Şimdi Ara

Sokak köpekleri çocuğa saldırdı ve öldürdü. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.009
Cevap
2
Favori
40.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Avrupada sokakta basi bos 1 tane kedi kopek bulamazsiniz.
    Avrupa seyehati olanlar basibos kopek kedi var mi sokakta mutlaka gozlemlesin.

    Ozel barinak tarzi ormanlara topluyorlar hepsini orada bakiyorlar.
    Sanirim barcelona'daydi(tam hatirlayamadim) sehrin icinde kopeklere ozel alan yapmislar hayvanseverlerde gidip oraya ziyaret yapip yemek veriyordu oyun oynatiyordu.Olmasi gereken bu sekildedir hem hayvanlar basibos sekilde trafigin icinde yasamiyor hemde bisiklet binerken vs vs tehdit unsuru olusturmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 6 Ocak 2019; 12:15:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetici olacak kişiliklere ne rahatsızlık verdi de mesajım silindi? Yahu hakaret edilen mesajları silmiyorsunuz normal mesajları siliyorsunuz. Allah müstakınızı versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hayvan severlerin alayı işkence görmüş tavuğu yerler ama kedi köpeğe birşey yapılınca ortalığı ayağa kaldırırlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devian

    keşke haberin içeriğinide verseydin


    Önceki gün KÖPEĞİYLE Etiler’de yürüyüşe çıkan oyuncunun etrafını bir anda sokak köpekleri sardı. Ne yapacağını bilemeyen ve sonrasında da kendi köpeğini korumak için onu kucağına alan Yener bu sırada çevresini saran köpeklerin saldırısına uğradı. Bacağından ısırılan Yener, olayı küçük sıyrıklarla atlattı.


    Köpeğine saldırmışlar.. Benimde köpeğim var bugün birtanesi ısırmaya çalıştı benim köpeği hatta ısırdı kalçasından hafif ama benimki 50 kiloluk bi rott olduğu için pek umursamadı.Normaldir sokak köpekleri diğer köpeklere karşı alanlarını belirler.Verdiğin haber de bu , keşke okusaydın önce kardeş


    Sokaklar herkese aittir kuşa kediye köpeğe .. delirsen de tepinsen de bunu değiştiremeyeceksin.

    Alıntıları Göster
    Bacağından ısırılan Yener diyor köpeğin adı yener değil , değil mi ? Okuduğunu anla sonra tartışalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 88mph

    Bu mesaj silindi.
    Bu mantık ve genelleme sağlıklı bir insana ait olamayacak kadar komik ve hastalıklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    Bir tarafta köpekler diğer tarafta çocuklar olduğu için böyle diyorsan, asıl sen sağlıklı bir insan değilsin demektir. Can candır.
  • Ha az kaldı, sokak köpeklerinin kutsal varlıklar gibi kutsamaya. Belediyeler için sokakta insan ölümünün köpek ölümünden daha değersiz hala gelmeye de az kaldı.

    Gelecekten bir gazete haberi; Belediyenin açtığı yarım metrelik çukura düşen insan öldü. Ailesi dışında kimsenin umurunda olmadı. Başka bir gün küçük bir çukura köpek düştü ve ayağı kırıldı. Vatandaşlar belediyenin önüne akın etti, başkanın istifasını istedi. Göstericiler polisle çatıştı. Gözaltına alınanlar olduğu hatta ölenler olduğu iddia edildi. Bu arada yarım adımlık çukura düşen sokak köpeğinin ayağı kırılmadığı uyumak için o çukura kendisinin indiği serbest bırakıldıktan sonra da köpek yine o çukura inmek için oraya gittiği ama çukurun kapalı olduğunu gördü ve hüzünlü bir şekilde oradan ayrıldı. Bu arada vatandaşın düşüp öldüğü çukur hala açık olduğu belirtildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 6 Ocak 2019; 13:48:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çete halinde dolaşan köpekler artık sorun olmuştur. Bir şekilde çözüm bulunmalı. Barınak olmasa bile özel bölgeler bölgeler hazırlanır ve hayvan severler bu bölgelerde köpeklere bakabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T-E-K- kullanıcısına yanıt
    Başka bir konuda daha mesajını gördüm, tamamen israf bir tipsin belli. 3 yıldır kimseye bloğu basmamıştım sana nasipmiş. İnşallah kıçından ısırır bu köpekcikler seni.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acımış mı?kesin köpek cehapenin adamıdır ak partiyi bitirme operasyonudur bence köpek sorguya alınmalı savcıları göreve davet edelim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fiiliyol kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımı cevirmedim,Bilal'e anlatır gibi anlattım çünkü anlama kapasiteniz o kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konunun içinde ölen çocuğun fotoğrafı vardı. Bana o linki verebilir misiniz. Şu an mobilden girdiğim için bulamadım.

