Şimdi Ara

Sonunda ben de soyuldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar başlıktan anlayacağınız üzere bir soyulma mağduru da benim. 2 gün önce olan itemlerim şu an yok ve dahi nakit 2gb param da çalınmış. Fakat çalan adam swift sc'yi almamış üstüne bir de hızlı yürüyebilmek için swift sc basmış. Ama işin ilginç tarafı üstümde swift sc var iken gitmiş kasadaki swift sc'yi alıp basmış. Oyunda çok ilginç şeyler oluyor. Art arda soyulan karakterler de bunun göstergesi ki OTP'li karakterlerin soyulması ise daha büyük felaket. Bunun olabilmesinin 2 ihtimali var, ya karakterleri NTTGAME çalışanları soyuyor ya da databasede büyük bir açık var ve kimse farkında değil. Ben yıllardır karakterime evim dışında bir yerde giriş yapmadım veyahut şifremi klavyeden tuşlayarak girmedim. Hep şifremi kopyala yapıştır yaparak girdim. Ama yine de bunun sorumlularına teşekkür ediyorum. Oyunu bırakmak için bir sebep arıyordum, artık ona da sahibim. Bir mağdur olarak size tavsiyem; boşverin oyunu iteminiz veya karakteriniz neyiniz varsa satın. Artık soyulmayacak karakter yok bu oyunda. Ben 9 yıldır bu oyunu oynuyorum ve ilk defa bir karakterim soyuldu. Varın gerisini siz düşünün. Kurtulun bu oyundan. Bu oyun artık batan bir gemi benim gözümde.







  • Seni en iyi ben anlarım oyunda sadece ko bulunan masaüstü bilgisayarım ve düşün ki internete vs girmek için laptopunu kullanan ben o pc den soyuldum artık gerisini sen düşün...bu oyun zaten 5 sene önce batışının bayrağını çekmişti dostum ...
    geçmiş olsun
  • maalesef her güzel şey gibi bunun da sonu geldi. artık uzatmaları oynuyor...
  • Geçmiş Olsun pc Basında Olmadından Sabaha Kadar pc nı acık bırakma uzakdan baglanıyorlar veya pazarda iken tradeyi kapa benım 7 24 charım oyundaydı bende artık cıkıyorum
    tekrar gecmıs olsun ..Geçen bayağı bir char folkvillage yolunu tutmuştu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erc4nk -- 15 Aralık 2014; 12:52:01 >
  • Otp aktifken nasil soyulma oluyor anlamis degilim gercekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LİUX kullanıcısına yanıt
    Hocam OPT'lik durum yok , uzaktan bilgisayarına bağlanıp charını yönlendirip (pazar'a bırakılan vs.) başka chara trade ile itemleri aktarıyorlar.Knight online ekranda açıkken yapılıyor.
  • Şu da geldi aklıma , soyulan charlar hep pazarda bırakılan charlar genelde , buda gb , cash ve item alınan sitelerdende kaynaklı olabilir , ip adresleriniz tesbit edildiğinden açık port lardan bilg.girilip uzaktan bağlanılma durumuda olabilir.
  • Az önce notice geçti Güvenliğiniz için şifrenizi değiştirin ve opt sistemini kullanın diye.Acayipte lag var 2 gündür oyun oynanmıyor.
  • işin garibi bilgisayarı hiç açık bırakmam pazarda falan ve birkaç gündür oyuna da girmiyordum bu iş olduğunda. en son 2 gün önce girmiştim. 2 gün sonra girdiğimde hiçbir şey yoktu. arada oyuna hiç girmedim. benim şahsi kanaatim bunu yapan kişiler NTTGAME çalışanları ve arkadaşımın ortaya attığı bir görüşe göre de amaçları bu oyun güvensiz diğer oyuna gelin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.