Şimdi Ara

Soğutuculu RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 4*2 stock soğutuculu RAMlerime su soğutma bloğu takmak istedim. Stok soğutuculardan birini sökerken entegreleri termal bantın üzerinde kalıp karttan ayrıldı, anlayacağınız çöp oldu. Piyasada yüksek mhz li soğutucusuz RAM bulmak zor. Diğer başlıklarda Crucial 4GB 2133MHz DDR4 Ram ürünü önerenler olmuş.
    Performans alabilir miyim, 2tane alıp 4*2 kullansam olur mu?
    Yardımcı olursanız sevinirim.
     Soğutuculu RAM







  • geçmiş olsun.2x4gb demek istiyorsunuz sanırım?soğutucu iyi bir şeye benzemiyor niye soğutucusuz ram almak istiyorsunuz yükseklik sorunu mu var?2133 low profile ram gerçekten bulamazsınız ama 4gb 2133 soğutucusuz crucial dediğiniz ramı hiç görmedim ülkemizde satıldığından emin misiniz?
  • evet 2*4gb demek istemiştim.
    kasa içinde yükseklik vs hiçbir sorunum yok. ram için su soğutma bloğum var, onları kullanmak istiyorum. soğutuculu ram lerden soğutucuyu sökmeyi beceremedim, o yüzden üzerinde soğutucu olmayan ram alıp ona blok takmaya karar verdim ama onları da piyasada bulamıyorum. sizin bildiğiniz varsa yüksek mhz li yardımcı olur musunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orty -- 12 Şubat 2015; 13:13:02 >
  • soğutucusuz ramler 1333 olur 1600 bile zor ki siz daha yüksek mhz istiyorsunuz.dünya'da vardır ama ülkemizde 1866 2133 gibi ramleri soğutucusuz satmazlar.yükseklik sorunu yoksa soğutuculu 2133 alın geçin elinizdeki soğutucuyu da satın ihtiyacı olan biri kullansın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.