Şimdi Ara

Sollamada hız sınırı kalkıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ABABA2307

    quote:

    Orijinalden alıntı: brkprlk35

    Sollarken hız sınırı mı olur ne yapıcaz karşımızda kamyon 120 hız sınırı aa ayıp gelsin kamyon bize çarpsın mı dicez? Zaten yoktu ki ayrıca.

    Kamyonu göre göre sollamaya başlarsan ölüm haberinde "hatalı sollama sonucu..." diye başlar ilk cümle.
    Adrenalin yapmak istiyorsan o ayrı tabi, ama kamyona da yazık yaw, adamın ekmek teknesi. Senin yüzünden 1 ay aç mı kalsın arabayı yaptıracam diye?

    İnsanların hayatlarını, sürüş tarzlarını bilmeden yorum yapma. Ben örnek verdim sadece benim yazılarımı okuyup beni tanısan zaten böyle bir yorum yapmazsın. Dikkatli sürüşler dilerim.




  • valla normalde'de sollarken pek hız sınırı takmıyoruz zaten:)
  • yorum yaparken kompleksli insanlarıda düşünün, 14 senedir aktif olarak yoğun araç kullanıyorum, kendisini sollamaya çıktığımda gaz pedalına asılan serefsizlerle birçok defa karşılaştım. Bir aracı tam önüne geçecek iken o aracın hızlanmaya başlaması ile çok rahat sollayabileceğiniz bir durum dahi sizi zora sokabiliyor ve bu durumda en kolay yapabileceğiniz malesef gazı kesip arkada kalmak değilde ondan daha fazla hızlanıp onu geçmek oluyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurozer

    yorum yaparken kompleksli insanlarıda düşünün, 14 senedir aktif olarak yoğun araç kullanıyorum, kendisini sollamaya çıktığımda gaz pedalına asılan serefsizlerle birçok defa karşılaştım. Bir aracı tam önüne geçecek iken o aracın hızlanmaya başlaması ile çok rahat sollayabileceğiniz bir durum dahi sizi zora sokabiliyor ve bu durumda en kolay yapabileceğiniz malesef gazı kesip arkada kalmak değilde ondan daha fazla hızlanıp onu geçmek oluyor...

    tabi bu iş altınızda ki aracın sollayacağınız araçtan daha fazla hp ve tork sahibi olması gerek ki olsun :) bahsettiğiniz olay zaten ****likten başka bi olay değildir..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.