Şimdi Ara

Solante

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Solante, İsviçre'li akatis firmasının akne rahatsızlıkları, aktinik keratoz rahatsızlığı, rosacea hastalığı ve hiperpigmentasyon hastalığı için özel olarak formülize edilmiş bir güneş ürünleri markasıdır. Dermatologlar tarafından büyük oranda tavsiye edilen Solante ürünleri, cilt hastalıklarının çözümü olarak sıkça reçete edilmektedir. Güneş hassasiyeti ve güneş rahatsızlığı olanlar için önerilen bu ürünler, günümüzde tedavisi kolay olan cilt rahatsızlıklarını çözmede birebirdir.

    Piyasada yer alan diğer markaların güneş koruyucu ürünlerine göre çok daha etkili olan Solante, alanında en başarılı dermatologlar ve kozmetik uzmanları tarafından denetlenmektedir. Ürünlerin üretiminde güneş hassasiyeti olan herkes için kullanılabilir nitelikte formüller üretilmiştir. Güneşin zararlı ışınlarından korunmak için kullanmanız gereken Solante markasındaki ürünleri kullanarak siz de cildinizi bu tarz rahatsızlıklardan koruyabilirsiniz. Özellikle Rosacea ve akne rahatsızlıklarında etkili olan Solante ürünlerinin, cilt lekeleri ve güneş hassasiyeti ile ilgili hastalıklarda da yüksek oranda etkili olduğu bilinmektedir.

    Hem küçük çaplı cilt lekelerini, hem de büyük çaplı güneş yanığı izlerini yok etmekte oldukça etkili olan Solante ürünleri ile güneş ışınlarından en üst seviyede korunabilirsiniz. Böylece cilt hastalıklarını vücudunuzdan uzak tutup, zararlı güneş ışınlarının sebep olduğu cilt kanserini de engelleyebilirsiniz. Solante krem markasında yer alan ürünlerde SPF 30 ve SPF 50 güneş koruma seçenekleri ile cildiniz için ekstra yüksek faktörlü güneş koruyucularını kullanmanıza gerek kalmayacak. Böylece güneş ışınlarının neden olduğu erken yaşlanma belirtilerinden ve cilt rahatsızlıklarından da kurtulmuş olacaksınız.

    Güneş öncesi ve güneş sonrası uygulanabilecek Solante güneş koruyucu ürünleri, losyon ve krem olarak piyasada bulunmaktadır. Siz de cildinize en uygun güneş koruyucuyu ve cilt tipiniz için geçerli koruma faktörünü seçtikten sonra, tatil bakımınızı bu seriye emanet edebilirsiniz. Bu yazıda yer alan ürünleri, en uygun fiyat garantisi ve taksit seçenekleri ile Narecza.com adresindeki Solante ürünleri kategorisinde bulabilirsiniz.

    Solante ürünlerini incelemek içinhttp://www.solante.net adresini ziyaret edebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.