Şimdi Ara

SON NOKTAYI KOYUYORUM Yeni Chevrolet Cruze

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ŞUN DA COGU KARAMSAR ARKADAS, HAKLI.TANITIM SIFIR YALNIZ YOK BENZİN KAPAGI YOK DIŞ PLASTİGİNE TAKILI ARKADASLAR İÇİN SON NOKTAYI BU SİTE BAYAGI KAPSAMLI GOSTERIYOR.BIRAZ YAVAS GELEN BI SITE AMA ALMAK ISTEYEN ARKADASLAR İNCELESİN...SU KONUYA KATILIYORUM MOTOR AZ GELMİŞ,UZUN LAFIN KISASI BUYRUN SİTEDEN BAKIN http://www.gmdaewoo.co.kr/kor/index.jsp ha bu arada sasırmayın daewoo=chevrolet dir. sitede LACETTI PREMIERE ye tıklıyosun,acılan sayfanın altında SHOWROOM a tık ve flim baslıyo.herkese iyi seyirler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayasır -- 21 Nisan 2009; 23:56:35 >







  • Adana Chevroletteki satıcı bu araçların İspanyadan geldiğini söyledi ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.
  • Adana Chevroletteki satıcısı ,,sallamış..AYRICA BU MOTORLARA LPG KESİN UYGULANMIYO VE 2010 DA GELECEK BU MODELLERDE YAZILIM BASKA ONLARDA LPG SERBEST,,İLGİLENENLERE
  • tesekkurler paylasım ıcın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: trojana

    Adana Chevroletteki satıcı bu araçların İspanyadan geldiğini söyledi ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.


    bildiğim kadarıyla uzakdoğuda yapılıp bize uzakdoğudan gelen araçlar zaten direkt yapıldıkları ülkeden gelmiyorlar; önce avrupa'da bir ülkeden girip avrupa üzernden Türkiye'ye geliyorlar... (ve yine yanlış bilmiyorsam bu hem nakliye masraflarını artırdığı; hem avrupa birliği üyesi olmayan ülkelerden bu şekilde ülkemize gelen araçların üzerine direkt avrupadan gelen araçlara göre bir şekilde daha fazla vergi tahakkuk ettirildiği halde uzakdoğulu firmalar avrupalı markalardan "muadil modellere göre" bakarsak çok daha hesaplı fiyatlara otomobil satıyorlar...)
  • Kore üretimlerini beğenmiyoruz ama 2003 yılında Koredeydim ve bizden daha ileri bir ülke ve her türlü aracı üretip tüm dünyaya pazarlıyorlar. Bizim onların seviyelerine gelmemiz çok zor, atı alan üsküdarı geçmiş. Benim için marka önemlidir, yoksa BMW nin, Audi nin ve sanırım Mercedesin Çinde fabrikaları var. O mantıkla bakıldığı zaman bu araçların alınmaması lazım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: trojana

    Kore üretimlerini beğenmiyoruz ama 2003 yılında Koredeydim ve bizden daha ileri bir ülke ve her türlü aracı üretip tüm dünyaya pazarlıyorlar. Bizim onların seviyelerine gelmemiz çok zor, atı alan üsküdarı geçmiş. Benim için marka önemlidir, yoksa BMW nin, Audi nin ve sanırım Mercedesin Çinde fabrikaları var. O mantıkla bakıldığı zaman bu araçların alınmaması lazım.


    aslında söylemek istediğim "bunlar ucuz; korelilerden hayır gelmez" diil; teknolojiyi-donanımı sundukları halde ve yüksek vergi-nakliye yüklerine rağmen daha hesaplı araç sattıklarıydı; aynı şeyi söylüyoruz aslında...
  • Arkadaslar aracin FULL versiyonunda arka kapilarda hoperlor yerleri var fakat ICINDE HOPERLOR YOK yani arka kisimda ses olayini unutun veya kendiniz baglatmaniz gerekiyor.2009 model bu kadar gosterisli bir aracta arka kisimda ses sistemi olamamsi hayret verici tam bir rezalet bence artik rus arabalarinda bile bunlar standart olarak sunuluyor Aracata airbag yerleri var gorunuyor ama ici bos olabilir yani dikkali olmakta fayda var.
  • simdi iyi guzel eleştiriyozda kantarın topuzunu kacırmayın,,baktınmı kardesim full un hoporlor kapaklarından yada sesi dinledinmi 4 hoporlor 2 tıvıtır
  • [;) ]gercekten de yaa ben bugun gedizlerde ve cengelkoydeki showroom larda toplam 4 araca baktim arkadaki kolonlari yokmus, gorevli arkadas da habersizmis bu durumdan baya bir ugrasti menuden acabilmek icin sonra baska birilerine sordu turkiyedeki modellerinde yokmus, yerleri birakilmis sadece. keske 100 ytl fazla yapsalardi fiyatini da bu hayal kirikligini yasmasaydi ordaki gorevli
    bu arada lancetti de 8 tane var bilginize sunarim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toscali -- 27 Nisan 2009; 22:08:40 >
  • Hoparlör yeri varsa yeterli daha iyi hoparlör takılır hem. Keşke alaşım jant da olmasaydı daha büyük jant takabilirdik boşa çıkarmadan diğer jantları.Araç yollarda görülmeye başlandıkça araca olan talep de artacaktır bir de kendi reklamını yapacak çünkü çok iyi bir dış görünüşü var. Gelgelelim Cruze kontrol+otomatik klima da olsaydı harika olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harika1 -- 28 Nisan 2009; 8:55:09 >
  • herkese yeniden merhaba,

    Benim arabanin fotograflarini ekliyorum..

