Şimdi Ara

Sonic Superstars | Xbox One X/S | 17 Ekim 2023

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sonic Superstars | Xbox One X/S | 17 Ekim 2023




    Sonic Superstars | Xbox One X/S | 17 Ekim 2023Xboxyoutube
    Adventure through the mystical Northstar Islands in this all-new take on classic 2D Sonic high-speed action platforming.
    https://www.youtube.com/watch?si=A3VyiPraRyXxPrg3&v=bbxf6QvtxLA&feature=youtu.be


    Sonic Superstars | Xbox One X/S | 17 Ekim 2023Xboxyoutube
    Sonic Superstars is arriving October 17th! Grab your player 2 (...and 3 and 4) and get ready to play Sonic Superstars in an all-new way! Enjoy local co-op with up to 4 players, or take your gaming online in the free-for-all Battle Mode!
    https://www.youtube.com/watch?si=HvbqyDAbtMyd1nfm&v=gb5mh8PPRVQ&feature=youtu.be


    Sonic Superstars | Xbox One X/S | 17 Ekim 2023GameSpotyoutube
    From the Sonic Team and developer Arzest comes a brand new 2D platforming Sonic game in Sonic Superstars. Sonic Superstars brings Sonic back to his 2D roots with a 2.5D side scrolling platform game. The title lets players control one of four characters, Sonic the Hedgehog, Miles "Tails" Prower, Knuckles the Echidna, and Amy Rose. For Sonic Superstars, even sonic co-creator Naoto Ohshima has returned to design a brand new villain. Sonic Superstars releases to Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One, and PC late 2023.
    https://www.youtube.com/watch?si=gxOAUOAO71d-iUAD&v=glTHQgiwxCE&feature=youtu.be


    Sonic Superstars | Xbox One X/S | 17 Ekim 2023Sonic the Hedgehogyoutube
    Sonic Superstars is arriving October 17th! Grab your player 2 (...and 3 and 4) and get ready to play Sonic Superstars in an all-new way! Enjoy local co-op with up to 4 players, or take your gaming online in the free-for-all Battle Mode! Pre-order Sonic Superstars now for an exclusive LEGO Eggman character skin: https://www.sonicsuperstars.com Check out our other social pages to stay-to-date on the latest Sonic happenings: https://twitter.com/sonic_hedgehog https://facebook.com/sonic https://instagram.com/sonicthehedgehog https://tiktok.com/@sonic_hedgehog
    https://www.youtube.com/watch?si=5oLNZkRPke5ikSjt&v=1DrnSgXHviI&feature=youtu.be

    Klasik 2D Sonic'in yüksek hızlı platform aksiyonuna yeni bir soluk getiren bu oyunda mistik Nothstar Islands'da serüvene atılın. Sonic, Tails, Knuckles ve Amy ile oynayıp yepyeni Zümrüt güçlerini kuşanın, yeni ve dinamik hareket ve saldırıları keşfedin. Daha önce hiç görülmemiş, göz alıcı ortamlarda ister tek başınıza ister 3'e kadar oyuncuyla birlikte gezin ve Dr. Eggman'i, Fang'i ve adaların dev hayvanlarını Badnik'lere dönüştüren yeni ve gizemli düşmanı geç olmadan durdurun!


    -Klasiğe yeni bir soluk: Bildiğiniz ve sevdiğiniz 2 boyutlu, yüksek hızlı, yandan ilerlemeli Sonic aksiyonunu tamamen 3 boyutlu grafiklerle dizayn ettik. Yeni güçler, kabiliyetler, yepyeni bir ortam ve yeni oyun seçenekleriyle zenginleştirdik! Klasik Sonic'i hiç böyle oynamadınız!

    -En Sevdiğiniz Karakterlerle Oynayın: Sonic, Tails, Knuckles ve Amy'den birini seçin ve eşsiz kabiliyetlerinden yararlanıp Northstar Islands'da eski bir azılı düşman olan Fang ve yeni ve gizemli bir zırhlı düşmanla iş birliği yapan Dr. Eggman'i yenmek için yola çıkın.

    -Kaos Zümrütlerinin Gücünü Kuşanın: Kaos Zümrütlerinin gücüyle çoğalın, şelalelerden yukarı yüzün, şekil değiştirin ve çok daha fazlasını yapın.

    -Daha Çok Arkadaş, Daha Çok Eğlence: Sonic tarihinde ilk defa tüm hikâyeyi 3'e kadar diğer oyuncunun girip çıkabildiği 4 Oyunculu Yerel Eşli modda oynayabileceksiniz.

    -Dünyanın Dört Bir Yanından Oyunculara Meydan Okuyun: Yepyeni Battle Mode'da ister yerel ister çevrim içi 8'e kadar oyuncuyla yarışın!








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.