Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog (Film-2019) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
3.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj



  • Yeni tasarım çok iyi olmuş. Fragmanda güzel. İzlenir

    Sonic the Hedgehog (Film-2019)


    Sonic the Hedgehog (Film-2019)




  • TR altyazılı

  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Flash çizgi roman detayı güzel olmuş :D
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Tasarım eskisine nazaran daha iyi olmuş ama yine de tam olmamış. Neyse adamlar sırf bunun için bi dünya emeği çöpe atıp bir daha uğraştılar. Bu hem para hem vakit hem de enerji kaybı. Helal olsun. Yalnız eski Sonic tasarımındaki o fragman bana daha komik gelmişti. İçinde Jim Carrey sahneleri bulunduran o fragman daha çok güldürmüştü beni. Bunda mimik oynamadı bende.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Kasım 2019; 20:55:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xgny58x

    Flash çizgi roman detayı güzel olmuş :D
    Keisnlikle flash kdr hızlı karakter yokta ondan
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Aynen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramount Pictures, gelecek Sonic the Hedgehog filmi için Japonya'ya özel bebek Sonic'i içeren bir fragman yayınladı.



    Gerçi yayınlanalı 1 hafta olmuş ama paylaşan olmamış.

    Fragmandaki ada da oyundakinin aynısı olmuş, güzel olmuş. Uyarlama dediğin böyle olacak. Umarım filmde de böyle güzel uyarlama sahnelerinden bol bol görürüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 5 Ocak 2020; 13:33:6 >




  • Anca yazma fırsat-enerjim olabildi. Filmi ailecek pazar günü Türkçe dublaj izledik. Dublaj tam da beklediğim gibi çok iyi çıktı. (Bir de altyazısıyla izlemek istiyorum) Filmin ilk yarısını çok beğendi: mizah yönünden zengin ve tabi bir de ne olacak diye merak uyandırıyor. 2. kısımda aksiyon daha fazla öne çıkıyor ama ilk kısmı kadar eğlendirmedi beni. Tabi yine de iyiydi.
    Bar sahnesi çok çok iyiydi. İyi güldüm orada.
    Sonic karakterini aynı anda hem karizmatik hem tatlı hem de komik yapmışlar ki güzel olmuş.

    Daha önce fragmanları izlerken de söylemiştim Jim Carrey, villian Robotnik karakterine cuk oturmuş ve rolünün hakkının sonuna kadar vermiş. Replikleri çok iyi hatta Sonic'inkilerden bile iyi olmuş.

    Yapımdaki ince detaylar da çok iyi işlenmiş. Filmdeki (Yüzük diye çevirmişler ama ben onlara simit demeyi tercih edeceğim. Sonic oyunlarından alışkanlık, altın simitler. ) simitlerin geçit kapısı görme durumu tamam çok orijinal bir fikir değil ama oyunun defalarca oynayıp böyle bir şeye çok fazla rastlamadığımz için simitlerin bu işlevlerini filmde çok net ve oyununa sadık olarak başarılı bir şekilde gösterebilmişler. Simitlerin büyüyüp geçit kapısı açması filan oyunla uyumlu olmuş. Çünkü siz oyunda bu simitleri can simidi diye topluyordunuz bir de tabi büyük simitler oluyordu. Son fragmanda gösterilen adalara zaten değmeye gerek yok ama orada Sonic'i kovalayan Ekidna kabilesi minik bir detay olmuş. Ama o sprial koşu yolu, üzerinden geçilen zayıf köprümsü yapının göçmesi tıpatıp oyun. Zaten simitler sağolsun bazı Sonic bölümlerini oyununu oynar gibi gördük, izledik.
    Mısır Piramitleri, Mantar Gezegeni vs.
    Da oyundaki Greenhill Zone biraz da dünyadışıydı. Filmde, bu Dünya'ya ait, normal, yeşil mi yeşil bir kasaba olmuş. Ama sorun yok. Neyse filmin sonlarına doğru Green Hill Zone müziğini de biraz kullanmışlar. Güzel olmuş.

    Robotnik'in zayıf, küçük bıyıklı ve saçlı oluşuna pek anlam veremesem de filmin sonunda ve after credits kısmında taşlar yerine oturdu.
    Doktor, mantar gezegenine düşünce ve orada tek başına kafayı biraz daha yiyor belli ki. Bir de kilo alıyor orada kafayı kazıtıyor filan. Bıyıklar da zamanla uzamış, gözünde de özel bir gözlük. Tam bir Dr. Eggman oluyor. Bu detay da hoşuma gitti.
    After Credits dedik:
    Sonunda çift kuyruklu tilki Tails'ı görmemiz de güzel süpriz oldu.
    Belki yeterli bir gişe yaparsa 2.si filan da gelir. Gelirse de güzel olur kanımca. Jim Carrey ölmeden yaşlanmadan şunun devamını filan da yapsınlar izleyelim.

