Şimdi Ara

Smartcover mı yoksa Wrapsol gövde koruyucu mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kory

    ben smart cover aldım ve beğenmeyip ikinci el fiyatına kısa sürede sattım, stand olma özelliği dışında hiç bir işlevi yok saçma sapan bir şey.
    40 tl ye case logic in çok güzel ipad çantası var içi filan çok güzel ipad içindeyken iyi bit yuva sağlıyor, onu aldım kullanıyorum.
    bir yorumda daha bulunacağım; sadece kendi fikrimdir kimseye bir şey dediğim yok ancak, yapmayın arkadaşlar aldığınız ürünleri hissederek kullanın, onlar sizi kullanmasın. ipad in ekranı yağ tutmayan (silinince kolayca temizlenen) birşeyle kaplı ve parmak da üzerinde çok güzel kayıyor bunu hissedin ve bo güzelim aletlerin üzerine sağına soluna hiç birşey yapıştırmayın. geçen starbucksta oturuyorum elimde ipad hiç bir ek malzeme yok incecik zarip kullanıyorum, elemanın teki de çıkarttı ipad ve komple koruyan bir kıfın içinde kullanıyor çok çirkin görünüyordu, yine bir başkasında gördüm ekrana o kaplamalardan yapıştırmış, parmak kaymıyor ya dokunma hissini % kaç etkiliyor.
    ben uzun zamandır ipad 2 kullanıyorum hiç bir kılıf kullanmadım ve hiç bir çizik yok dikkat ettiğiniz sürece kolay kolay çizilmiyor.
    fikirlerim düşüncelerim bunlardım.
    saygılar herkese...

    Arkadasim komple saran kiliflar evet kotu ancak smartcover onlar kadar degil en azindan gorunus acisindan estetik 2 ye katla kullan olmadi cikar kullanirken gorunumde pekde birsey etkilemiyor,ben kirmizi kullaniyorum oyun vs.oynarken cikartiyorum haricinde memnunum




  • smart case denen şeyleri araştırıyorum ben de bu aralar, ipad in her yerini sarıyor...

    onlardan alacağım heralde... smart cover full body olarak da geçiyor...

    deneyen var mı?

    iki model var, ikisi de tek parça ama birinin arkası sert, ipad i üzerine oturtuyorsun, diğerinin arkası silikon gibi, ipad i içine geçiriyorsun...
  • bence smart cover ipad2'nin olmazsa olmaz aksesuarı.
    arkaya bir şeye gerek yok. epey sağlam. ben yine de arkasında zagg'den mavi smart cover ile uyumlu ve aynı maddeden yapılmış şu korumadan aldım
    http://www.zagg.com/leatherskins/ipad2.php#synthetic-newblue

    aslında pek gerek yok dediğim gibi ama ipad'i benim gibi 4 yaşındaki kızınızla paylaşmak zorundaysanız korumaya almak gerekiyor. hem arkasını, hem ekran korumasını.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.