim insanlar ortalıtka metaliciyim diye geçinmek için 2-3 metallica şarkısı öğrenip ortalıtka dolaşıp hell yeah bak ben en iyi metal grubunu dinliyorum bende metalciyim aranıza benide alın diyolar. Şimdi bunlardamı özenti oluyor ki bunlara özenti diyecek olursan emin olki bu şekidle ortalıkta dolaşan metallica sevdalıları slipknot dinleyenlerdne daha fazla :)
  • iğrenç bişey çünkü 14-15 yaşında farklı olmaya çalışan veledlerin dinlediği şey silikpod



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semion17 -- 14 Ağustos 2010; 23:21:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semion17

    iğrenç bişey çünkü 14-15 yaşında farklı olmaya çalışan veledlerin dinlediği şey silikpod


    O iğrenç dediğin şey için o adamlar 15 yıldır emek harcıyor biraz daha saygılı olsan çok daha iyi olur kanısındayım.
    O kadar iğrençse daha kalitelisini yapsana bakalım bi bu kadar büyük bir gruba laf atabiliyorsan kendin heralde bişeyler yapabiliyorsundur bunlardan daha iyi dimi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drvi


    quote:

    Orijinalden alıntı: technical death metal

    istiyorsan daha sayacak çok kişi var. joey jordison bu kadar ilahlaştıracak birisi değil


    Benim en iyi bateristlik konusundaki olgum en hızlı anlamındaydı ayrıca dünyadaki bütün EN İYİ ile başlıyan laflar kişiden kişiye değişir birisi teknik arar birisi hız birisi başka birşey. Ben bi bateristte en çok aradığım şey hızdır sonra geçişler. Ve hakkını ödemek lazım Joey'unda hızı hafife alınıcak tarzda değil dünyada tabiki çok iyi bateristler var ama hepsinin arasında hız olarak en iyilerden biridir Joey ki zaten slipknot sevenlerin küçük bi yüzdeside olsa Joey için dinliyor sadece o arkadaki baterinin sesini duyabilmek için. :)
    Hatta ben şimdiye kadar duyduğum kadarıyla diyebilirimki Joey Slipknot'tan daha çok seviliyor. Çoğu rapçi arkadaşım bile Joey için ya muhteşem baterist abi diyebiliyordu. Yani adam bi çevre oluşturmuş buda demektirki işinin en iyilerinden biri.


    tamam bir yere kadar haklısın ama dünyanın en iyi bateristleri seçilen insanlar da belli kriterlere göre seçiliyor gerek hız gerek tuşe gerek geçişler.. sadece hız maalesef işe yaramıyor. ha ben joey jordison yavaş veya kötü de demedim ama joey için slipknotu dinlemem ve joeyi yüceltmem




  • quote:

    Orijinalden alıntı: technical death metal

    tamam bir yere kadar haklısın ama dünyanın en iyi bateristleri seçilen insanlar da belli kriterlere göre seçiliyor gerek hız gerek tuşe gerek geçişler.. sadece hız maalesef işe yaramıyor. ha ben joey jordison yavaş veya kötü de demedim ama joey için slipknotu dinlemem ve joeyi yüceltmem


    Zaten fark burdadır insanlar arasında. Beni metale başlatan grup Slipknot bateriye başlatan adam Joey'dur. Bu yüzden onlara ve özelliklede Joey'a saygım acayip fazla. Sen dinlemezsin ben dinlerim sen sevmezsin ben severim zevkler tartışılmaz.

    Bu lafım diğer arkadaşlara ama zevkler tartışılmaz diyipte dünyanın en ünlü gruplarından birine b.k atmakta olmaz. İğrençmiş peeeh




  • beni yanlış anladın dünyanın en iyi davulcuları belli bir kritere göre seçilir diyorum yani bana göre sana göre olayları değil slipknotu seversin sevmezsin saygı duyarım o senin bileceğin iş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: technical death metal

    beni yanlış anladın dünyanın en iyi davulcuları belli bir kritere göre seçilir diyorum yani bana göre sana göre olayları değil slipknotu seversin sevmezsin saygı duyarım o senin bileceğin iş


    Ben zaten o lafına cevap vermemiştim sadece sondaki joey için dinlemem.. lafına cevap vermiştim




  • kopmak istiyen bu konuya.slipknot ergen işi .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kurt Cobain*

    Slipknot sevilmez aslında sevilir ama ergen ve özenti gençlik kitlesi tarafından sevilir.Yani metal ve rock müzik dinlemeye yeni başlamış ergenler veyahut özentiler genelde slipknot dinler.Demem o ki artık slipknot çok el üstü grup olmuştur ve buda kaliteli müzik dinleyen insanların sinirini bozmaktadır. Şimdi bir düşünün slipknot dinlemeye yeni başlamış yeni bir ergen alalım elimize ve o ergene soralım Metallica ya da Iron Maiden dinler misin ? %80 nin vereceği cevap "Hayır, hafif geliyor bana. Vocal'de bağırmıyor brutal atmıyor." diyecektir; peki bu ergene gelip birde brutal vocal altyapılı olan death metal ve türevleri olan müzik tarzıyla uğraşan bir Lamb Of God, Children Of Bodom,Death,Carcass... tarzı grupların adlarını soralım ya aa evet biliyorum ama fazla dinlemem yada yok sevmiyorum onları diyecektir ama yine % 80lik bir kısım aa evet biliyorum ama fazla dinlemem diyecektir. Buda slipknot'u sevilmez bir hale sokacaktır.Kimse burda slipknot'a kötü müzik yapıyor yada müzik yapamıyor diyemez. Kötü müzik yapamak eyvallah tarzı değildir ona göre kötüdür ama saygı gösterilir ama müzik yapamıyor demeleri yanlış. O insana sormak lazım slipknot'a müzik yapamıyor diyorsun da ulan geri zekalı bir tarafın yerse onların geldiği kademeye gel onlar kadar ad çıkart. Uzun lafın kısası Slipknot iyi müzik yapar ama ergenler ve özentiler tarafından dinlendiği için sevilmez.

    Şunu duyupta çıldırmamak elde değil arkadaş.Hiç bir grubun hiç bir gruptan üstün olduğunu kanıtlayamazsın. Metallica ile Slipknotu karşılaştırıp ''Metallica be abi'' demek asıl ergeliğin , özentiliğin ifadesidir.Adamların 10 larca parçası var bilmem kaç yılından beri müzikle uğraşıyorlar bir kere emeğe saygı diye bir şeyin gösterilmesi lazım.Ergen , özenti grubu diye adamların onca emeğini kenara atamazsın.BANA GÖRE BÖYLE BÜYÜK GRUPLARA ERGEN-ÖZENTİ GRUBU DEMENİZ SİZİN O ERGENLERDEN ÖZENTİLERDEN DAHA ALT KADEMEDE OLDUĞUNUZU GÖSTERİR.




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.