    Çocuk filmi deyip geçmeyin sırf eğlenmek, gülmek için bile gidilebilir. Çocuğunuz varsa da zaten düşünmenize gerek yok. Filmin sonunda cast akarken filmin baştan sona Sonic oyunlarındaki gibi 2D pikselli oyun görüntüsü şeklinde akması da güzel düşünülmüş. Sinemadaki ufaklıkların "Bunun oyunu da var?" sorularını siz de duyabilirsiniz.




  • Sonic the Hedgehog En Çok Hasılat Elde Edilen Oyun Filmi Oldu

    Sonic the Hedgehog (Film-2019)

    Yaklaşık 1 ay önce vizyona giren efsanevi oyun serisi Sonic'in filmi Sonic the Hedgehog, yeni bir başarı kazandı. Sonic the Hedgehog daha öncesinde, en iyi açılış yapan oyun filmi unvanını kazanmıştı.

    Şimdi ise 2019'da yayınlanan Dedektif Pikachu'yu geçerek, en fazla hasılat elde eden oyun filmi oldu. Filmin 1. ay sonunda hasılatı ise 144 milyon $. Önündeki hedef ise 150 milyon $. Eğer bu hedefe de ulaşırsa 150 milyona ulaşan tek oyun filmi olacak.

    Filmin Korona virüsü sebebiyle bazı ülkelerde geç, hatta bazı ülkelerde vizyona girmediğini de hatırlatalım. Özellikle Çin gibi bir ülkede vizyona belirlenen tarihte girememesi gişeyi oldukça etkilemiştir. Ancak Sonic the Hedgehog yine güzel bir başarı elde etmiş.

    Sonic the Hedgehog'un yayınlanan ilk fragmanında Sonic'in tasarımı büyük olumsuz tepkilere maruz kaldığı için filmin vizyon tarihi ertelenmiş ve Sonic baştan tasarlanmıştı.

    https://bolumsonucanavari.com/Haberler-Sonic_the_Hedgehog_En_Cok_Hasilat_Elde_Edilen_Oyun_Filmi_Oldu-100116.htm




  • İlk fragmanı görüp koşarak kaçmıştım filmden ama düzeltilmiş versiyonunu izledim sıfır beklenti ile. Hiç fena olmamış bence. Yani ağır bir sonic hayranı falan değilim o yüzden belki gözümü çok tırmalamamıştır bu hali. Ama gayet tatlı sevilir bir karakter yaratmışlar vizyon için. Sıkmadan izledim. Uzunluğu da gayet iyi uzatmamışlar. Jim carey role cuk oturmuş. İzlemeyen varsa benim gibi ilk fragmanı görüp de bir şans daha verebilir bence.
  • Sonic the Hedgehog (Film-2019)
    Sonic the Hedgehog (Film-2019)Sonic the Hedgehogtwitter
    “The first poster for #SonicMovie2 has arrived! And that’s not all – The world premiere of the new #SonicMovie2 trailer drops tomorrow in @TheGameAwards at 8pm ET.”
    https://twitter.com/SonicMovie/status/1468581182979776513
  • Chip 'n Dale: Rescue Rangers filminden bir klip. İlk Sonic filminin ilk haline güzel bir gönderme. Sonic the Hedgehog (Film-2019) 


    Sonic the Hedgehog (Film-2019)SonicSwiftyoutube
    UGLY SONIC MAKES HIS RETURN!? If you enjoy this video, please leave a like and comment, as well as share it, since it is quite helpful. Thanks a lot! 🌟Follow me Everywhere🌟: My Other Channels ------------------------------------------- Subscribe📽: https://www.youtube.com/channel/UCK679FA-FLTCvRUsxpWtZEQ?sub_confirmation=1 Plush Channel: https://www.youtube.com/channel/UCFnUVUiSg-DA0jx4VpEedWA Drawing Channel: https://www.youtube.com/channel/UC8cciKPcd__f1I6f2SgQHbw Follow my Socials --------------------------------------------- Instagram📸: https://www.instagram.com/sonicswift_yt/ TikTok: https://www.tiktok.com/@sonicswiftyt? Discord Server: https://discord.com/invite/sEF26EAwGm #ChipNDaleRescueRangers #SonicSwift #Sonic
    https://www.youtube.com/watch?v=qLFGUNTWBQU
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.