Şimdi Ara

SOLİD TEK PARÇA KATI YAPMA SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar...

    Solidworks'te çizdiğim montajın tek parça halinde kesit alındığında iç detajların hiç birini göstermeyecek şekilde ayarlamam mümkün mü ? 3D pdf olarak karşı tarafa gönderdiğimde sadece dışındaki detayları görsün sistemin içindeki mekanizmayı incelemesin istiyorum. 3D pdf de kesit alındığında bütün detaylar ortaya çıkıyor. Örneğin transtecno sitesinden herhangi bir redüktör indirdiğinizde bize hiç bir iç detayını vermiyor. Katı bir model gibi datası mevcut.

    Ayrıca katı modeli çizerken daha önce yaptığım bir ölçüyü silmek istediğimde mouse ile tıklayıp del yaptığımda silinirdi. Yeni bir özellik gelmiş ölçünün üstüne tıkladığımda direk ölçüyü değiştirme ikonu açılıyor ve ben ölçülendirmeyi silmek için oklardan filan tutmak zorunda kalıyorum. Bunu kapatmanın bi yolu var mıdır ?

    Yardımcı olabilir misiniz ?







  • Kendim sordum kendim cevaplayayım :)

    İlk sorunum hakkında hala bi çözüm bulabilmiş değilim ancak 2. sorunumun cevabı 2016 ile birlikte gelen Instant2D butonunun açık olmasıymış. Onu kapatınca benim için sorun olan ama yenilik diye gelen olay ortadan kalktı.
  • Zaten pdf olarak kaydettiğinizde resmin in deteylatını inceleme fırsatı olmaz .jpg formatında resim kaydetmiş gibi olursunuz ancak dışındaki çizgiler gözükmesin istiyorsanız şu şekilde halledebilirsiniz SOLİD TEK PARÇA KATI YAPMA SORUNU
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emreyucell

    Zaten pdf olarak kaydettiğinizde resmin in deteylatını inceleme fırsatı olmaz .jpg formatında resim kaydetmiş gibi olursunuz ancak dışındaki çizgiler gözükmesin istiyorsanız şu şekilde halledebilirsiniz SOLİD TEK PARÇA KATI YAPMA SORUNU

    Yok hocam 3D PDF dememişim galiba. 3D PDF te tüm detaylar gözüküyor. Sanki solid gibi modül montaj bile gizleme işlemi yapılabiliyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.