Şimdi Ara

Son dönem ve son 5 dersim fakat bir sorum var??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Isletme öğrencisiyim ve son dönemde 5 dersim var. Fakat vizeler de iki dersim 35 45 ve final de yine öyle bir not aldığımı var sayıyorum koşullu geçer oldu diyelim. Genel not ortalaması da 2.00 üstünde bu durum da ne olur? Bir sonraki döneme mi kalacak yoksa mezun olacakmıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Eğer notun FF gelmezse ve ortalaman 2,00 veya daha üstündeyse mezunsun
  • darısı bize ya :D bende alttan maliyet yönetimi vardı vize 40 aldım final iyi gitti 45-50 alırım heralde. 4ncü sınıftanda stratejik yönetim 2 ve küresel pazarlama var yarın ilk sınavlarım 60-65 onlardan da 9-10 doğru yapsam ders başına 45-50 alsam yeter geçmem ve okulu bitirmem için. bu seneki kadar zorlandığımı hatırlamıyorum hiç. bu bütünlemeyi kaldırmaları iyi olmadı..
  • Bu gün Türkiye ekonomisi dersinden girdim sınava yarın asıl kritik dersler fakat ilk defa bana bu kadar zor geldi sorular anlayamadım.
    Kaç gündür çalışıyorum ama öyle yerlerden sormuşlar ki öf yani :) ya da bende bir sıkıntı var :)) yumurta kapıya dayandıkça heyecan oluyorum.
    2.00 ortalama tutsun da gerisi bahane arkadasin dediği gibi ise eğer mezun olur anında askere giderim. (Behlül kaçar ) :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.