    Instagram’daki hayvansever sayfalara yollucam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    İşte deme öyle, köpeğe kendilerinden fazla değer, sevgi ve ilgi verilmesi zaten çıldırtıyor bunları. ondan sonra sevgi görmedikleri ailelerine tepki göstermeleri gerekirken, nefret şeklinde köpeklere yansıtıyorlar bunu. Temel psikoloji...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 88mph

    Bir tarafta köpekler diğer tarafta çocuklar olduğu için böyle diyorsan, asıl sen sağlıklı bir insan değilsin demektir. Can candır.
    çözüm önerin ne ? çocukları toplayıp ormanda barınaklarda büyütmek falan mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

    Bu mesaj silindi.
    Hayvalar genel olarak insanlardan daha değerlidir zaten , insan ve hayvan hayatını dikkatle incelerseniz bunun farkına varırsınız.. İnsanlar 200.000 yıl önce bu dünyada hüküm sürerken hayvanlar 550 milyon yıl önce bu dünyadaydılar.Yani misafir olan biz onlar ev sahibi. Hayvanlar dünyayı kirletmez , ormanları , su ve oksijen kaynakları yok etmez.Hayvanlar toplu katliamlar yapmaz. Zevk için öldürmez. Tecavüz etmez.. Şu an hayvanlar yok olsa insanlar yaşayamaz ama insanlar yok olsa hayvanlar sonsuza dek yaşar.


    https://www.haberler.com/arilar-olmasa-insanlik-ancak-4-yil-yasayabilir-haberi/


    O yüzden insan hayatı değerli falan at yalanı seveyim inananı.. İnsan hayatının hiçbir önemi ve değeri yok bu dünya için , aksine hastalık gibiyiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 6 Ocak 2019; 15:40:18 >




  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    İyide bunlar benim değil sizin çözüm önerileriniz.
  • konu içinde bir kaç mesajda gördüm "hiç bir şey yapmazsan köpek saldırmaz" diyenleri.

    4-5 ay kadar önce yaşadığım bir olayı anlatayım. beylikdüzünde oturuyorum. evimle işim arası yürüme mesafesi 20-25 dakika civarı.

    3 senedir işe yürüyerek gidip geliyorum ve bu olay yaşana kadar daha önce hiç köpek saldırmamıştı.

    gene bir sabah işe gitmek için çıktım, köpeklerin olduğu yerleri biliyorum. bizim burada boş bir arazi var, çevre halk ve belediye falan oraya kulübeler yapmış bakanları falan var.

    ama aralarında 2 tane çok agresif yapılı köpek var. gelen geçen herkese havlıyorlar biliyorum bunların huyunu. her zaman yanlarından geçerim ve istisnasız hep havlarlar.

    kulağımda kulaklık olduğu için pek iplemez yoluma devam ederdim. bide şu laf vardır ya hani "havlayan köpek ısırmaz"... buna güvenerek hep sakince yoluma devam ederdim.

    ısırıldığım sabah gene kaldırımdan sakince yürüyorum ellerim cebimde. bahsettiğim 2 köpek havlayarak yanıma geldi gene boş arazi içinden.

    ben istifimi bozmadan yürüyüp geçerim gene diye düşünürken birisi bacağımın arkasından ısırdı. dönüp arkama baktım kot pantolonu yırtmış ve bacakta tüm dişleri çıkmış.

    allahtan çok derin ısırmadı sadece birkaç diş izinden hafif kan geliyordu. genede bir şey yapmadım. hani taş sopa bulup bende canını yakayım diye düşünmedim.

    kotun ve bacağımın fotoğrafını belediyeye ve belediye başkanın (Ekrem İmamoğlu) sosyal medya hesaplarına attım. başkan mesajıma geri döndü, geçmiş olsun deyip yetkililere gerekli bilgileri vereceğiz dedi ama benden sonra bir kaç kişiyi daha ısırdığına gözümle şahit oldum.

    artık sabahları yolun karşısında ki kaldırımdan yürüyorum bu psikopatları görünce. ama istemsiz bir korku yerleşti beynime. dediğim gibi sürekli müzik dinliyorum işe giderken kulağımda kulaklık var acaba arkadan falan atlar ısırırlar mı diye 3-4 dakikada bir arkamı dönüp bakarken buluyorum kendimi.

    velhasıl hayvanları severim. fakat insanın olduğu gibi hayvanın da kötü huylusu agresifi var. bir çok hayvan severin bunu kabullenmesi gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 6 Ocak 2019; 16:16:25 >




  • Mehmet papağan kadar gündem olamadı. Maalesef...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.