Şimdi Ara

Smile, rt-205 yerine rt-204 veriyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Smile adsl e geçenlerde geçtim. Tabi ki de sorunlu bir şekilde.

    Önce hattınız aktif oldu dediler. Baktım adsl sinyali gelmiyor. Dedim sinyal gelmiyor. Benim yerime tekelkoma arıza kaydı bırakmışlar. Tekelkom beni aradı, arıza kaydı bırakmışsınız vs diye. Ben dedim smile adsl bırakmıştır. Neyse, sabahtan itibaren bütün mahallenin telefonlarını kesip benim hattıma adsl sinyali bağlamaya çalıştılar.

    Bir türlü bağlanamadı tabi. Bu tekelkomcuların beceriksizliği diyebilirsiniz. Fakat aynı hat 2 gün öncesine kadar aktifti. Bunu da aynı tekelkom bağlamıştı. (Tekelkomun smile bağlatanları özellikle mağdur ettiğini kaç kişiden duydum.) Ertesi gün tekrar uğraştılar, ya da smile a geçtiğim için fazla sallamadılar. Ertesi gün de bağlayamadılar. Bir sonraki gün yani hattımın aktif oluşunun 3. gününde nihayet adsl sinyali geldi. Sinyalle ilgili problemim kalmadı.

    Şimdi gelelim diğer konuya. Abonelik için ilk arandığımda dediler modem istiyor musunuz? Ben de dedim hangi modemler var. Kablolu olarak airties bilmem ne dediler, kablosuz olarak da rt-205. Ben de eğer rt-205 ise tamam, kablosuz gönderin dedim. Hattım aktif olduktan 1 hafta kadar sonra modem ile sözleşme geldi. (Bu arada sözleşmenin tarihini ben düzenlediğim için bana sinyal gelen tarihi yazdım.)

    Pakedi bir açtım, modem rt-204 çıktı. Acayip sinirlendim. Aradım müşteri hizmetlerini. Dedim ben sizinle böyle mi konuşmuştum, açıp bakın kayıtlarınıza dedim. Yok teknik özellikleri aynı vs bir sürü şey söylüyor bana. Dedim ben sizinle böyle anlaşmamıştım. Ne münasebet bana anlaşmadığımız bir modemi dayatıyorsunuz dedim. Bu modemi geri göndereceğim, yerine bana rt-205 göndereceksiniz dedim.(Aynen bu şekilde.) Bunlar 3-4 dakika telefonda beklettikten, (sözde) stoklarını kontrol ettikten sonra, rt-205 gönderemeyeceklerini söylediler. Ben de dedim o zaman alın bu modemi, istemiyorum modeminizi. Mecburen kabul ettiler. Konuştuğum kişiyi acayip kızdırdığımı anladım bu arada.

    Sonra düşündüm. Modem, kampanyalı olarak 54 liraya geliyor. Geri göndermemeye karar verdim. Geri gönderilecek diye kayıt almışlardı. Haber de vermedim. Onları zarara uğratacak her şeyi yapmak istediğim için şimdilik modem kuzu kuzu yatıyor. Bendeki eski modem bozulunca bunu kullanırım artık.

    Bu arada rt-204 bazılarının işine yarayabilir. Zira bu modem servis sağlayıcı kilidi olmadan piyasaya sürülmüş. Airties müşteri hizmetleri bu cevabı verdi.


    Sonuç:

    Soru: Bu kadar yaygara çıkarmak işime yaradı mı?
    Cevap: Hayır!

    Soru: Ttnet e geri dönmeyi düşünür müsün?
    Cevap: Evet!

    Soru: Smile ucuzluktan başka ne sunuyor?
    Cevap: Hiç birşey!

    Soru: Bunları niye yazdım?
    Cevap:Benim duruma düşmeyip, hazırlıklı olun diye.

    Smile böyle bir şey.


    Faturayı göreceğiz ay sonunda. Eğer, başlangıç tarihini hattınızı açtık dedikleri gün yaptılarsa tekrar olay çıkaracağım. Bıktım bu büyük şirketlerin hakkımızı sömürmelerinden. En sonunda tüketici haklarını savunan kel kafalı adamlardan biri olacağım galiba







  • rt204 ile 205 arasındaki farkı söyler misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.