Şimdi Ara

Son Dakika - İstanbul'da Hissedilen Deprem Korkuttu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son dakika.. İstanbul'da deprem oldu .. İstanbul'da bugün akşam saatlerinde bir deprem yaşandı ve deprem İstanbul'un pek çok ilçesinde hissedildi. İstanbul'da hissedilen deprem nedeni ile bir çok vatandaş tedirginlik yaşadı ve bazı kişiler evlerinden inerek sokaklarda bekledi. Peki depremin merkez üssü neresi ve kaç şiddetinde..

    İstanbul'da Deprem Oldu
    Kandilli'den İstanbul'da yaşanan depreme ilişkin bir açıklama geldi. Depremin merkez üssü Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi olarak açıklandı. Depremin şiddeti ise 5,3 olarak duyuruldu.

    Deprem Çanakkale, İstanbul, Bursa ve İzmir'de Hissedildi
    Merkez üssü Çanakkale Ayvacık'ta 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, İzmir, Çanakkale ve Bursa'da hissedildi. AFAD deprem büyüklüğünü 5,0 olarak açıkladı.

    Depremle ilgili Kandilli Rasathanesi ise şu paylaşımı yaptı;

    Son Dakika - İstanbul'da Hissedilen Deprem Korkuttu

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde deprem meydana geldi. Saat 21.23'teki deprem İzmir, İstanbul, Bursa gibi illerde de hissedildi. Kandilli Rasathanesi, depremin merkezinin Çanakkale Ayvacık olduğunu açıkladı. Yerin 8.4 kilometre altında meydana gelen depremin saati 21,23 olarak açıklandı. Kızılay Başkanı Kerem Kınık, ekiplerin depremle ilgili hazırlıkların tamamladığını belirtti.

    Kaynak;https://www.banka-kredileri.com/istanbulda-deprem-oldu/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulut_golgesi -- 20 Şubat 2019; 22:5:42 >







  • Habertürk kanalındaki spiker "Merkez üssü Çanakkale olan ve İstanbulda hissedilen 5.3 büyüklüğünde bir deprem oldu. İstanbulda yaşayanlara geçmiş olsun." şeklinde ileterek duyurdu. İstanbul dışında yaşayanlar insan değil dimi?! Varsa yoksa İstanbul. Şehrin %99.9'u hissetmedi bile. Kalkmış İstanbula geçmiş olsun diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elma

    Habertürk kanalındaki spiker "Merkez üssü Çanakkale olan ve İstanbulda hissedilen 5.3 büyüklüğünde bir deprem oldu. İstanbulda yaşayanlara geçmiş olsun." şeklinde ileterek duyurdu. İstanbul dışında yaşayanlar insan değil dimi?! Varsa yoksa İstanbul. Şehrin %99.9'u hissetmedi bile. Kalkmış İstanbula geçmiş olsun diyor.
    kendiside istanbuldaya kendisine geçmiş olsun diyor böyle adamlar işte
  • korkun azicik.

    belki akliniz basiniza gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.