Şimdi Ara

Solmayan ve çekmeyen t-shirt tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar var mı böyle bi t-shirt? gıcık oldum ne alsam ya güneşten soluyor yada 4-5 yıkatmada çekiyor veya sarkıyor... Bi tarafı aşşağı bi tarafı yukarı bakıyor tövbest.............
    Var mı düzgün bi t-shirt tavsiyeniz?



  • tişörtlerini nereden alıyorsun? polonun tişörtleri kaliteli oluyor onları öneririm. kampanya ile yakalarsan lcw dan kotondan aldığın fiyatlara geliyor. nerdeyse her zamanda kampanya oluyor. adamlar 1 yerine 2 3 tane satıyor ama alan razı veren razı uygun fiyata kalite. biz iki arkadaş alıyoruz kıyafetleri her zaman yarı yarıya ödüyoruz. maşallahlarıda var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suphanakca

    tişörtlerini nereden alıyorsun? polonun tişörtleri kaliteli oluyor onları öneririm. kampanya ile yakalarsan lcw dan kotondan aldığın fiyatlara geliyor. nerdeyse her zamanda kampanya oluyor. adamlar 1 yerine 2 3 tane satıyor ama alan razı veren razı uygun fiyata kalite. biz iki arkadaş alıyoruz kıyafetleri her zaman yarı yarıya ödüyoruz. maşallahlarıda var.

    Gördüğüm t-shirti alıyorum diyebilirim. Kalite satan bir yer bulabilseydim bundan sonra oradan alışveriş yapacaktım ama bir türlü bulamadım, bulsam bile hep oradan hep oradan olmuyor, beğenemiyorum. Ama bugün Pull&Bear'dan almayı düşünüyorum.




  • Kardeş çamaşır makinasında veya deterjanında sorun olmasın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    Kardeş çamaşır makinasında veya deterjanında sorun olmasın?

    Hayır, sorun olacağını sanmıyorum. Neyse deterjan markasını değiştireyim bari. Bir de 30 derecede ters yıkatıyorum yine sarkıyor.
  • evde 15-20 senelik tişörtlerim var sapasağlam duruyorlar.
    Ama tabi iyi mal iyi para
    benetton var lacoste var..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.