Şimdi Ara

sogutucu+derin dondurucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
13.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    ilk önce Candoğan Bey e tüm yardımları için teşekkür etmek istiyorum.Evimin beyaz eşyalarını annemin buzdolabını sizin tavsiyelerinizle aldım.Şimdi evime buzdolabı almayı düşünüyorum.Fakat soğutucu ve derin dondurucu olarak ayrı ayrı almak mantıklı gibi gözüküyor.Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.Sadece soğutuculu buzdolaplarına baktım.Ama piyasada o kadar az ki karar veremiyorum.Enerji tüketimi ve kullanılacak alan olarak ayrı ayrı almak daha avantajlı duruyor.Forumda tavsiye edilen soğutucu baktım fakat bulamadım.Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    iyi günler.



  • hiçbir fikri olan yok mu bu konuda.tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • sen yine şanslısın kardeş. benim açtıgım konulara onay bile vermiyorlar. ben de milete tavsiye ediyordum siteyi
  • Sizi bu şekilde kullanmaya yönlendiren nedir? Derin dondurucuya zaman zaman mı ihtiyaç duyuyorsunuz?

    2 ayrı cihaz alımında genellikle soğutucu eni az, boyu fazla olduğundan raf alanları küçük oluyor; pek kullanışlı olmuyor bu yüzden.

    Gardrop tipi ürünlere bakabilirsiniz.
  • bu şekilde enerji tüketimi ve kullanılan alan daha daha fazla olur diye düşündüm.sizin önerinizle anneme aldıgım samsung rl62zbpn buzdolabı 384 kw enerji tüketiyor.benim ise bu buzdalobının sıgacagı kadar alanım yok.bu nedenle iki ayrı yere koyabilecegım geniş dolablara sahip olurum ve enerjiden tasarruf etmiş olurum diye düsündüm.gardolap tipi dolaplar da bir yazınızda okumustum.raf ikiye bölündüğü için yer daha dar oluyor diye yazmıstınız.onun için hiç düşünmedim
  • arkadaşlar

    liebherr marka buzdolaplarında sadece sogutucu ve sadece derin dondurucu seçenekleri cok fazla.enerji tüketimleride gayet iyi.mesela;
    derin dondurucu liebherr gpesf 1466 premium 24 saatte enerji tüketimi 0,4 kw
    sogutucu liebherr kb4210 comfort 24 saatte enerji tüketimi 0,5 kw

    düşündüğüm zaman bir nofrost buzdolabı kadar sogutucu yerine sahip olacagım.ve enerji tüketimi çogu dolaptan daha az olacak.ama o kadar cok çeşit var ki hangisi daha iyidir hangi özellikler ne için emin olamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

    sogutucu +derin dondurucu yu ayrı ayrı secemezsem liebher cpesf 4613 almayı düşünüyorum.ne dersiniz?
  • liebherr marka sogutuvu ve derin dondurucuları aşagıdaki linklerden inceleyebilirsiniz.

    http://www.liebherrbuzdolabi.com/liebherr-sogutucular.html
    http://www.liebherrbuzdolabi.com/liebherr-derin-dondurucular.html
  • kimsenin bu konuda bilgisi yokmu?

    candogan bey yazılarınızda liebherr in soylediğim modelinin tam no frost olmadıgını ama onemlı olmadıgını sadece arkada karlanma gorulecegının soylemıstınız.Bir mesajınızda ,
    Bir de bu Liebbher'in dondurucusunun statik olduğu yazıyor onu farkettim, gözümden kaçmış. Mediamarkt'a gidip teşhirde dondurucu bölmesinin no frost olup olmadığına tekrar bakacağım. Ben no frost diye hatırlıyorum ama açıklama kafamı karıştırdı.

    bu konuda bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hat123ker

    bu şekilde enerji tüketimi ve kullanılan alan daha daha fazla olur diye düşündüm.sizin önerinizle anneme aldıgım samsung rl62zbpn buzdolabı 384 kw enerji tüketiyor.benim ise bu buzdalobının sıgacagı kadar alanım yok.bu nedenle iki ayrı yere koyabilecegım geniş dolablara sahip olurum ve enerjiden tasarruf etmiş olurum diye düsündüm.gardolap tipi dolaplar da bir yazınızda okumustum.raf ikiye bölündüğü için yer daha dar oluyor diye yazmıstınız.onun için hiç düşünmedim


    Fiyat olarak ne kadar ve nerden aldığınızı yazarsanız karşılaştırma yapacaklara Yani bana faydanız olur. Teşekkürler. hayırlı olsun.
  • mesaj biraz karısık oldu.

