Şimdi Ara

Solotop hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır bu oyunu oynuyorum ve su ana kadar sürekli mid oynadım ve diğer lanelere yönelmem gerektigini düşünüyorum artık (2.5 sene sonra yeni geldi aklım başıma ..)

    Midden sonra bana daha yakın gelen topa yönelmeye başladım fakat topta sürekli trade'leri kaybediyorum ama lulu ryze kenne vlad karma nidalee ile pek lane kaybetmem fakat riven la shyvana ile bile tradlerden sürekli zararlı cıkıyorum heralde tradelerden karlı cıktıgım tek hero jax o da e skilli sagolsun dmg bile yemiyorsun. Birde adam benden daha cabuk level alıyor lanede yani cabuk 2 level olmak için lanei itim desemde bu kezde dozu kacırıyorum sanırım ama karşımdaki adam bu işi ustalıkla yapıyor. Bana top lane hakkında neler önerirsiniz rehber tadında sizlerden yazılar bekliyorum lütfen yardımcı olun.



  • okumadım ama solotp iyidir
  • Solo top bu oyunun en igrenc lane i dir. Aksini soyleyenin aklindan suphe ederim. Melee aliyorsun karsina range aliyorlar.ve counter denen olayin en cok isleyen lane i.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende okumadım ama DuoTop'mu var metada ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renekton basla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solo topta önce iki heroda ustalaş sonra Riven oyna. Shyvana dediğin heroyu küçümseme solo topun safe picklerinden bir kere o hero zaten Riven'ı alır.
  • Teşhis belli Fazla hasar yeme ve geberme korkusu.Solotopta artık yeni gelen patch ve meta değişiklikleri ile Tank eşya dizilimi öne çıkmaya başladı . Eğer LCS veya son Allstar maçlarını takip ettiysen oynanan Solotoplar belli ; Trundle , Shyvana, Mundo,Jax,Renekton.Yani artık solotop baya değişikliğe uğradı .Buna görede artık şampiyon seçimlerine dikkat etmelisin. Yani bi Riven değilde Trundle daha çok oynamalısın. İyi şanslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ver elinden öpeyim kardeşim ya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Profiterollu Pırasa

    Solo top bu oyunun en igrenc lane i dir. Aksini soyleyenin aklindan suphe ederim. Melee aliyorsun karsina range aliyorlar.ve counter denen olayin en cok isleyen lane i.

    Tipe gel. Öznel bir şey belirtiyorsun sonra aksini söyleyenin aklından şüphe ederim diyorsun. Senin sevmeme sebebin başkalarının sevme nedeni olabilir.


    Konuya gelince, top laner olmak için midde olduğu kadar yetenek yada jungler da olduğu gibi oyun zekası gerekmez. Tecrübeye bağlıdır top lane. Avantajın en kolay kazanılıp en kolay kaybedildiği koridordur. Tradelerin en belirleyici olduğu koridordur. Oyundan en kopuk koridordur hem.

    O kadar uzun süre mid oynadıktan sonra top da bocalaman normal. Adc de daha başarılı olursun tahminen, mide biraz daha yakındır mekanikleri. İlla top laner olacağım diyorsan dayak yiye yiye öğrenirsin yapacak bir şey yok.




  • Top'a trade girceksen Tank olcaksan git.

    he birde unutma oyunu en zor taşıyan lane top lane idir
  • Alırsın range bir heroyu banlarsın Jax ı lane %90 senindir.

    Geçende Draven alan birisi top lane dedi, dedim ben de Lulu top lane gidiyorum git bakalım. Adam 4 dk fb aldı Try dan.

    Top lane gidecek adamın range olması daha mantıklı bence, alırsın Quinn i mesela on numara haraslarsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Profiterollu Pırasa

    Solo top bu oyunun en igrenc lane i dir. Aksini soyleyenin aklindan suphe ederim. Melee aliyorsun karsina range aliyorlar.ve counter denen olayin en cok isleyen lane i.

    Ryze Bu kadar iğrenç bir şampiyon olamaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

    Top'a trade girceksen Tank olcaksan git.

    he birde unutma oyunu en zor taşıyan lane top lane idir

    Ben buna katılmıyorum kardeşim , yani ikincisine daha patch yeni geldi meta biraz değişecek ama bugüne kadar iyi farm yapıp korunan jungleri de geldiğinde kill alan bazı top lane champleri (ryze,rengar,jax gibi veya daha tank koşturan mundo,shyvana,renekton) çok rahat oyun bounca 300 farm yapan adcyi eritebiliyor hatta Ferit de sürekli yayınların da buna yanıyordu bence haklı
  • Renek,trundle dene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum top lanede piskopat oynicaksın renekton al cooldownlarına alış jax falan hikaye kalır sana

    rivenın combolarını iyice çöz isterse karşındaki range alsın fark etmez

    jaxdan nefret ediyorum ama yinede jaxla iyiysen al

    pantheon nefret ettiğim 2.champ ama kastımı hayvan oluyor

    bunların dışında ryzeyi top lane e taşıyan gereksizler var ryze sakın oynama soloda boşu boşuna strese girersin

    bu son yazacığım çok önemli ama gerçekten sabırlı olman gerekli NASUS sadece ve sadece karşında kim olursa olsun adam feedlese dahi adama ya q la son vuruş yapacan ya da kule altı bekleyecen minyon kasacaksın dakika 20 de 350 stack yapmış bir nasusu kim gelirse gelsin tutamaz çıkacağın ilk item pırıltı 2. item warmog gerisini zaten sen ayarlarsın solo top oyun taşıyamaz diyen arkadaşlarada inanma oyunu en rahat solo top taşır ad carry saçmalığına hiç girme zaten 1 çivili=gg
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.