Şimdi Ara

Snapdragon 855 ve 12gb RAM'li canavar: Lenovo Z5 Pro GT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mdede80 M kullanıcısına yanıt
    Ben Erdi Özüağ ın fazla teknik özellik vererk yaptığı incelemeleri daha çok beğeniyorum. Zaten bütün diğer teknoloji kanalları pek teknik özellik vermiyor.

  • Hepsi pazarlama. Java ücretli oldu artık. Yarın öbürgün markalar kendi işletim sistemlerini yapsın max 3GB olacak bakın görün. Gerek yok çünkü bu kadar kapasiteye.

  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Peki neyimiz eksik kalacaktı o zaman?
  • Aşırı teknik bilgi son kullanıcıya yaramaz. Bilmem ne çipinin bilmem ne nanometre olması, bilmem ne bataryasının bilmem ne kimyasal maddeden yapılmış olması, bilmem ne raminin bilmem kaç milyar transistör içermesi son kullanıcı için gerekli değil. Hatta aslına bakılırsa 12 gb ram filan da bir telefonda hiç gerekli değil. 4 gb'lık telefonda neyi yapamıyorsun da 12gb'lık telefona ihtiyaç duyuyor insanlar? Render filan mı alıyorlar ?

  • Orodruin kullanıcısına yanıt
    Sen donanimhaberde olduğunun farkında değil misin? Burası kuruldu kurulalı teknik bilgi sunar ve sunmalı da. Yok efendim son kullanıcı anlamıyormuş, işine yaramazmış.. Reklam filmi çekmiyorlar, donanım anlatıyorlar burada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • androidde hafıza büyüdükçe ram de artar ona buna ne gerek var demeyin . fikrime katılmıyorsanız da almayın zaten siz apple samsung kullanmaya devam edin. adamlar 12 gb ram 512 gb hafıza(ufs) ve 7 nm snapdragon işlemci full ekran(amoled) infrared yüz tanımalı kızaklı telefon yapıp bunu 6xx(660 gibi) dolara fiyatla satıyor . hala burda donanım anlatılmış deniyor . insan girdiği sitenin adını da bilmez mi ya

  • 390 dolara SD 855, 6 GB Ram ve 128 GB hafıza, ekrandan parmak izi okuma, Amoled ekran, son teknoloji süper ötesi kameralar... Lenovo ya batmaya niyetlendi, ya da diğer üreticileri tarihe gömmeye :) Bu kadar iddialı bir fiyatlandırmayı Xiaomi ve Meizu bile yapmadı bugüne kadar, isterse bu cihazı şu anki kur ile 3000 TL'dan vergiler dahil Türkiye'ye Lenovo Türkiye garantili olarak sokar.



    Tek sorunum 3350'lik batarya, o da yüksek hızlı, iyi bir şarj aleti ile egale edilir. Ayrıca görünûşe göre SD855 de zaten batarya dostu olacak gibi...

  • Yine çok ucuz gelecekmiş kral olacakmış gibi reklamlar gelince fiyatı 5000TL+ olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suhaksk -- 9 Ocak 2019; 22:14:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.