    yazılarınızda liebherr in soylediğim modelinin tam no frost olmadıgını ama onemlı olmadıgını sadece arkada karlanma gorulecegının soylemıstınız.sonraki bir mesajınızda 'Bir de bu Liebbher'in dondurucusunun statik olduğu yazıyor onu farkettim, gözümden kaçmış. Mediamarkt'a gidip teşhirde dondurucu bölmesinin no frost olup olmadığına tekrar bakacağım. Ben no frost diye hatırlıyorum ama açıklama kafamı karıştırdı. 'demiştiniz.bakabildiniz mi ?no frost mu değil mi?
    bu konuda bilgi verebilir misiniz?
  • samsung dolap için soruyorsunuz sanırım.ben media saturn den aldım.inox olanı ama tanıdık aracılıgıyla yüzde ona yakın bir çalısan ındırımı yaptırdım.anneler gununden bir kac gun once 1750 tl ye almıstım.
  • sanırım evinde sogutucu ve derin dondurucu olarak ayrı dolap kullanan, memnun olan ve tavsıye edebilecek kimse yok.veya bu tarz kullanımı tavsiye edebilecek kimse yok.bu durumda liebher cpesf 4613 almak mantıklı duruyor.ama derin dondurucusu konusunda candogan bey in yazdıgı mesaj kafamı karıstırıyor.bu buzdolabı karlanma-buz yapan statik buzdolabı mı yoksa kar-buz yapmıyor ama sadece dolabın arkasında kapak olmadıgı için karlanmamı gözüküyor.statik buzdolabı ise electrolux enb 44693 daha mantıklı gözüküyor.hangi dolabı almamı tavsiye edersiniz.dolap yeri olarak 77-78 cm bir alanım bulundugu için cok fazla secenegım yok.yardımcı olabılır mısınız?
  • bu konuda fikri olan yok mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hat123ker

    Merhabalar,

    ilk önce Candoğan Bey e tüm yardımları için teşekkür etmek istiyorum.Evimin beyaz eşyalarını annemin buzdolabını sizin tavsiyelerinizle aldım.Şimdi evime buzdolabı almayı düşünüyorum.Fakat soğutucu ve derin dondurucu olarak ayrı ayrı almak mantıklı gibi gözüküyor.Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.Sadece soğutuculu buzdolaplarına baktım.Ama piyasada o kadar az ki karar veremiyorum.Enerji tüketimi ve kullanılacak alan olarak ayrı ayrı almak daha avantajlı duruyor.Forumda tavsiye edilen soğutucu baktım fakat bulamadım.Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    iyi günler.


    Sana önerim daha piyasaya yeni çıkan Samsung Marka Kyra Serisi
    RT60KZRSL (Çelik) ve RT60KZRSW (Parlak Beyaz)
    Smart Freezer özelliği sayesinde buzdolabının hem altını hem üstünü ya da sadece altını soğutucu olarak kullanabiliyorsun. Piyasaya yeni çıkan bu ürünlerin fiyatları şuan biraz yüksek olabilir. Ekimin ilk haftası yeni satış uygulaması çıkacağını biliyorum. O zaman değerlendirebilirsin.....




  • Derin dondurucu olarak Uğur derin dondurucu yu nasipse haftaya alacağız. araştırmalarımda en uygun olarak onu gördüm
    bir incelemenizi tavsiye ederim..
    UCF 150 SSL
    http://www.ugur.com.tr/urun-detay.asp?id=348&kat1=16&kat2=24#urun_detay
  • kafan karışmasın. liebherr markanın statik ile filan alakası yok. çift devreli dolap olduğu için sadece dondurucu kısmı nofrost. soğutucu kısmı arka duvarda nem tutuyor. buda sebze ve meyvelerin daha uzun taze kalmasını sağlıyor. bende 2 yıldır bir tane liebherr soğutucu var, ayrıca 3 çekmeceli liebherr derin dondurucu var. acaip memnunum. 2 dolap olmasına rağmen önceki dolabıma göre daha az elektrik tüketiyor. elektrik faturam ayda 25 tl düştü. almanyadaki amcam tavsiye etmişti, haklı çıktı.
  • arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler.

    samsung RT60KZRSW buzdolabını inceledim.ben alttan dondurucuya alıştığım için üstten dondurucu düşünmüyorum.ama tavsiyeniz için sağ olun.

    derin dondurucu aldığım zaman soğutucu da almam gerekiyor.ama kimse soğutucu tavsiyesinde bulunmuyor.bunun için ayrı ayrı almaya şimdilik cesaret edemiyorum.

    liebherr konusunda verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum.sanırım su an için en iyi seçenek liebherr gibi.önceki yorumlardan okuduğum kadarıyla bu fiyata en verimli dolap gibi gözüküyor.
  • sayın guzelevim
    samsung RT60KZRSW buzdolabının görüntüsünü görünce aceleyle mesaj yazdım.sonradan farketttim alt veya üst dondurucu olabılıyor sanırım.detaylarını alabilir miyim?

    liebherr in yanında bir secenek olabılır belkı bıraz detaylı incelemek lazım.bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.