Şimdi Ara

SON DAKİKA BAĞCILAR HABERLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SON DAKİKA BAĞCILAR HABERLERİ


    İnternet ortamı, günümüzde elimizin altında bulunan en geniş bilgi kaynağıdır. Kimileri internet ortamını araştırma yapmak, yeni şeyler keşfetmek ya da sosyalleşmek amacı ile kullanırken kimileri için internet güncel bilgi kaynağının diğer bir adıdır. Gerçektende internet sayesinde 1 saat önce olan bir olayı, hemen 1 saat sonra haber sitelerinde ya da sosyal paylaşım sitelerinde görebilmemiz mümkün olmaktadır. Aslında bu şekildeki son dakika haberler televizyonlar tarafından da gösterilmektedir fakat her an televizyonu takip edebilmek çok fazla mümkün olmadığından internet bu iş için çok daha kullanışlıdır.
    Örnek verilecek olursa, ülkenin bir ucunda olan bir deprem çok kısa bir süre içerisinde tüm ülkeye yayılabilmektedir. Bir olayın sadece aynı ülke içerisinde gerçekleşmesi gibi bir şart olmayıp farklı ülkelerde gerçekleşen olaylar da haber sitelerinde birkaç saat içerisinde yayınlanmaktadır. Televizyon haber kanalları da çoğunlukla, olaylar haber sitelerine düştükten sonra haberdar olup bu şekilde son dakika haberi olarak yayın yapmaktadırlar. Özellikle sosyal paylaşım siteleri haberlerin kısa bir sürede tüm ülkeye yayılmasında çok önemli bir yere sahiptirler.
    Bir şehre ait son dakika haberleri ya da o şehirle ilgili olan diğer tüm haberler genellikle yerel haber sitelerinde yayınlanmaktadırlar. Örneğin Bağcılarla ilgili bir son dakika haberi, yerel bir haber sitesinde Bağcılar haberleri olarak yayınlanmaktadır. Bu yayın diğer tüm şehirler için geçerli olmaktadır. Yerel haber sitesinde yayınlanan bir haber kısa bir süre sonra sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile tüm ülkeye ulaşmaktadır.
    https://bagcilar.org/kategori/haberler/gundem/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.