Şimdi Ara

SON DAKİKA...BEDELLİ ASKER ŞEHİT OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
0
Favori
18.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SON DAKİKA...BEDELLİ ASKER ŞEHİT OLDU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hayır, şimdi bende de kalp rahatsızlığı var ancak çürük verilmiyor. Ritim bozukluğu ve kapakçık kalınlaşması var. Dikkat etmezsen aort yetmezliğine çevirebilir dedi doktor.

    Şimdi spor yapamaz raporu almama rağmen bu gibi komutanlar zorla spor yaptırıyorlarmış. Ben orda ölürsem bu adam yüzünden, bu kimin suçu? Hiç mi ceza almayacak bu adamlar?
  • Kendiliğinden bayılmış mı? Nasıl bir eğitim uygulanıyor acaba vücut direnci altından kalkamadı mı? Bedelli askerlere yazık günah para saydı bir de o kadar yavrucak.
  • bayılınca nasıl şehit olunuyor ?
  • adı soyadı paylaşılmamış sanırım
  • Eğitime mi dayanamadı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2018 hala zorunlu askerlik yaptırıyorsunuz insanlara yazık... Eğer eğitimin ağırlığı yüzünden bayıldıysa sorumlular cezasını çekecek mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tweete inanıp yorum yapmak doğru değil.önce neden bayılmış bir kere onu bilmek lazım.askerlik şubesinden gizlediği bir rahatsızlığı olabilir.zaten rahatsızlığı bilinen askerlere de fazla iş verilmez veya eğitime almazlar.
  • Kalp krizi vakaları çok oluyor askerde nedense. Sağlık kurulunda eksiklikler var muhtemelen. Sağlam raporu almadan şınav bile çektirmemeleri lazım.
  • Futbol oynarken kalpten ölen gençler bile olabiliyor. Olayı

    farklı duzleme çekmeye gerek yok.

    Bende çatışmada öldü zannettim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kablam

    Bu mesaj silindi.
    Askerlik yapıyor her ne kadar bedelli olsada sen vatana emanetsin senin canından devlet sorumlu.Ota moka şehit ünvanı veriliyor o zoruna gitmedi de bu mu gitti.O formayı giyen herkes eğer vazifesi başında vefat etmişse şehittir.Savaş şehiti olmaz elbet ama eğitim zayiatı diye adlandırılır.Fakat şehittir.Ha nasıl öldüğünü bilmiyorum oda ayrı konu olay kesinse şehittir.Şehitlik ünvanı zaten ayaklar altına alınmış ne önemi var.Biri kelle der biri askerlik yatma yeri değil der oğlu çürük raporu alır halbuki sağlamdır çocuğu olur çocuğu olur.Daha ne diyelim abul subu geçenki 15 temmuz tiyatrosu ilede kendini ortaya atan arada gidenlerede şehit damgası vurdular.Ha bana göre şehitlik şudur vatanı koruyorsan ve vatan uğrunda canını verdiysen ve olaki zorunluluk olarakta o görevi icra ediyorsan ne olursa olsun şehittir.Sonuçta canın emanet sen orada bulunmak istemedin.Zorunlu bir görev bu kim olursa olsun bu gönüllü veya gönülsüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 16 Ekim 2018; 1:26:52 >




  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    Tweet'le yada olayla alakalı bir şey bilmiyorum ancak dediğiniz kesinlikle doğru değil.

    Hafif mitral yetmezlik,bel fıtığı,düz taban, karaciğer yağlanması,hiper tansiyon gibi rahatsızlıklarım var ancak eğitime alınmama yada fazla iş almama gibi bir durum söz konusu değil.

    Hatta üstüne askerde çapraz bağlarda yırtık oluştu ve menisküs'de zedelenmeyle birlikte zorlanmaya bağlı olarak dizimde ödem ve kist oluştu halen aynı şekilde devam ediyorum.

    İşin ilginç yanı tedavi olamadığım gibi hastaneye fazla gittiğim için çarşıya çıkamıyorum ve askerler tarafından da üstüme oynanıyor.

    Raporlarım da mevcut bu arada yani yok yere çıkmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yolunda ölene şehit denir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

    Yıl olmuş 2018 hala zorunlu askerlik yaptırıyorsunuz insanlara yazık... Eğer eğitimin ağırlığı yüzünden bayıldıysa sorumlular cezasını çekecek mi?
    Sen ne egitimin agirligindan bahsediyorsun ya



    Biz hergun 3 km tam techizat kosuyorduk komutan agzinizdan kan tadi gelene kadar koşacaksiniz diyordu ve de oyle oluyordu



    Bu arada bayilip ölen asker şehit sayilmiyor diye biliyorum



    Ver 20 bin lirayi sonrada askerlik yaptim diye konus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.