Şimdi Ara

SONUNDA ALINDI 2012 megane hb exp 1.5 dci (beyaz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
7.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar uzunca bi süredir başınızın etini yiyorum biliyorum, ama zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır diye boşuna dememişler :)) gerci borca girmek zafer midir tartışılır..

    kısa keseyim arkadaşlar,

    hikayem volvo s40 1.6D ikinci el alma girişimlerimle başladı, düşük km temiz bulamadım malesef, tam 2 ay aradım..ardından 2. el golf 6 almaya karar verdim, triptonik benzinli bi kaç araba buldum ama maşallah 3 5 kazalı cıktı hepsi, yani butcemi aşmaya başlamıştım..sonra yeni aveonun butceme cok iyi geleceğini düşünerek girişimlerde bulundum..sanki bedavaya almak gibi cabam varmış gibi hiç bir yetkili satıcı adam akıllı ilgilenmedi..test sürüşü için günlerce bekledim, başka bayiden de hep numaramı alıp dönücez dediler sonuc cıkmadı, en sonunda beylikdüzü bayiine gidip zorla kullandım artık, ve şekil olarak o kadar begenmeme ragmen 38000 liralık full dizel aveodan vazgeçtim..konfor sanırım benim için en önemli etken..ama butcesi 30 larda olan herkese bu aracı öneririm, sadece süspansiyonları sert idi..daha sonra tam bir günümü ayırdım ve butun bayiileri gezdim..incelidiğim araçları sırasıyla listeleyim

    1-renault megane: araç çok hoşuma gitti, ama dizel fiyatının 46 bin lira oldugunu öğrenince direkt elemiştim, benzinlisini almayı bi an düşündüm ama işin içinden cıkamadım cunku km de 40 kuruş yakacaktı..megane için artı ve eksileri yazımın sonunda yazıcam..
    2-golf ve poloya oylesine bakmaya gittik ne yalan soyliyim :)
    3-mazda 3 ler çok güzel arabalar ama nedense butcemi o anda sarstıgı için bakıp bakıp çıktık, aslında kucuk sınıftan mazda2 alabilirdim..ama mazda 2 showroomda yoktu..
    4-ardından citroen c4 lere baktım donanım artıkca fiyatta ucmaya başladı, tipide nedense megane kadar kaslı değildi..eledim
    5-aslında bugunun planlanmasındaki tek amacım 2011 focus bulup gitmekti :) fiyatları cok uygundu dizel 1.6 41 bin lira imiş, ama bulamadık, ve yeni focus benzinli alalım madem dedik ama ellerinde yokmuş, gelme süresi 2 ay dediler, sonra zaten cep telefonu tuşları gibi iç dizaynı hep itici gelmiştir bana..ama gecen gün yolda gördüm dış görünüş ve o narin ufak haraketleri muhteşemdi, resmen donarak izledim..
    6-honda civicler benzinli 45 bin lira civarındaydı ve direkt eledim, city de alabilirdim, adam city lerin artık üretilmediğini türkiyeye gelmeyeceğinden bahsetti..hüsranla cıktım ordan, aslında civic hb de güzeldi ama ellerinde hiç olmuyormuş ve olur olmazda satılıyormuş, pazarlık payı yokmuş anlayacağınız..
    7-seat leon 1.2 ve ibiza sw 1.2 dizel veya 1.2 trip. de alacağımı düşündüm oraya gidene kadar..hatta gezerken hangisini alayım diye düşünüyordum..ama bi noktada içime sinmeyen bişeyler vardı leonda..1.2 leonu 41 binliraya bıraktılar, 5 kuruşda indirim olmadı, 4 yıl b segment ibizaya bineceğime bari leon olsun dedim ama hala içime sinmeyen birşeyler vardı..2. eli olsun, artık kabak tadı veren o tipi olsun etkiledi beni..ama silecekleri için bile alınabilir o araba :)
    8- en son dönerken dod dan aldıgım 2. el kagıdını incelerken, şöforlugumu yapan babama "şu megane'a bi daha mı baksak baba" dedim ve..hava kararırken son anda bir daha inceledik megane aracı..ayrıldık ordan..
    9-incelemedim ama astra classic dizel de vardı seceneklerin arasında, 41 bin lira idi ama kafadan eski kasa almak mantıklı gelmedi, ve süspansiyonlarının sert oldugunu duydum..tip olarakda begenimi nedense kazanamadı bi türlü

    bir gün sonra hala arabasız gezerken düşündüm ve o megane ı almalıyım dedim :) dün imzalar atıldı, bir miktar kredi cekildi ve alındı..

    almamda ki sebepler:
    +ikinci eli güçlü
    +yeni kasa leondaki kadar gözüme batmıyor tipi
    +kaslı dış yapısı
    +iç tasarımı vasat ama yapacak bişey yok, keşke golf gibi olsaydı, silecekleride leon gibi :) ama malzeme kaliteli yer yer süngerli kumaş kullanılmış
    +en az 4 yıl 100000 km yapacagım için
    +kronik bir sorunun duymadıgım için
    +servis agı yedek parca vs vs


    almamda yardımcı olan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum, özellikle ismi aklımda kalan haluk bey, vettel, ugur yavuz, vanhelcing, applev beylere teşekürlerimi sunuyorum..nedense vanhelcing le aynı arabayı alacagımı hissetmiştim..







  • hayırlı uğurlu olsun. imzayı da bekleriz artık. yakıt olarak çok iyi bir araç pek konforlu olmasada çok güzel bir araç.
  • Arabanın tamponu yamuk mu ne :D
  • Araciniz hayirli ugurlu olsun guzel gunlerde binin bu fiyata iyi secim..
  • Hayırlı olsun doğru tercih ,güle güle kullan
  • hayırlı uğurlu olsun iyi seçim
  • hangi bayiden kaça aldınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bayram1599

    hangi bayiden kaça aldınız

    floryadaki bayii 46000 tl dedi, bayrampaşadaki bayii tanıdıktı 45000 e bıraktılar
  • herkese teşekkürler, sağolun :)
  • Hayırlı olsun. :)
  • güzel tercih. kazasız belasız sürüşler...
  • hayırlı uğurlu olsun acalarlardan aldınız galiba fiyat olarak acar biraz daha uçuktur en uygun fiyatı çetaş veriyor baktınızmı orayada
  • Hayırlı olsun...
  • Kazasız belasız sürüşler..
  • hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Hayırlı olsun,bende kararsız kalıp aynı aracı almıştım.Parasının hakkını sonuna kadar veren bir araç.
    temmuzda 43.350 tl ye almıştım aynı donanımı.çanakkale Saruhan oto.
    güle güle kazasız belasız kullanın.
  • iyi günlerde kullanın. Bence iyi bir seçim.
  • Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın..
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmreGLC

    hayırlı uğurlu olsun acalarlardan aldınız galiba fiyat olarak acar biraz daha uçuktur en uygun fiyatı çetaş veriyor baktınızmı orayada

    yok çetaşa bakmamıştım..bikaya ve floryadaki bayiiye bakmıştım sadece..bide bi kaç bayii ile telefonda görüşmüştüm..hayırlısı olsun :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.