    Cok fazla polemige girmeden ve durustce araba ile ilgili dusuncelerimi soyleyecegim..

    - Herseyden once arabanin tipi cok guzel...Bizim otoparkta tesaduf eseri bir civic ve corolla yanyana iken benimkini yanlarina cektim..valla kimse kusura bakmasin ama tip olarak Cruze her ikisinden de kat kat daha guzel..Hele ki toyotodan...

    - Aracin kokpiti ozellikle gece kullanirken gece isiklari da yaktiginda turkuaz turkuaz cok guzel gorunuyor...Ic plastik malzemesi bekledigimden daha kaliteli..Kokpitteki piano black bolumler de oldukca havali goruluyor..

    - Aracta arka hoperlorler yok dogru...Bu benim sinir oldugum bir durum..

    - Kokpit bilgi ekraninin 2 satir olmasi hakkaten beni de ilk baslarda cok sogutmustu aractan..Buradaki arkadaslar bilir..Ama ne bileyim simdi o kadar kusur kadi kizinda da bulunur diyorum sanirim..Bilmem, beni artik cok rahatsiz etmiyor..

    - Aracta 17 lastik olmaliydi...Bunu bilir bunu soylerim..

    - Triptonik vites olmasi cok iyi...

    - Aractan yuksek performans bekleyenler hayal kirikligina ugrar ve bu arabadan mumkunse uzak dursunlar..Ozellikle yokus yukari cok hantal kaliyor...Nerdeyse 1.400 kilo bir arac tabi 113 beygir yetmiyor bu kesin..Ama kendi adima konusuyorum yine, arabadan yuksek performans bekleyerek almadim ben...O yuzden hicbir hayal kirikligim yok bu konuda..

    - Otomatik vites 11.4 civarinda yakiyor su an icin...Bu zaman gectikce biraz dusecektir ama 10.5 un altina dusecegini sanmiyorum..Yakit olarak bekledigimden fazla yakacak bu da kesin..

    - Arabaya bindiginizde koltuklar sizi tam sariyor..Ben kendimi kesinlikle compact bir aracta gibi hissediyorum,cok hosuma gidiyor...

    Kisacasi Araba HAVALI kardesim kim ne derse desin

    Daha once de yazmistim yine yaziyorum...

    Ben corolla comfort icin kapora bile vermistim...Onun yerine bunu aldim...

    Comfort duz vitesti..Celik jant yoktu..ESP yoktu...6 airbag vardi..Park sensoru yoktu...35.400 TL idi

    Cruze otomatik vites...Alasim jant...Esp var...8 airbag var...Park sensoru var..32.000 TL


    Ben dogru bir karar verdigime inaniyorum...Ve gercekten arabami cok seviyorum...

    Allah hepinize benden daha guzel arabalara binmeyi nasip etsin arkadaslar...Hepinize iyi dilekleriniz icin de tek tek tesekkur ederim...Sormak istedikleriniz olursa elimden geldigince yardimci olurum..

     SON NOKTAYI KOYUYORUM Yeni Chevrolet Cruze




  • q

     SON NOKTAYI KOYUYORUM Yeni Chevrolet Cruze
  • q

     SON NOKTAYI KOYUYORUM Yeni Chevrolet Cruze
  • b

     SON NOKTAYI KOYUYORUM Yeni Chevrolet Cruze
  • arkadaşım araban hayırlı ugurlu olsun gerçekten de cok guzel duruyor ben de cok begendim ve kısmetse bu kıs kalos ile cruze u takas etmeyi kafama koydum o zamana kadar da cruze hakkında kullanıcıların net bir fikri olusur
    kazasız belasız kullanman dilegiyle
  • Aracın hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan. Arac gercekten görünüm olarak cok sık olmus ama su öndeki haç olayı sinir bozucu.
  • ÇOK GÜZEL BİR KARAR KARDEŞİM:)
  • quote:

    Aracın hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan. Arac gercekten görünüm olarak cok sık olmus ama su öndeki haç olayı sinir bozucu.


    Hac, onun dikine olur. :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sakkaroz01

    Aracın hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan. Arac gercekten görünüm olarak cok sık olmus ama su öndeki haç olayı sinir bozucu.


    Hac değil o; + Hac işareti dediğin Alfa'daki gibi olur

    Evet arkadaşım bende bugün eskişehir'de bir tane gördüm(Önde Honda Civic; arkada Honda City vardı) Bende Honda Civic'in arkadan görüşünüşü beğenirdim; fakat Cruze daha güzel tasarlanmış. Bu konuda sonuna kadar hak veriyorum Ayrıca Cruze'u Opel Vectra'ya benzettim. Çünkü çok daha heybetli duruyor; hem Lacetti'den hem Civic'ten hem de Corolla'dan. Yani üst segment için üretmiş Chevrolet bu aracı. Fakat bence de araca 16" jant yakışmamış. Araç çok heybetli olduğundan 16" küçük geliyor

    Hayırlı olsun, güle güle kullan. Allah kazasız, belasız binmeni nasip etsin...




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.