Şimdi Ara

Solidworks Kurulum Hatası (Yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
3
Favori
83.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar daha once çok sıkıntı çekerek birçok kere solid programını laptop ıma yuklemeyi basardım.. En son format attıgımdan bu yana bir türlü yükleyemedim.. Tertemiz pc ye yüklemeye çalıstım fakat hep aynı hata.. Hersey düzgün kayıt defterini temizliyorum dosyaları siliyorum antivirusu vb seyleri iptal ediyorum fakat hangi sürüm olursa olsun hep aynı hatayı alıyorum.. İnternette çok arastırdım fakat bir çözüm yok.. Yardım edin lütfen bitirme ödevim var ve bu program olmazsa benim için çok büyük sıkıntı olacak...
    Laptop Qosmio X500-110

    i7 1,6 ghz 6 gb ram nvidia 250 gts ekran kartı güncel windows 7 64 bit..

    32 biti 64 e yuklemeye çalısmıyorum onu söyleyim genelde bu cevap veriliyor bu hatada.. hatanın resmini de ekliyorum..Yardımlarınızı bekliyorum...
     Solidworks Kurulum Hatası (Yardım)







  • daha detaylı resim ekleyebilirmisin ve kurulum sırasında C: yemi yoksa D: yemi kadediyor ona bak ekran kartını guncelmi ?
  • Dostum halinden anlıyorum aynısı benimde başıma geldi 3-4 ay programı açamadım unuttum diye endişelenmeye başlamıştım. Ben sorunu aynı programın .iso uzantılı olanını indirip Daemon Tools ile kurarak çözdüm istiyorsan bir dene.
  • beyler konuyu hortlatıyorum ama idare edin..bendede aynı sorun oldu 2 3 gündür bi türlü halledememiştim ama sonunda çözüldü olay..bende buraya yazıp sıkıntısı olanlara yardım ediyim dedim..benim yaptığım şunlar;
    1- denetim masasından pc nin dilini ne olur nolmaz die ingilizce yaptım
    2-hesabıma yönetici izni verdim
    3-http://www.javelin-tech.com/main/support/pdf/solidworks_uninstall.pdf burda anlatılan herseyı tek tek yaptım..yalnız suna dikkat bazı C++ programları bi seferde silinmiyo o yuzden bıkac kere kontrol edin hepsi silindimi die

    4-solidworks u yeniden yukledim, pc yi bastan baslattım sorun çözüldü..bide benım solidworks klasorunun ıcınde installation folder die bı dosya vardı ıcınde kurulumu anlatan bı vıdeo var..eger sızdede varsa bı goz atın ordada crack ı falan anlatıo..

    Bunları yapın sıkıntı kalmıo..




  • aynı hatayı alıyordum, bir kaç şey denedim ve oldu ama hangisinden kaynaklı bilmiyorum.

    interneti kapattım kuruluma başlamadan önce ve setup.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırdım.
  • imaj dosyasında swwi\data klasor icinde setup.exe ile deneyin
  • Herkese merhabalar,MSI GE60 2PC laptopuma SolidWorks 2013,2014,2015 kurulumunu tamamlayamadım buna benzer bir kurulum hatası alıyorum,fakat bu değil kesin çözümü nedir tam olarak bilen varmı,işletimi sistemi Win7 x64..
  • Bende de buna benzer sorun var hangi sürümü yüklesem olmuyor başka pc ye kurdum yine olmadı ama 2-3 ay evvel aynı setup tan kurmuştum ne iş gelebilir ki başına.

     Solidworks Kurulum Hatası (Yardım)
  • Arkadaşlar işletim sistemim Windows 8, onceden sw2010 yukluydu. kaldırdım SW2014 sp4 ve sp3 kurmayı denedim. kurulum esnasında resimdeki hatayı aldım. Bu gibi bir durumla karşılaşan veya çözen oldu mu ?
     Solidworks Kurulum Hatası (Yardım)
  • SW2014_SP3.0_Full_Win64_SSQ 2014 sp3 solidworks kurmaya çalışıyorum ama vista yakurtamazsın diyor. oysa ki pc win7 home pre ... yardımcı olabilecek arkadaş var mı
     Solidworks Kurulum Hatası (Yardım)
  • hort saymayın ama çözümü veriyorum. Korsan yüklediğimiz için program kendine hata çıkartıyor. Burada yazanların hiçbiri işe yaramıyor.

    Herşeyi denedikten en son acaba diyip internet bağlantısı kapatıp yükleme işlemini öyle başlattım ve hata vermedi. Yani interneti kesip yükleyin.

    Dikkat ederseniz google araması yaptığınızda bazı sonuçlar kaldırıldı diyor neden çünkü üretici firma kaldırtmış. Bu sorunu kasıtlı koymuşlar.
  • arkadaşım senin bahsettiğin olay ilk yükleme anında yapılan işlemdir. bunu zaten herkes biliyor.
    yukarıda bahsedilen olay başka.
  • Sorunun cevabını bulan yok sanırım hala...
  • Bilgisayarıma Solidworks 2017 sp5 premium kurmak istedim ama fotoğraflardaki hatayı alıyorum sorun ney Solidworks Kurulum Hatası (Yardım) Solidworks Kurulum Hatası (Yardım)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Engin

    imaj dosyasında swwi\data klasor icinde setup.exe ile deneyin

    Bu şekilde yapınca sorun çözüldü. Teşekkürler .
  • Arkadaşlar merhaba,
    2015 sürümünü sildim ve Solidworks 2017 yükleme yapıyorum fakat aşağıdaki görseller deki gibi hata mesajı veriyor.Defalarca yeniden başlatmama rağmen bir şey değişmedi. Yardımcı olabilecek bir arkadaşım varsa sevinirim.


    [simage] Solidworks Kurulum Hatası (Yardım) Solidworks Kurulum Hatası (Yardım)[/simage]




  • Konu zaten hort olmuş bir kere. İhtiyacı olan için paylaşayım dursun şurada.

    http://merhabait.blogspot.com/2016/03/solidworks-kurulum-beyaz-ekran-hatas-ve.html
  • beyler bende 14 ü kurdum setup actım kurdum hersey tamam ama masaüstüne solidi açmak için birsey gelmedi destek
  • bir güncellemede benden gelsin.SQL server hatası alanlar kurulacak olan eklentiler kısmından solidworks electrical eklentisini seçmesin kurulum sorunsuz tamamlanıyor.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.