Şimdi Ara

SnowRunner (2020) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
17
Favori
24.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ozr2pkr kullanıcısına yanıt
    Oyunun pc versiyonu Türkçe yaması var. Önceliğin haritayı keşfetmek ve sağda solda terkedilmiş kamyon bulmak veya mağazadan kamyon satın almak. Bir kamyonun olduktan sonra yine o kamyonu güçlendirmek ve haritada kamyon güçlendirmek için parçalar bulmak en büyük amacın olmalı. Yan görevlerden önce biraz ana görev yapmalısın. Yan görevler biraz daha zor işler peşinde olan adamlar için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kalibrexx kullanıcısına yanıt
    Hocam ps5 ten oynadığım için yama imkanım yok maalesef.

    1. Yıl paketinde 3 kamyon ve 1 suv verdi hediye olarak. Suv arazi için şu an gayet yeterli ve haritadaki tüm upgrade ve terkedilmiş kamyonları toplamaya başladım.

    Söylediğinizden anladığım kadarıyla da önceliğim görev yapmaktan ziyade şu an yaptığım şeyi yapmak.

    Yorumunuz için teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozr2pkr kullanıcısına yanıt

    Hocam merhabalar. İlk önce bir Scout ile (Tercihen CK1500) Michigan'a ait 4 haritayı da açın. Tüm watchtower'ları açın ki haritada ne kadar upgrade var, ne kadar kamyon var bulursunuz.


    Çok spoiler vermek istemiyorum oyunun keşfetme hissini öldürmek istemiyorum ama harita üzerinde bir sürü köprü v.b yapılması gerekiyor. Önce watchtower'ları açarken bu köprü v.b yerlerin onarımını da yapın. Bu zaten epey zaman alacak. Haritada bulabildiğiniz tüm upgrade ve kamyonları toplamaya çalışın. Kimi kamyon eliniz ayağınız olacak kadar iyi kimisi ise öyle kenara atılacak seviyede.


    Tüm yıkık köprü v.b inşaatlarını bitirip 4 bölgeyi de açtıktan sonra görev yapmaya başlayın derim.

  • ozr2pkr kullanıcısına yanıt
    Yolları ve köprüleri açmayınca yan-tali yolarda çok vakit kaybı oluyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dostlar selamlar G29 direksiyonum neden snowrunner da çalışmıyor diğer oyunlarda çalışıyor ama seçiyorum ayarlardan direksiyonu vs falan ama olmadı neden olabilir ?

  • SnowRunner (2020) [ANA KONU]
  • bybugi B kullanıcısına yanıt

    Tek başıma gerçekten sarmiyor gel beraber oynayalim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SnowRunner (2020) [ANA KONU]
  • Arkadaşlar merhaba sene olmuş 2023 konuyu hortlatıyorum ama bir sorunum var.


    Oyun içi ekrandaki göstergelerim (vites, V fonksiyon tuşu, görev yazıları) tamamı kayboldu sadece herhangi birinin klavye tuşuna basınca geliyor ve kayboluyor bunu nasıl geri açabilirim. Bir tuşu mu var yoksa oyun mu bozuk?

  • tmrsln T kullanıcısına yanıt

    Ayarlarda Hud sekmesinde Immersive Mode seçeneği var onu kapat.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Dh de snowrunner bölümünü yeni gördüm. Çok fazla oyun oynmaya fırsatım olmasada en sevdiğim oyunlardan biri olduğu için ilk çıktığından beri ara ara oynuyorum. Oyunu orijinal olarak almıştım. Elimde xbox 360 game pad var. Klavyeye göre oynması çok iyi fakat bu aralar direksiyona kafa sardım. Kendim arduino ve potansiyometre kullanarak bir direksiyon tasarladım. Gel gelelim soruna. Direksiyonum aynı ekibin eski oyunu Mudrunner de çok güzel kusursuz çalışıyor. Tekerlek açısı dönüşler çok çok güzel.


    Lakin aynı direksiyonu Snowrunner de bir türlü doğru düzgün çalıştıramadım. Ayarları da baya kurcaladım hassaiyet vs bir türlü olmuyor. Oyun öyle belli başlı markalar (Logitech g2729 Thrusmaster) her direksiyon ile çalışmıyor. 8-10 bin liraya da direksiyon almaya değmez. Bu alanda çalışan oldu mu merak ettim.

  • Arkadaşlar merhaba,


    Thrustmaster TS-PC direksiyonum ve T-LCM pedalım mevcut. Ama bu oyunda bir türlü çalıştıramadım. Oyuna direk giriyorum direksiyonu cevırdıgımde dönüyor ama herhangi bir geri bildirim vermiyor.


    Pedalları desem hiç görmüyor ayarlara giriyorum gaz olarak atamak istiyorum pedalları görmüyor. Sadece bu oyunda bu sıkıntıyı yasıyorum hepsi usb ıle baglı nasıl direksiyonu kullanabilirim ?

  • JRache kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba sorunu çözebildiniz mi ?

  • 1BaDBoY1 kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam zamanında sorunu şu şekilde çözmüştüm. Direksiyon setinin sürücüsünü bilgisayardan kaldırın. Eski sürücüsünü internetten bulun ve kurun. Oyunu açtığınızda direksiyonu görmüş olacak sonrasında direksiyon driverini açın ve uygulama üzerinden firmware güncelleme yapın. Eğer güncellemek istemiyorum eski sürücü ile oynarım sorun değil diyor iseniz de o şekilde oynaya bilirsiniz.

  • JRache kullanıcısına yanıt

    Peki pedallar için ne yapabilirim ? Pedalların bir driverları yok onları hiç görmüyor ?

  • 1BaDBoY1 kullanıcısına yanıt

    Direksiyonu görüyor ise pedalları otomatik görmesi lazım ? Şayet farklı bir pedal kullanmıyor iseniz. Oyunun kontrol ayarları kısmından tanımlamaları yaptıysanız görmesi lazım.

  • 16 lvl oldum bugün itibariyle. Tayga 6436 kamyonu alıp güncellemelerini yaptım. Bayadır beraberiz kendisiyle. Muazzam bir kamyon. Sürüşü hem çok keyifli hem de tabiri caizse keçi gibi. Bir kamyon hiç mi bir yerde takılıp kalmaz. Yok anam kalmıyor bu keçi Royal bm17 den sonra ilaç gibi geldi.


    SnowRunner (2020) [ANA KONU]

    SnowRunner (2020) [ANA KONU]

    SnowRunner (2020) [ANA KONU]

    SnowRunner (2020) [ANA KONU]

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Alaska'da yeni bir iş günü

    SnowRunner (2020) [ANA KONU]
  • arkadaşlar steamden oyunu düz olarak satın aldım oyunu beğendim


    1. 2. years falan dlc paketler indirimdeydi almadım canım sıkıldı yanlış mı yaptım?
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

    Ek haritalar ve araçlar getiriyor. Hadi araçlar modla v.b tamamlanır da, bütçeniz müsaitse en azından 1 ve 2. pass'i alın derim.

  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.