Şimdi Ara

SONY 160 GB DVD RECORDER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim sorunum dvd ye uydu yayınlarını yükleyemiyorum.
    Yani başlangıç ayarlarını yapamıyorum.
    Kullanım kılavuzu da yeterince yol göstermiyor...



  • Kimse ilgilenmemiş :(
  • ilk olarak uydu yayınının (orn dijiturk) çıkışını (scart tı yanılmıyorsam) aletin girişine bağlayacaksınız. alette zaten aynı şekilde skart çıkışı da olmalı onu herzamanki gibi televizyona bağlayacaksınız. yani dvd recorder aracı olucak sadece..
    sanırım yapılan bu scart bağlantısı line 2 ya da 3 e tekabül ediyordu. bundan sonra yapılacak iş gayet basit. normalde tvnin line 2sinden dvdleri izliyor olmalısınız. line 2de dursun tv (aslında tvnin line 2 de durması zorunlu değil hani kaydedeceğiniz şeyi görmeniz açısından söyledim bunu).

    dvd recorderın kumandasında line tuşu var oradan lineları değiştirin aletin ekranında line ların değiştiğini göreceksiniz. uydu yayını line 2 olmalı. record tusuna basıp kaydınızı yapın. title list te kaydınızı göreceksiniz.
  • kablolu veya atı antenindeki gibi uydu da alete kanalları yanıtmana gerek yok zaten tanıtamazsın da. alet onları reciver vasıtasıyla ayrıca görecektir. yani reciver da ne açıksa onu çekecektir.çatı ve kablolu da birşey çekerken başka bir kanal izleyebilirsin ama uydu da neyi gösteriyorsa onu çeker. ha ama o sırada tv ye ayrı çatı ve kablo bağladıysan alet uydudan çekim yaparken sen kablo veya çatı izleyebilirsin.
    yanı bağlantın şöyle olacak. reciver dan dvd recorder a gireceksin scartla. yine dvd recorderdan diğer scartla tv ye gireceksin.arkadaşın deidği gibi dvd recorder aracı olacak
  • tEŞEKKÜRLER,ZATEN ÖYLE YAPIYORUM.
    Demek başka yolu yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.