Şimdi Ara

Smartnet ARCW4P wireless sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar.
    Modemimin markası smartnet arcw4p ve kullananlar bilir yazılım destek konusunda biraz sorumsuz bi marka. Soruna geleyim.
    Bir anda internette dolaşırken net bağlantısı kesildi.Tabi ki taktir edersiniz ki servise de götürsem ilk yapacakları iş format atmak olacaktı bende bir kaç şey denedikten sonra öyle yaptım.İşletim sistemim vista idi.Laptop a format attım windows 7 ile değiştirdim, driverlarını güncelledim , modemi resetledim kısacası yapılması gereken birçok şeyi yaptımLaptopu modemin bulunduğu odaya götürdüğümde hiçbir sorun olmuyor sinyal kalitesi mükemmel.Ayrıca laptopla başka bir odaya geçtiğimde de sadece belli konumlarda sinyal alıp internete bağlanabiliyorum sanki çanak anten ayarlar gibi.Saatin yanındaki bağlantı simgesine tıkladığımda bağlandı olarak gözüküyor ancak ünlem çıkıyor ve sorun giderme penceresi devreye giriyor ama o da bi işe yaramadı.Laptop a format attım, driverlarını güncelledim , modemi resetledim kısacası yapılması gereken birçok şeyi yaptım.Ethernet kablasunu bilgisayarıma bağlayınca hiçbir sıkıntı olmadan yine bağlanabiliyorum.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?


    Saygılar..







  • Sorununuz tam olarak wireless ile bağlantı kurduğunuz bilgisayar modem arasında aniden internetin gitmesi mi?Bunun bir çok sebebi olabilir modemin kalitesizliği aradaki duvarların kalınlığı çevrenizde sizden başka wireless modem kullananlar ve bu modemlerden yayılan sinyallerin yarattığı sinyal kirliliği ...
  • Öncelikle teşekkür ederim. Bu yaklaşık 1 haftadır yaşadığım bir sorun daha önce sorunsuz bir şekilde internete bağlanabiliyordum, modemin konumuda aynıydı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.