Şimdi Ara

Son Zamlardan Sonra Dışarıda Yemek Yiyiyormusunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
4.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evli barklı insanlar var çalıştığım işyerinde ve bir günü hazır çorba ve nodle makarna ile geçiriyorlar sözün bittiği yerdeyiz şuan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar inanılır gibi değil gerçekten.

  • ben bir tane tombik döner söylüyorum onu da hanımla bölüşüyoruz.


    geçen ikiye böldüm bütün tavuklar hanımın olduğu tarafa gitmiş. ben sadece domates ve turşu yedim.  

  • Eskiden baya söylüyordum ama artık azalttım. Hem fiyatkar aşırı fazla 100 gram et olmayan tavuk dönerler 150 et dönerler 250den baslıyor ayrıca tadlarıda leş gibi oldu iyice. Kendim evde yemek yapmaya çalışıyorum hem çok daha uygun hemde daha lezzetli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kazıkçı esnaf konusu daha. Eger esnafın kazıkçı oldugunu düşünüyorsanız 100 liraya döner satan yerin yakınına açın bi dönerci siz 50 liraya satın, hatta 70 olsun hadi. O "kazıkçı" restoran birkaç aya batar siz de zaten öglen 3 gibi döneri bitirirsiniz herkes oraya gelecegi için. 1 senede altınıza Porsche çekersiniz. Tabi bu kazıkçı esnaf teoriniz gerçekse. 50-70 liraya satarken batma ihtimaliniz var yoksa teoriniz gerçek degilse. Kapiş=?

  • Belli yerlerde yiyorum, Adana Tekirde ne yersen kebap çeşitleri 70 tl.

    Önceden ayda bir mc burger falan yerdim , zamanında wooper et hamburger 13 tl di menü.

    şimdi 150 200 tl ,,, artık 2 ayda bir yiyorum oda avm ye gidersek , ben genelde dağlarda yaylalarda gezerim, sıkma gözleme börek közde çay, doya doya yerim 100 tl bile tutmaz çaylarla ... Ben gezerim, geçen şehir dışına çıkmadım, yakın ilçeler yaylalar gezdim 1 haftada bin km gezdim. 1400 tl yakıt, kendi yediğimde 300 ü geçmez, evden yiyip çıkıyorum, yayladaki adamda çay ısmarlarsa , karaisalıdaki adamada 5 tl aksan dönüşte oralet ,,, günlük masraf 5 tl kendime , 300 tl gezmeye 🐈🙀🐈🙀🏞️🏔️


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt
    Nexus can?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dışarıda yemek bana göre tercih değil. Yemen gerekiyorsa yersin, evde yeme imkanın varsa evde yersin. Haftada 2-3 kere yesen bile masrafı bin tl yi geçiyor artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ticketli işin yoksa harbi yürek ister, en son aylar olmuştur alalı ki hayatımdaki en çok harcamayı yemeksepeti trendyol yemeğe yapmış biri olarak söylüyorum , bakıp neyse deyip çıkıyorum , sadece para değil kalite titizlik de sıkıntı olunca ggbb yani

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hadi fiyatlar pahalı bari kaliteli yapın. Avmlerde fast food yiyen insanın midesine saygısı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demin carls jr dan yemek soyledim 514 tl tuttu tek kisilik tatlida dahil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mesaj silinmiş...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Paran olsa da eski kaliteye ulaşamıyorsun et söylesen gramajı az tadı saman gibi kebapların dönerlerin vs. Yani fast food desen ne kaliteli marka var ülkede olanlar da mcdonalds, burger king falan bir doyabileceğin menü olmuş 350tl civarı. Big king XXL 290tl standart olanı. Patatesi büyük söylesen birde yanına 6 lı nugget alsan oldu sana 350tl. Tadı da bok gibi doyuyorsun ama ne yediğin belli değil. Gıda konusu tamamen ülkemizde rezalete dönüşmüş vaziyette. En temizi evde kendin yapmak en azından yapabildiğin yemekleri. Örnek burger, fettucine alfredo, lazanya vs tarzı yapımı çok zor olmayan kaliteli şeyleri evde daha uyguna getirebiliyorsunuz.

  • Zaten bu gidişle bir çok lokanta, restoran, kafe benzeri yerler kapatmaya başlar. Çok fazla mekan var, fiyatlar uçtu ve insanlarda eskisi kadar ulaşamadığı için.

  • 7 tane 50 cl bira, bir hamburger , bir çerez 741 TL geldi biraz önce izmir bostanlı molly malone. Bence fiyatlar fast food için pahalı özellikler avm lerdeki işletmeler için.


    Yarın akşam Hiltown Sirwinstona gideceğiz bakalım ne kadar gelecek.

  • Dışarda yemek yemek merakı sanırım insanımıza Batı filmlerinden geçti. Batı'da herkes dışarda yiyormuş. Ben de öyle sanıyordum, ama öyle değilmiş. Geldim, gördüm, görmeye devam ediyorum. Batı'da hayat filmlerden ibaret değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yugams kullanıcısına yanıt
    Standart bibhesaplama İle 10 bini bulur o hesap

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dobrasam kullanıcısına yanıt
    Hazır çorbada nuddle da çok zararlıdır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada kendimi şımartmak için tavuk dürüm. Etsiz çiğ köfte dürüm bile 60 tl'den başlıyor.


    Ben onu bunu geçtimde gıda enflasyonu çok ayrı bir boyutta. Hani herşeyden kestik artık ama gıdayıda kestik. Bunun örneği dünyanın az ülkesiznde var afrika vs değilsen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 2 Şubat 2024; 22:49:48 >
  • V2 kullanıcısına yanıt
    Komagene 1 kg etsiz çiğ köfteyi 270 lira yaptı. Kırmızı karkas et fiyatına dayadılar iyice. Yani iyice çıldırdı artık çoğu fast food fiyatı. İki kişi tam (gerçek manada) şekilde, temiz bir mekandan doyarak (bir fast food mekanından veya esnaf restoranından) 500-600 lira dolaylarında hesap ödeyerek çıkmaya başladı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.