Şimdi Ara

Son iki gün laptop taviseye..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler yaklasık 2 aydır bakınıyorum ve hep başka şeyler çıkıyor aklıma şunu alayım bunu alayım diye. Aslında bu pazar alacaktım pcdepoda büyükte indirim vardı ama yine nasip olmadı. En sonunda karar verdim bu perşembe yada cuma kesinlikle gidip elden alacagım. Sizce şu iki modelden hangisini almalıyım ? :

    http://www.pcdepo.com/asus-n550jk-cn090h-notebook

    https://www.pcdepo.com/msi-nb-ge70-2pc-291xtr-apache-notebook51

    Bunların dısında baska laptop onermeyin lütfen arkadaslar. İkisinden birini alacagım. Ekran boyutu cok muhim değil. Siz hangisini onerirsiniz ? Arasıra watch dogs gibi oyunlar oynarım elbet ama genellikle multimedia bilgisayarı olacak ve tasarım benim için en onemli kriter.







  • InDark I kullanıcısına yanıt
    İkisi de kaliteli bir marka. Ben ikisi arasından msi olan modeli öneririm. Donanım olarak yakınlar zaten. Fakat bildiğim kadarıyla asusun gtx850m olan ekran kartı ddr3 versiyonu.Msi ddr5. Bir de msi oyun serisi laptoplarından yani. Yanında çanta ve mouse var diye biliyorum bu serilerde. Benim tercihim msi dan yana olurdu. Karar sizin.
  • Orası oyle fakat orjinal win8 yok elimde. Win7 ye bulasmak istemiyorum pek cunku seneye güncelleştirme falan alamayacak destek kesiliyor bunada xp gibi. Bu konuda ne düşünüyorsunuz işletim sistemi olayın asıl olur ?
  • InDark I kullanıcısına yanıt
    Üniversite öğrencisi misiniz hocam?
  • Evet hocam
  • InDark I kullanıcısına yanıt
    Öyleyse win8.1 industry pro size bedava.
  • Nasıl oluyor hocam o ? Birde süre sınırıı falan var mıdır ? industry ne farklılık katıyor 8.1 pro dan farkı nedir ?
  • InDark I kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle ki dreamspark diye bi olay var. Windows üniversite öğrencilerine orda çeşitli programlar sunuyor. Üye oluyorsunuz sonrasında üniversitenizin size verdiği edu uzantılı emaili tanıtarak öğrenci olduğunuzu kanıtlıyorsunuz.(edu uzantılı mailinize onay kodu yolluyorlar.) industry pro yla normal pro nun aman aman bi farkları yok. Farkedilmez bile bazı uygulamalar yok windows pro da olan. Ama orjinal ve çok kullanışlı. Siteden windowsun iso dosyasını indiriyorsunuz. Lisans kodunu da alıyorsunuz. Böylece orjinal bi windowsunuz oluyor. Bu dreamspark olayını kendiniz de araştırın. Benim burda açıklayamadığım çoğu şeyi uzun uzun anlatan sayfalar var. Böylece bedava windows sahibi olursunuz. Freedos diye de pcden vazgeçmezsiniz.

    Unutmuşum verilen lisans kodunun süre sınırı yok istediğiniz kadar kullanılabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recece -- 2 Eylül 2014; 17:26:14 >




  • Hocam eyvallah sagolasın. Msi alıp sonradan 8gb ram daha eklemeyi ciddi viddi düşünmeye başladım.
  • InDark I kullanıcısına yanıt
    8 gb rami şimdi eklemene gerek bile yok. Bu ramle 2 3 sene her şeyi yaparsın. 3sene sonunda takarsın 8 gb rami. İstiyorsan şimdi de takarsın tabi. 200 lira bi şey. Ama şu an gereği yok. Sana fazlasıyla yeter.
  • InDark I kullanıcısına yanıt
    ASUS'TAN ŞAŞMAYIN SONRA PİŞMAN OLABİLİRSİNİZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.