Şimdi Ara

Soğuk Lipoliz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Soğuk Lipoliz Yöntemi Nedir?
    Lipocryo, seçici, yağ dokusunun azalmasını sağlayan, yağ alma zahmetine gerek kalmadan liposuction etkisi yaratan bir uygulamadır. Bölgesel yağlarınızdan kurtulmak isteyenler için yeni ve en etkili yöntem olarak Soğuk Lipoliz, Dondurarak Zayıflatma yöntemi bu güne kadar kullanılan yöntemlerden çok farklıdır.

    Soğuk Lipoliz Nasıl Uygulanmaktadır?
    Soğuk lipoliz “Cryolipo” yönteminde cilt altındaki yağ tabakası cilde zarar vermeden mükemmel bir kontrolle soğutulur. Uygulanan soğutma yağ hücrelerinin apoptozis sürecine girmelerine sebep olur. Apoptozis yani programlanmış hücre ölümü, yağ hücre fonksiyonları küçülmesi, geri dönüşümsüz kaybı anlamına gelir. Soğuk Lipoliz ile ölü yağ hücreleri vücudun doğal sistemi ile vücuttan atılarak, zaman içersinde yağ tabakasında önemli bir miktarda yaklaşık %20 - 40 oranında incelme meydana gelmesini sağlar. Uygulama sırasında herhangi bir acı hissedilmez. Kişi kitap, gazete okuyup, TV izleyebilir. Yapılan bölgeye bağlı olmakla birlikte tedavi 1 - 2 saat sürmektedir.

    Soğuk Lipoliz Sonrasında Neler Oluşmaktadır?
    İşlem sonrasında, ilgili bölgede kızarıklık ve geçici bir kaşınma-uyuşma hissi oluşsa da bu çok kısa bir süre sonra ortadan kalkar ve kliniğe girdiğiniz gibi yürüyerek çıkabilirsiniz. İşlem tamamen ağrısız bir yöntemdir. Soğuk Lipoliz ile zaman içerisinde 1,5 ile 2 ay arasında bir sürede, uygulamanın yapıldığı bölgede %20 ile %40 oranında bir incelme meydana gelecektir.

    Soğuk Lipoliz Hangi Bölgelerde ve Kaç Seans Uygulanır?
    Soğuk Lipoliz; göbek, bel, alt - üst karın, sırt, sütyen alt bölgeleri, bacak, basen ve kollara uygulanabilir. Sadece 1 seans yeterlidir. Doktor kararı ile bazı özel durumlarda 2. seans gerekebilir.

    Soğuk Lipoliz Kimlere Uygulanmaz?
    Öncelikle hamilelere uygulama yapılmamaktadır. Bunun dışında kriyoglobulinemi adını verdiğimiz bir hasta grubuna da uygulama yapmıyoruz. Soğuk Lipoliz, genel durumu iyi olan sağlıklı kişilerin bu uygulamayı almasında sakıncalı bir durum gözlenmemiştir. Sistem ABD’den FDA onayı da almış bulunmaktadır.







  • fiyatı ne kadar oluyor bunun
  • fiyatı tek bölge 400TL

    ayrıntılı bilgi için
    http://soguklipoliz.com/soguklipoliz-kullanici-yorumlari.html
  • Bu işlemi yaptıran bir çok kişi var. İşin ehli ellerde bu iş harika sonuçlar veriyor. Ben ameliyat olmak istemem ameliyatsız anestezi olmadan bölgesel zayıflamak istiyom diyenler için harika bir işlem..

    Bildiğim bu işi yapan bir firmanın aşağı da linkini koydum
    Soğuk lipoliz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.