Şimdi Ara

Smasung Galaxy S2 Türkçe Klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonun orijinalinde Türkçe klavye yok mu ben mi nasıl etkinleştireceğmi bulamıyorum. "Ü" harfini yazmak için "U" ya basılı tutup beklemek hem zaman alıcı hem de sinir bozucu. Ayrıca diğer Türkçe karakterler için de aynı şey geçerli. Marketten aşağıdaki uygulamayı indirdim fakat uygulama yazılanları kaydetme gibi bir izin istiyor. Yani bütün şifre veya kredi kartı bilgilerimizin üçüncü şahıslarla paylaşılması anlamına geliyor. Bunun dışında, uygulamada mikrofon düğmesi yok, yani söylediklerimizi yazılı mesaj olarak gönderme kolaylığından mahrum kalıyoruz. Bu durum için bir öneriniz var mı?

    https://market.android.com/details?id=com.taypo.android.trskb&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50YXlwby5hbmRyb2lkLnRyc2tiIl0.








  • SlideIT keyboard indirip, uzerine Turkish pack i yuklerseniz ve ayarlarindan da ayarlarsaniz, tam Turkce q klavyeniz olur.


    Deyip sorunuma çözüm olan "granis" kullanıcı adlı arkadaşa çok teşekkür ederim. Klavye çok kullanışlı ve fazlaca özelliği var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.