Şimdi Ara

Solo da ustalaşmak yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • soloda pro olmam için önerdiğiniz taktik yorum vs herşeye açığım öncelikle hangi karakterleri alarak başlamalıyım sizce
    EDİT : SOLO TOP



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J R R -- 12 Nisan 2015; 15:29:20 >



  • Mid mi top mı jungle mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • USA Online kullanıcısına yanıt
    top
  • Karsiya gore secilir dostum ama Pantheon ile baslayabilirsin.3 sn de bir durterek karsi tarafi farma yaklastirmaz surekli farm yaparsin.

    Ama Riven Garen Fiora da mutlaka oyna :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Top lanede en önemli şey kuşkusuz lane kontrolü bana göre solo top lane olarak mid ve bottan farklıdır bana göre tamamen güce dayalıdır kim dayanıklıysa kim güçlüyse ve kim doğru oynuyosa o kazanır yani öyle midde ona dodge atarım onu tuttururum mantıgı yok ne bot kadar anlaşma ağırlıklı nede mid gibi skill savaşına dayalı bi lane minyon kontrolünün çok iyi olması gerekiyor öncelikle daha sonra oynadıgın heronun ve karşına gelen heronun zayıf güçlü yanlarını bilmen gerekiyor bilip buna göre kendini ayarlaman gerekiyor.Wardsız ve flashsız açılmaman gerek nebileyim aklıma gelenler bunlar birazda sen sor merak ettiklerini ben cevaplayamazsam benden iyi oyuncular cevaplayacaktır.
  • sion maokai ile başla
  • malp sion mao gibi op champlerle oyna ztn basitler zorlamazlarda
  • Riven oyna botlarda alis pasifini fln kullanmayi ogren daha snra yukselrsn zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devon Jade

    Top lanede en önemli şey kuşkusuz lane kontrolü bana göre solo top lane olarak mid ve bottan farklıdır bana göre tamamen güce dayalıdır kim dayanıklıysa kim güçlüyse ve kim doğru oynuyosa o kazanır yani öyle midde ona dodge atarım onu tuttururum mantıgı yok ne bot kadar anlaşma ağırlıklı nede mid gibi skill savaşına dayalı bi lane minyon kontrolünün çok iyi olması gerekiyor öncelikle daha sonra oynadıgın heronun ve karşına gelen heronun zayıf güçlü yanlarını bilmen gerekiyor bilip buna göre kendini ayarlaman gerekiyor.Wardsız ve flashsız açılmaman gerek nebileyim aklıma gelenler bunlar birazda sen sor merak ettiklerini ben cevaplayamazsam benden iyi oyuncular cevaplayacaktır.

    kör oldum

    edit: sakın riven oynama berbat bi hero çokta zor. zaten serverin %95inin maini lütfen başlama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 16 Nisan 2015; 0:30:40 >




  • Top lane=ward
    Budur başka söze gerek yok


    İlk sion malph riven gibi mekanikleri kolay champlerle başla sonra maokai lissandra en son da irelia gnar gibi alışılması sindirilmesi ve mekaniklerinin oturması zor şampiyonlara geç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dari . U su hazır buff yemişken al oyna.

    Ct pick için ideal durumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İrelia al. Böylece önce minyon kesmeyi, kaçırmamayı kavrarsın. Çünkü soloda genelde tank şampiyonlar olur ve kill almak zordur. Pasif oynanır şoğu zaman. O yüzden seni bir adım öne çıkaracak özellik minyon farkın olur. Ne zaman ki artık rakiplerine her maç minyon farkı açıyorsun ya da en kötü kafa kafaya gidiyorsun o zaman değiştirirsin karakteri. Agresif oynamayı öğrenirsin. Zaten Irelia ile oynarken sana karşı agresif oynar çoğu karakter ve böylece bu sefer sen agresif oynarken riven, fio, dari gibi karakterlerle ne zaman ne yapabileceğini, ne kadar hasar çıkartacağını bilirsin. Çünkü Irelia ile oynarken dediğim gibi çok harras'lanırsın.

    Agresif de oynama işini bitirdikten sonra bu sefer uzakçı karakterleri; ryze lulu vayne ve kalista deneyebilirsin solo'da. Daha bir çok uzakçı var ve hepsini oynamasan da neler yapabileceklerini bilmen yararına olur.

    En son ise, taric, thresh gibi solo'ya troll karakterleri seç ve üstünlük kurmaya çalış rakibine. Bu da senin rakibini şaşırtmana, senin karşında nasıl oynayacağını bilememesine neden olup lane'i kaybetmesine neden olabilir. Bu şekilde lane'i almaya çalış.

    Artık hazırsın, bütün bunları yaptıktan sonra gel yarın başla.
    Adresim: Facepalm Mahallesi, Mantar Dikenler Sokağı, No:5, DefeatKöy/VictoriousUrfa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Top Lane,Diğer 2 Laneden biraz daha farklı bir oyun stiline sahip.Top Lane Tankların hüküm sürdüğü bir lane.Rakibini İlk Önce Farmda ezmeli ardından Tanklığınla ezmelisin.
    Başlangıç İçin Sion,Maokai ve Darius mantıklı olabilir.Top Lanede Defans ağır basıyor genelde.Ve Takımını taşıyabiliyorsun tanklığınla.Stream izliyebiliceksen Dyrus'u izlemeni tavsiye ederim.
    Çünkü bir ara Dyrus tutkunuydum.Sabah akşam izlerdim sürekli yayınını.Top Lane'de Ne Yapman Gerektiğini Daha çabuk kavratıyor.
  • Eyvallah beyler Cok sagolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten riven zor olduğu için ranked gamelerde görduğün adamlarinin cogunun maini olmasi gayet normal.Bilmeyen adam Rivenla girmez zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnqelTR

    Zaten riven zor olduğu için ranked gamelerde görduğün adamlarinin cogunun maini olmasi gayet normal.Bilmeyen adam Rivenla girmez zaten.

    olay şu ki: riven zor değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kanshichirou

    quote:

    Orijinalden alıntı: AnqelTR

    Zaten riven zor olduğu için ranked gamelerde görduğün adamlarinin cogunun maini olmasi gayet normal.Bilmeyen adam Rivenla girmez zaten.

    olay şu ki: riven zor değil

    Belki sana zor değil ama yeni Top Lane başayan birisi için fiora jax pant nasus dsn 2 3 kat dsha zor oldugunu soyleyebilirim.Skilleri kavrasan bile hangisini nerede kullanacağını öğrenmek epey zaman alır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Top demekle başlayabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: USA Online

    Mid mi top mı jungle mı

    Bunu yazmak için girdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇakbeşlikHayalet kullanıcısına yanıt
    top yazıyor metinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.