Şimdi Ara

Sokak Kedisi Ve Köpekler Hak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, apartmanımızın bahçesinde yaklaşık 1 aylıkken beri yavru kedi bakıyoruz.Şu an 8 aylık.Bunlar 4 kardeşti; birini birisi sahiplendi, ikisini köpek öldürdü.Bu baktığımız kedi ise adeta maskotumuz gibi; apartmanın bahçesinde yatıyor kalkıyor.Fakat sormam gereken şudur.Apartmanımızın komşu apartmanlarla aradısında tel olmadısına ve bahçenin kapısı kapalı olmasına rağmen; bazen sokak köpekleri girebiliyor bazen yan bahçelerde de yakaladıkları kedileri öldürüyorlar.Sizce; kediler köpeklerin yaklaşmakta olduklarını hissedebiliyorlar mı ve çevresinde köpeği hissettiğinde oradan uzaklaşıyorlar mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aynı durumdan biz de şikâyetçiyiz. Buradaki apartmanda onlarca kedi baktık. Demir kapısı veya telleri de olmadığı için çok sıkıntı yaşadık. Bazı kediler çok dikkatli olurken bazı kediler çok şanssız olabiliyor. Biraz da insan yardımıyla tehlikeleri öğretmeye çalışmak yararlı olabiliyor.


    Çok eski bir haber vardı. Sahibi kalp krizi geçirirse diye kediye 911'i aramayı öğretmeye çalışmış ama başaramadığını düşünmüş. O an yaşandığında kedi 911'i arayarak sahibini kurtarmış. https://www.nbcnews.com/id/wbna10663270


    Yani kedilere tehlikeli durumları öğretebileceğimiz kanısındayım. Mesela yoldan rahat rahat geçen kedimize arabaların tehlikeli olacağını korna, korkutma vs ile öğrettik şimdi yoldan geçerken 3-4 kere kontrol ediyor.





  • Maalesef yavrumuz öldü:( Son 1 aydır kendi kapımızın önünde yatıyordu. Aklıma takılan ise şu; cesedinin üzerinde hiçbir diş izi veya hırplama, kırık yoktu.Sadece ağzında kan vardı zehirlenme diye düşünüyorum?Durumu bilen veya tahmin yürütebilecek arkadaşların yorumunu bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.