Şimdi Ara

Son Windows güncellemesi VPN uygulamalarını bozuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son Windows güncellemesi VPN uygulamalarını bozuyor
    Microsoft, bu hafta Windows 10 ve Windows 11 için yayınlanan en son Windows güvenlik güncellemesinin VPN bağlantılarını bozabileceğini söyledi. Resmî açıklamaya göre Nisan 2024 güncelleştirmesinin bir parçası soruna neden oluyor.



    Ayrıca Bkz.Windows 10 güncellemelerinin boyutu küçülüyor



    VPN sorunu hangi sürümleri etkiliyor?



    Microsoft, kullanıcıların Nisan 2024 güvenlik günceleştirmesini (KB5036893) veya Nisan 2024 güvenlikle ilgili olmayan önizleme güncelleştirmesini yükledikten sonra VPN bağlantı hatalarıyla karşılaşabileceğini söylüyor. VPN hatası, yalnızca Windows 11 ve Windows 10 değil, sunucuları da (Windows Server 2022, Windows Server 2019, Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2008 R2 ve Windows Server 2008) etkiliyor.



    Microsoft, soruna yönelik düzeltme üzerinde çalışttıklarını ve gelecek sürüm aracılığıyla bir güncelleme sunacaklarını belirtti. Yeni güncellemeyi yüklediyseniz, hatalı güncellemeyi kaldırarak sorunu geçici olarak çözebilirsiniz.




    Kaynak:https://www.windowscentral.com/software-apps/windows-11/forget-ads-on-the-start-menu-microsofts-latest-update-for-windows-11-wont-let-you-use-a-vpn-for-private-browsing







  • Bir tane de dertsiz bir güncelleme olsun, arkadaş...

  • son bir kaç günecellemede hatalar çoğalıyor microsoft ara sıra yazılım mühendislerini değiştirmeli yada ceza vermeli her günncellemede hata olurmuhele bu teknoloji devrinde yada bilerek birşeyler ekliyorlar pc lere.

  • Ya arkadaş bir güncellemede düzgün olsun her güncellemede bişey bozuyorlar. Artık güncelleme yapasım gelmiyor kapatıyorum bunlar yüzünden. Bozduğunuda düzeltmesi en az altı ay en uzun iki sene sürüyor bıktırdı artık ya. Microsofta mecbur kalıyoruz keşke her uygulamagı oyunu destekleyen bir işlemtim sistemi markası daha çıksa. Dua eder olduk ya.

  • Eski modelmi 60 bine 70 bine aldıgım telefonlar 1 yıl sonra eski amiral gemisi modeli oluyor paahhh

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.